DriveeRR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Γνωρίζει κανείς αν τα led χρώματος πορτοκαλί ή άσπρο (αυτά που αναβοσβήνουν) απαγορεύονται από τον Κ.Ο.Κ και αν σε σταματήσουν να έχεις θέμα; Θέλω να βάλω ένα στην μηχανή για να φαίνομαι.. ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 αν ειναι για μπροστα επιτρεπονται μονο ασπρα και πισω μονο κοκκινα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DriveeRR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 αν ειναι για μπροστα επιτρεπονται μονο ασπρα και πισω μονο κοκκινα. Είναι σίγουρο αυτό που λες; Εκτός κόκκινο δεν γίνεται κάποιο άλλο χρώμα όπως πχ. πορτοκαλί; Υπάρχει κάπου στον Κ.Ο.Κ. που να το γράφει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 δεν ειμαι 100% σιγουρος,αλλα ετσι φανταζομαι να ειναι σιγουρα απαγορευονται κοκκινα φωτακια μπροστα παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Κόκκινο πίσω και άσπρο μπροστά αν δε θες να σκοτωθείς. Τώρα αν θα είναι κόκκινο της φωτιάς ή κόκκινο χαλασμένου μήλου δε θα απασχολήσει και κανέναν, εκτός κι αν σου κάνει έλεγχο ο Φουστάνος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 σύμφωνα με παλιότερη έκδοση του κοκ μπροστά μπορούν να μπουν άσπρα ή κίτρινα (εξ ου και τα φλας ή τα κιτρινα ομίχλης που έμπαιναν παλιά). το αυτοκίνητα έπρεπε να έχουν ζυγό αριθμό φώτων (2,4,...6!!!) και το δίκυκλα μονό. δεν ξέρω αν στον τελευταίο κοκ έχει αλλάξει κάτι από αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DriveeRR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μπορώ δηλαδή πίσω να βάλω αυτό το κόκκινο led που αναβοσβήνει και μπροστά άσπρο; Πορτοκαλί επιτρέπεται για πίσω να αναβοσβήνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί να αναβοσβήνει; Η μηχανή δεν έχει φώτα για να φαίνεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 γενικα θα το κανεις τσιρκο. καλο θα ηταν να βαλεις απλα πιο δυνατα πχ αν εχεις πισω λαμπες 5watt πυρακτωσεως,βαλε 4-5watt LED Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DriveeRR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί να αναβοσβήνει; Η μηχανή δεν έχει φώτα για να φαίνεσαι; Δεν φαίνονται καλά, επιτρέπεται να αναβοσβήνει τελικά ή όχι; Ας αφήσουμε τις περιττές ερωτήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 η καλύτερη λυση ειναι να βαλεις κιτρινα προβολακια μπροστα που φαινονται κ σε ομίχλη και πισω αν εχεις μπαγκαζιερα ενα κοκκινο με αρκετα led, εγω εχω πανω στην μπαγκαζιερα ενα ποδηλατου με led και φαινεται απο πολυ μακρυα (εχει 2 ρυθμισεις, ανοιχτο κ να αναβοσβηνει)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DriveeRR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 η καλύτερη λυση ειναι να βαλεις κιτρινα προβολακια μπροστα που φαινονται κ σε ομίχλη και πισω αν εχεις μπαγκαζιερα ενα κοκκινο με αρκετα led, εγω εχω πανω στην μπαγκαζιερα ενα ποδηλατου με led και φαινεται απο πολυ μακρυα (εχει 2 ρυθμισεις, ανοιχτο κ να αναβοσβηνει)... Αν αναβοσβήνεις παίζει πρόβλημα με τον ΚΟΚ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ας αφήσουμε τις περιττές ερωτήσεις Α, μπα; Ο κοκ είναι εδώ: http://www.policenet.gr/portal/ext/kok.html, σε ενδιαφέρουν τα άρθρα 63-75 (ΦΩTA KAI ANTANAKΛAΣTIKA ΣTOIΧEIA). Φυσικά, ο μόνος που θα σου δώσει σίγουρη απάντηση είναι το Α.Τ. της περιοχής σου. Προσωπική μου άποψη, ΜΗ βάλεις φώτα που αναβοσβήνουν. Δε φαίνονται εντονότερα και τραβάνε πολύ περισσότερο το μάτι από ότι θα έπρεπε - άσε δε που θα σε περνάνε για ποδήλατο και θα υπολογίζουν λάθος τη ταχύτητά σου και τη δυνατότητα επιτάχυνσης (μιλάω για όταν σε προσπερνάνε). Φτιάξε τα φώτα που έχει ήδη η μηχανή σου, βάλε και ένα γιλέκο με ανακλαστήρες (αυτά της τροχαίας) και θα είσαι κομπλέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DriveeRR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Α, μπα; Ο κοκ είναι εδώ: http://www.policenet.gr/portal/ext/kok.html, σε ενδιαφέρουν τα άρθρα 63-75 (ΦΩTA KAI ANTANAKΛAΣTIKA ΣTOIΧEIA). Φυσικά, ο μόνος που θα σου δώσει σίγουρη απάντηση είναι το Α.Τ. της περιοχής σου. Προσωπική μου άποψη, ΜΗ βάλεις φώτα που αναβοσβήνουν. Δε φαίνονται εντονότερα και τραβάνε πολύ περισσότερο το μάτι από ότι θα έπρεπε - άσε δε που θα σε περνάνε για ποδήλατο και θα υπολογίζουν λάθος τη ταχύτητά σου και τη δυνατότητα επιτάχυνσης (μιλάω για όταν σε προσπερνάνε). Φτιάξε τα φώτα που έχει ήδη η μηχανή σου, βάλε και ένα γιλέκο με ανακλαστήρες (αυτά της τροχαίας) και θα είσαι κομπλέ. Για το περιττές ερωτήσεις που σου έγραψα στο γράφω για να μην ξεφύγουμε από το θέμα μην παρεξηγιέσαι χωρίς λόγο.. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και τις απαντήσεις όπως και τους υπόλοιπους, θα μελετήσω το κοκ τι γράφει στα σημεία που υπέδειξες και αν έχω τυχών απορία θα ξαναγράψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Τώρα μόλις το εντόπισα: Άρθρο 80: Tα φώτα oδικoύ oχήματoς ή ρυμoυλκoύμενoυ, εκτός από τα φώτα των δεικτών κατεύθυνσης και τα φώτα έκτακτης ανάγκης, απαγoρεύεται να αναβoσβήνoυν ή να μεταβάλλoυν ένταση. Kατ' εξαίρεση, επιτρέπεται αυτό για φώτα χρησιμoπoιoύμενα για την επισήμανση oχημάτων ή συνδυασμών oχημάτων (π.χ. oχήματα πρoτεραιότητας, φάλαγγας oχημάτων, oχήματα μεγάλoυ μεγέθoυς και oχήματα εξoπλισμoύ κατασκευής ή συντήρησης των oδών), ως πρoς τα oπoία δεν εφαρμόζoνται oι γενικoί κανόνες κυκλoφoρίας ή η παρoυσία των oπoίων επί της oδoύ επιβάλλει στoυς λoιπoύς χρησιμoπoιoύντες τις oδoύς να λαμβάνoυν ειδικές πρoφυλάξεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα