Evoliasmenos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Καλημερα σε ολους το συστημα μου ειναι αυτο..... CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz (14 x 200) 5400+ CPU Stepping BH-G2 Instruction Set x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3 Min / Max CPU Multiplier 4x / 14x Engineering Sample No L1 Code Cache 64 KB per core (Parity) L1 Data Cache 64 KB per core (ECC) L2 Cache 512 KB per core (On-Die, ECC, Full-Speed) Multi CPU Motherboard ID nVidia MCP65 CPU #1 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5400+, 2785 MHz CPU #2 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5400+, 2785 MHz Motherboard Name MSI K9N Neo v2/v3 (MS-7369) Bus Type DDR2 SDRAM 2GB nVIDIA GeForce 9500 GT (Asus EN9500GT) Video Adapter η ερωτηση μου:ειμαι πολυ '''παλιος'''??? χρειαζομαι αναβαθμιση??? αν ναι τι θα προτεινατε??? amd η intel???(η να αλλαξω ολοκληρο pc) εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος και δεν ειχα ποτε προβλημα απλα οι καιροι αλλαζουν και οσο να'ναι πρεπει να ειμαστε μεσα στα πραγματα....ευχαριστω(για οποιαδηποτε προταση το ποσο ειναι μεχρι 500-600ευρω εκει φτανει η τσεπη)
cabdik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 επειδη οι καιροι δεν ειναι για πεταμα χρηματων, ολα εξαρτωνται απο τις δικες σου απαιτησεις. αν το πισι σε καλυπτει για την χρηση που κανεις, τοτε δεν πειραζεις τιποτα. αν πλεον δεν σε ικανοποιει η ισχυς του, τοτε πας για αλλαγη πλατφορμας..!!! εσυ διαλεγεις..!
άδικος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 η ερωτηση μου:ειμαι πολυ '''παλιος'''???χρειαζομαι αναβαθμιση???αν ναι τι θα προτεινατε???(η να αλλαξω ολοκληρο pc???)εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος και δεν ειχα ποτε προβλημα απλα οι καιροι αλλαζουν και οσο να'ναι πρεπει να ειμαστε μεσα στα πραγματα....ευχαριστω(για οποιαδηποτε προταση το ποσο ειναι μεχρι 500-600ευρω) Από τη στιγμή που σε καλύπτει ο,τι και να πούμε εμείς δεν έχει σημασία. Γνώμη μου, & να με συγχωράς για το θάρρος, αν σου περισσεύουν 600€ επένδυσε τα αλλού, ή φύλα τα γιατί έρχεται χειμώνας... 1
Evoliasmenos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 να σου πω την αληθεια ηρθαν πολυ στο απροοπτο και ειπα να κανω καμια ανανεωση για μην με αφησει(λεμε τωρα)...αλλα μου βγηκε πολυ καλο,δεν το περιμενα ουτε ενα προβλημα...μηπως δεν αξιζει να το ανεβασω και μου το λες με τροπο??? ...χειμωνας=3ωρες θερμανση και αυτες τις τρεις λειπω απο το σπιτι... επειδη οι καιροι δεν ειναι για πεταμα χρηματων, ολα εξαρτωνται απο τις δικες σου απαιτησεις. αν το πισι σε καλυπτει για την χρηση που κανεις, τοτε δεν πειραζεις τιποτα. αν πλεον δεν σε ικανοποιει η ισχυς του, τοτε πας για αλλαγη πλατφορμας..!!! εσυ διαλεγεις..! καταλαβα η ολα αλλαγη η τπτ...ευχαριστω τουλαχιστον δεν με βοηθατε παιδια στο αλλο θεμα μου γιατι θελω να αγορασω μια εξωτερικη κεραια... http://www.insomnia.gr/topic/475466-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%85/
cabdik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 δεν ειναι απαραιτητα ΟΛΑ..!! τα βασικα που αλλαζουν ειναι μητρικη-επεξεργαστης-μνημη. απο εκει και πανω εξαρταται απο το τι ζητας απο το μηχανημα..!!
Evoliasmenos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 δεν ειναι απαραιτητα ΟΛΑ..!! τα βασικα που αλλαζουν ειναι μητρικη-επεξεργαστης-μνημη. απο εκει και πανω εξαρταται απο το τι ζητας απο το μηχανημα..!! θελω να πω αν αλλαχτουν αυτα που ειπες(τα πιο βασικα δηλαδη)ειναι σαν να αλλαζεις ολοκληρο το πισι...απλα μετα κοιτας παραμετρους οπως gaming κτλ
άδικος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 χειμώνας εννοώ "χειμώνας" με εισαγωγικά Όχι δεν το είπα ευγενικά και καλά πως δεν αξίζει. Αλλά όντως όμως ισχύει αυτό που είπε ο cabdik, πως όταν δεν σε καλύψει καλύτερα να πας σε αλλαγή συστήματος. Θεωρώ γενικά πως όσο περισσότερο μπορείς να αναβάλλεις την αγορά συστήματος, όσο το παρόν σε καλύπτει, τόσο κερδισμένος θα βγεις. 1
Evoliasmenos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 φιλικα παντα,πλακα εκανα....μην εισαι'''αδικος'''...θα το αφησω στην ακρη αν ειναι αυτο το θεμα για οσο παει ακομα...για το link με την εξ.κεραια εχουμε τπτ???εψαξα απλα δεν ξερω τις διαφορες μεταξυ τους δηλαδη ποια θα ταιριαζει πιο πολυ
άδικος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Το ξέρω πως κάνεις πλάκα Βέβαια αν έτσι και αλλιώς θέλεις να αναβαθμίσεις δε σημαίνει πως πρέπει να σου επιβάλουμε τη γνώμη να μην. Μπορείς να το κάνεις αρκετά οικονομικά βάζοντας ακόμα 2gb ram επιπλέον, μιας και αυτή ποτέ δε πάει χαμένη... 1
Evoliasmenos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 αν βαλω αλλη μια 2αρα θα πρεπει να παω στα 64bit ομως απο τα ultimate γιατι τωρα ειμαι 32biτος...σωστα??? πιστευω πως θελω ομως και καρτα γραφικων....(100%) καμια προταση για το συστημα μου???
cabdik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 με DDR2 που εχεις, καλυτερα να μεινεις σε 32bit και τα 2GB ram που ηδη εχεις..!! αν θελεις gaming, παρε μια καρτα γραφικων. αυτη μπορεις να την βαλεις και σε νεο συστημα!!
Evoliasmenos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 ποια ομως cabdik...???μια η οποια να ειναι καλυτερη σαφως απο αυτη που εχω αλλα να μπορει βεβαια να την υποστηριξει και το συστημα μου...
cabdik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 ετσι γενικα, χωρις να ξερω τι οθονη-αναλυση εχεις, και τι παιχνιδια παιζεις, θα προτεινα μια 7770 στα €105-110. http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=7770
XMorsX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Θα προτεινα ή αν μην αγορασεις τιποτα ή να αλλαξεις συστημα. Λυση όπως η 7770 παραπανω ειναι ημιμετρο αν εχεις 1080p οθονη, ειδικα σε συνδυασμο με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη. να ξεκαθαρισουμε όμως πρωτα τι αναλυση εχει η οθονη σου και τι παιχνιδια εχεις στο νου σου.
cabdik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 H εναλλακτικη λυση, εφοσον υπαρχει ενα μπατζετ..... ΜΟΒΟ http://www.skroutz.gr/s/389398/Asrock-970-Extreme3.html CPU http://www.skroutz.gr/s/2524846/AMD-FX-6300-Box.html?keyphrase=fx+6300+ ΡΑΜ http://www.skroutz.gr/s/395767/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600.html συν την καρτα που προανεφερα, συνολο χοντρικα = €370..!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα