balios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα,θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς να μου πεί για κάποιο εργαλείο που να μπορώ να χρησιμοποιήσω για δημιουργία διαγράμματος uml απο ήδη γραμμένο κώδικα. Ο κώδικας που δουλεύω είναι σε visual studio express 2010 . Με ενδιαφέρει κάτι που είναι free. Εναλλακτικα ζητάω κάποιο βολικό εργαλείο που να μπορώ να δημιουργήσω uml διάγραμματα εύκολα. Ευχαριστώ!
warlock9_0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 για αυτόματα να στο κάνει δεν ξέρω, αλλά δες το Site: https://live.gnome.org/Dia">dia για να τα φτιάχνεις μόνο σου
Technology fan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Στο netbeans παντως υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις reverse engineering δηλαδή από ήδη γραμμένο κώδικα να σου φτιάξει UML διάγραμμα
albNik Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Για C# και VB.NET στο VS (δεν ξέρω αν ισχύει στο express) Kάνε δεξί κλικ στο project --> View Class Diagram. Δείχνει κλάσεις , συναρτήσεις , ιεραρχία ... μπορείς να κάνεις εντιτ κιόλας ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα