greeneye Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 ελπιζω να ειμαι στο σωστο σημειο. Θελω να ρωτησω το εξης. Μου εχει τυχει να κανω καποιες αλλαγες σε pc π.χ να εγκαταστησω τον firefox η καποιο αλλο προγραμμα και οταν αφησω το pc και ξαναγυρισω επειδη προφανως καποιος το εκανε επανεκινηση τοτε το pc να ειναι στην αρχικη του μορφη χωρις να εχει εγκατεστημενα τα προγραμματα και χωρις καν να υπαρχουν τα αρχεια (!) ακομα και αν τα εκανα hide και ακομα και αν ηταν και read only. Αυτο σε pc ξενοδοχειου. Το pc ειναι αυτονομο και δεν συνδεεται σε server κτλ. Τι στο καλο συμβαινει ? πως μπορω να το παρακαμψω και να δεχτει ολες τις αλλαγες ? γινεται με software αυτο ? πως ακριβως το κανουν ? ευχαριστω
jim_p Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Με deep freeze http://www.faronics.com/en-uk/products/deep-freeze/
greeneye Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν ειναι αυτο τι αλλο μπορει να ειναι ? με αλλα λογια εγω πως θα βρω αν ειναι αυτο εγκατεστημενο και πως θα το παρακαμψω προσωρινα?
jim_p Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν ειναι αυτο, θα ειναι καποιο αλλο προγραμμα που κανει την ιδια δουλεια. Να το παρακαμψεις δεν μπορεις, γιατι τρεχει σε καθε εκκινηση, πριν καν φορτωθουν τα windows. Για το συγκεκριμενο υπαρχει ενα εικονιδιο στο tray και η προσβαση σε αυτο προστατευεται με κωδικο. Αν θες να σωσεις κατι ή να τρεξεις κατι δικο σου, φροντισε να το εχεις σε στικακι.
greeneye Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστω! την κατσαμε λοιπον δεν μπορουσε να το προσπερασουμε εστω για 1 φορα...
άδικος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Προφανώς προστατεύεται ο υπολογιστής οπότε μη περιμένεις να βρεις βοήθεια εδώ για να παραβιάσεις τη προστασία του. 1
greeneye Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 μα δεν εχω σκοπο κατι κακο, απλα επειδη καθε φορα που καθομαι βαριεμαι να κανω εγκαταστασεις firefox για να σερφαρω και 1-2 προγραμματα ειπα να τα εχω οσες μερες τον χρησημοποιω εγκαθιστωντας τα μονο μια φορα !
άδικος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό ακριβώς λοιπόν θα αναφέρεις και στον διαχειριστή του για να σε εξυπηρετήσει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα