herold Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Ο πολύς κόσμος δεν ασχολείται με την έκδοση του λογισμικού, γιατί δεν έχει καμία πρακτική σημασία για αυτόν. Θέλουν η συσκευή τους να τραβάει φωτογραφίες, να παίζει MP3, να έχει έναν browser, YouTube, μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και κανένα παιχνιδάκι και πολλά λέω. Αυτά γίνονται και στο Gingerbread και στο iOS και στο Windows Phone κλπ. Ενδιαφέρον για την έκδοση του λειτουργικού και για αναβαθμίσεις έχουν μόνο κάποιοι σαν εμάς που γράφουμε εδώ, οι οποίοι δεν αποτελούμε τόσο σημαντικό μερίδιο της αγοράς, αλλά καλό είναι ως καταναλωτές να ζητάμε αναβαθμίσεις όταν τις σηκώνουν οι συσκευές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Υπόψη βέβαια ότι το "πάντα" που θα παίρνουν αναβαθμίσεις οι συσκευές Nexus, είναι 2 χρόνια, ίσως ούτε καν τόσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dantouan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 αυτα γινονται οταν το 70% των συσκευων που εχεις πουλησει ειναι κινεζικα των 100$ (και πολλα λεω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsyGreg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 κατι το γιωτόφωνο κινεζιά είναι απλά όχι των 100$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andy_1_9_7_2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Λογικό είναι να κολλάει αρκετός κόσμος στο GB. Όπως προείπε και ένας φίλος, οι περισσότεροι χρήστες κάνουν την δουλειά τους άνετα με την συγκεκριμένη έκδοση, είτε γνωρίζουν περί αναβαθμίσεων είτε όχι. Νεότερες και κατά πολύ πιο βαριές εκδόσεις, σε έστω και λίγο παλαιότερες συσκευές, μάλλον προβλήματα δημιουργούν, παρά διευκολύνουν. 6μήνου mid πρός high end συσκευή έχω και με αναβάθμισή της σε ICS είναι κυριολεκτικά απαράδεκτη επειδή: αφ'ενός μεν ο κατασκευαστής είχε την φαεινή ιδέα να την προικίσει με 2πύρηνη CPU, συγχρονη GPU και ένα σωρό άλλα χαζοκαλούδια αλλά την άφησε με 512 mb μνήμης RAM μην "πέσει" έξω στον προυπολογισμό, αφ'ετέρου η google δίνει κάθε εξάμηνο λειτουργικό το οποίο αναβαθμίζεται μόνο... στην ram και την επεξεργαστική ισχύ που τρώει. Φρου φρου, αρώματα και animations. Για το επερχόμενο android 4.5 "ekmek-pagoto" θα θέλουμε τουλάχιστον i5 να το τρέξουμε... Δεν είμαι fun ούτε iOS Ούτε Android ούτε κανενός λειτουργικού, απλά χρήστης που θέλει να κάνει την δουλειά του και που αναπολεί ένα "αρχαίο symbian" το οποίο με 128mb ram και με ελάχιστα ερασιτεχνικά tweaks άφηνε ελεύθερα τα 105. Τόσα δεν μου αφήνει το "android τεχνολογικό μου θαύμα" του 2012. Γιαυτό λοιπόν GB ακόμα ακι ίσως μέχρι τέλους της ζωής της συγκεκριμένης συσκευής. Τουλάχιστον να μπορώ να απαντήσω σε μια κλήση, τρέχοντας 2-3 προγραμματακια (συν καμια 30αρια που τρέχει με το έτσι θέλω το android) χωρίς να κρεμάσει!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, ενω με τα Nexus της, αναβαθμισεις για 18 μηνες και μετα γιοκ. Το οποιο μαλιστα στον κοσμο του Android θεωρειται και το απολυτο support, οποτε καταλαβαινετε για τι χαλι μιλαμε. Ε οχι ρε παιδες! Το hardware δεν πεθαινει σε 18 μηνες! Επίσης, ας δουμε αν θα παρει και αλλη αναβαθμιση το Galaxy Nexus (μαλλον οχι). το nexus s είχε υποστήριξη 23 μήνες ακριβώς και οι αναβαθμίσεις του ήταν ολόκληρες όχι πετσοκομμένες. το 18 είναι ένα νούμερο που έχει βγει από τη κοιλιά μερικων και από ότι βλέπω αναπαράγεται αβέρτα το galaxy nexus θα πάρει τουλάχιστον και την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση (key lime pie) και θα πάψει να υποστηρίζεται μόλις παρουσιαστεί το επόμενο του 4, δηλαδή μετά από 2 χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δεν σας ανησυχεί καθόλου ότι τα περισσότερα κινητά είναι με παλιές εκδόσεις και άρα επιρρεπή σε χακαρίσματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
norms Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Το ποσοστό του GB θα πέσει πολύ αργά. Υπάρχουν ενα σωρό συσκευές που δε θα αναβαθμιστούν ποτέ, οπότε μόνο όταν σταματήσουν να χρησιμοποιούνται θα μειωθεί σημαντικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShevaGR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Απ την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα. Αυτη η gingerbread εχει καταντήσει ανεκδοτο. Και μετα αναρωτιόμαστε γιατι το iPhone στο Αμερικα εχει 50% market share. Γιατι οι ανθρωποι εκει, οσο και να τους θεωρουμε χαζους, ξερουν οτι σημασια εχει και το hardware αλλα και το software. Ενω εδω στην Ευρωπη, αρκει να μπορουμε να λεμε οτι εχουμε μεγαλο επεξεργαστη και τοσα GB μνημης κα τοση καμερα, και ας μην ειμαστε σιγουροι αν το Galaxy SIII που πηραμε πριν μερικους μηνες θα δει αλλη αναβαθμιση περαν της GB. Θα μου πεις εδω στην ευρωπη καποτε δεχομασταν να πληρωνουμε το N93 σε τιμη φορητου υπολογιστη, τωρα θα βαλουμε μυαλο; Ναι, ενω με τα Nexus της, αναβαθμισεις για 18 μηνες και μετα γιοκ. Το οποιο μαλιστα στον κοσμο του Android θεωρειται και το απολυτο support, οποτε καταλαβαινετε για τι χαλι μιλαμε. Ε οχι ρε παιδες! Το hardware δεν πεθαινει σε 18 μηνες! Επίσης, ας δουμε αν θα παρει και αλλη αναβαθμιση το Galaxy Nexus (μαλλον οχι). Ρε φίλε το nexus s είναι από το 2010 και ακόμα έχει υποστήριξη.... Παίζει να είναι η μακροβιότερη full (πλήρης από άποψη λογισμικού) υποστήριξη που υπήρξε σε smartphone.... Δεν ξέρω για το iPhone, αλλά σίγουρα το ότι γράφει ότι φοράει την έκδοση 6 δεν σημαίνει ότι έχει και τα features της 6.... Αν δηλαδή γουστάρετε να βλέπετε το νούμερο ρε παιδάκι μου για να μην υπάρχει κατακερματισμός τότε να σας δείξω πως να το αλλάξετε.... Εύκολο είναι.... Γιατί ουσιαστικά το iOs αυτό είναι.... Πολλές διαφορετικές εκδόσεις για κάθε συσκευή με το ίδιο version στο about.... Btw έπιασα πρόσφατα iPhone 3 (από δύο ξεχωριστά άτομα) στα χέρια μου με τελευταία έκδοση.... Καλύτερα να το αφήνανε σε παλαιότερη.... Τόσο κόλλημα είχα να δω από τα πρώτα android.... Όχι για να μη λέμε ότι το να παίρνεις όλες τις αναβαθμίσεις είναι και απαραίτητα καλό.... Εκεί στο αμέρικα είναι άσχετοι από hardware και software.... Βγάζει η apple iPhones με Siri και το αγοράζουν λες και τους πουλάνε καμιά camaro 1000 ευρώ.... Δεν κοιτάνε καν τις δυνατότητες του κινητού οι περισσότεροι.... Τους αρκεί που έχουν apple προϊόν.... Η apple έπαψε να πουλάει τεχνολογικά προϊόντα από την εποχή του iPod.... Όπως έλεγε και ο καθηγητής μου στους μικροϋπολογιστές.... Η apple πουλάει lifestyle.... Conclusion... Προτιμώ να πάρω όλη την καινούργια έκδοση, παρά να πάρω μια έκδοση που θα λέει το τελευταίο νούμερο, αλλά θα υστερεί σε features.... Και προτιμώ να μην πάρω την τελευταία έκδοση αν το κινητό κολάει και τα νέα features που θα πάρω δεν αξίζουν τον κόπο.... Υπάρχουν κινητά που δεν γίνεται να πάρουν την τελευταία έκδοση και επίσης όταν οι εταιρίες βγάζουν 102391029301293 συσκευές δεν μπορούν εύκολα να κάτσουν να γράψουν αναβαθμίσεις για όοοοολες τις συσκευές τους.... Λογικό, το ξέρεις, και γιαυτό αποφασίζεις και παίρνεις ότι σαρέσει.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα