michalo Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εχω αγορασει αυτο TRAGANT Adapter Usb Micro B Male /usb A Female Otg 65325 , τους εξωτερικους σκληρους και τα flash usb τα βλεπω κανονικα , τωρα οσο για το 3g το συνδεω, αναβοσβηνει το μπλε λαμπακι αλλα στις ρυθμισεις δεν μου εμφανιζεται το mobile networks 1) ένα παρόμοιο ανταπτοράκι πήρα αλλά δυστυχώς δεν βλέπει κανένα usb και δεν ενεργοποιείται η επιλογή για usb storage mount. υπάρχει περίπτωση ένα τέτοιο ανταπτοράκι να μην είναι OTG; 2) επίσης δεν κατόρθωσα να βγάλω εικόνα στην τηλεόραση μέσω HDMI, ενεργοποίησα την επιλογή στο σχετικό πρόγραμμα που είναι εγκατεστημένο στο τάμπλετ, η μεν οθόνη του έκλεισε αλλά στην τηλεόραση δεν πέρασε η εικόνα 3) player που αναγνωρίζει και προβάλει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους έχει κανείς να προτείνει; γιατί το προεγκατεστημένο app βγάζει χαρακτήρες "κινέζικους"
michalo Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 1) ένα παρόμοιο ανταπτοράκι πήρα αλλά δυστυχώς δεν βλέπει κανένα usb και δεν ενεργοποιείται η επιλογή για usb storage mount. υπάρχει περίπτωση ένα τέτοιο ανταπτοράκι να μην είναι OTG; 2) επίσης δεν κατόρθωσα να βγάλω εικόνα στην τηλεόραση μέσω HDMI, ενεργοποίησα την επιλογή στο σχετικό πρόγραμμα που είναι εγκατεστημένο στο τάμπλετ, η μεν οθόνη του έκλεισε αλλά στην τηλεόραση δεν πέρασε η εικόνα 3) player που αναγνωρίζει και προβάλει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους έχει κανείς να προτείνει; γιατί το προεγκατεστημένο app βγάζει χαρακτήρες "κινέζικους" 2) σε άλλη τηλεόραση οκ το hdmi 3) επίσης οκ με τον mxplayer που προτεινε ο φίλος παραπάνω 1) βλέπουμε ...
darkonmusic Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 για το πρωτο δεν σου εδωσαν otg αλλα ενα απλο usb αρσενικο σε θηλυκό. οταν το συνδεεις με otg δεν κανεις τιποτα το βλεπει κατευθειαν μονο του
kingdragon Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Νομίζω ότι εδώ είναι ότι χρειάζεται για το root. https://www.dropbox.com/sh/vhnsb9gq6iwxjoy/NFFq0Gw2Gu 1
pelos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι εδώ είναι ότι χρειάζεται για το root. https://www.dropbox.com/sh/vhnsb9gq6iwxjoy/NFFq0Gw2Gu Εαν δεν σου κανει κοπος φιλε μου , δωσε καποιες πληροφοριες για το πως θα κανουμε root τις συσκευες μας, με τα αρχεια αυτα. Εαν ειναι παρανομο απο τους κανονισμους του forum να πεις την διαδικασια , θα σε παρακαλουσα παρα πολυ να μου στειλεις τις οδηγιες μεσω pm , εαν βεβαια σου ειναι ευκολο. Ευχαριστω πολυ . Επεξ/σία 13 Απριλίου 2013 από pelos
kingdragon Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Λοπόν για το root το αρχείο που θα χρειαστείς είναι το intensotab814_root.zip. Στο text έχει τις οδηγίες αναλυτικά. Εν συντομία. 1) Ξεζιπάρεις το αρχείο στην sd χύμα. 2) Κλείνεις το tablet και το ανοίγεις έχοντας πατημένο το + ή το - (προσωπικά το έκανα με το +) και το power. Tα 2 κουμπιά τα έχεις πατημένα μέχρι να μπεις στο recovery. (Θα το καταλάβεις είναι ένα menu με επιλογές). 3) Μετακινείσαι πάνω-κάτω με το + και το - . Επιλέγεις (Με το power) -apply update from EXT -Update from sdcard -SuperSU-v1.25-ubifs-intenso814.zip Μόλις τελειώσει πατάς -reboot system now Αυτό ήταν.... Αν θεωρείται το παραπάνω παράνομο από τους mod παρακαλώ να με ενημερώσετε...να σταλεί με pm Επεξ/σία 13 Απριλίου 2013 από kingdragon 1
pelos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Λοπόν για το root το αρχείο που θα χρειαστείς είναι το intensotab814_root.zip. Στο text έχει τις οδηγίες αναλυτικά. Εν συντομία. 1) Ξεζιπάρεις το αρχείο στην sd χύμα. 2) Κλείνεις το tablet και το ανοίγεις έχοντας πατημένο το + ή το - (προσωπικά το έκανα με το +) και το power. Tα 2 κουμπιά τα έχεις πατημένα μέχρι να μπεις στο recovery. (Θα το καταλάβεις είναι ένα menu με επιλογές). 3) Μετακινείσαι πάνω-κάτω με το + και το - . Επιλέγεις (Με το power) -apply update from EXT -Update from sdcard -SuperSU-v1.25-ubifs-intenso814.zip Μόλις τελειώσει πατάς -reboot system now Αυτό ήταν.... Αν θεωρείται το παραπάνω παράνομο από τους mod παρακαλώ να με ενημερώσετε...να σταλεί με pm Να εισαι καλα φιλε μου χιλια ευχαριστω Επεξ/σία 13 Απριλίου 2013 από pelos
takeitall Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 καλημερα σας,πουλαει ενα παιδι το 814 με μια φορτιση 90 ευρω... σας παρακαλω τα φωτα σας: το θελω για παιχνιδια... ΑΞΙΖΗ?
thanosp Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 δεν αξιζει.δεν τα παιζει ολα Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος,γιατί κι εγώ σκοπεύω να το πάρω
darkonmusic Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 το ειχα παρει και εγω για κανενα παιχνιδακι αλλα δεν τα επαιζε ολα (sim city,need for speed με πολλα κοληματα)manager επαιζε κανονικα.τωρα.σε πολλα 3d παιχνιδια του market ελεγε μη συμβατο.το κατεβαζες απο google αλλα και παλι δεν επαιζε..τωρα αν το θες για παιχνιδια τυπου angry birds δεν θα αντιμετωπισεις προβλημα.επισης το μεγαλυτερο προβλημα του θεωρω οτι ειναι η οθονη του..χωρις ips screen δεν ειναι και οτι καλυτερο για παιχνιδια.δεν εχεις καλες γωνιες θεασης.
lmag Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Παρελαβα σημερα το Intenso 814, και παρατηρησα πως οταν κυριαρχει το ασπρο στην οθονη (π.χ στο φορουμ του insomnia) φαινονται εντονα καποιες καθετες γραμμες, οπου ειναι αρκετα εκνευριστηκες γιατι ψιλοζαλιζουν... Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος κατοχος??? Ευχαριστω και Καλο Πασχα! Επεξ/σία 29 Απριλίου 2013 από lmag
darkonmusic Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 μου το εκανε και εμενα και το πηγα πισω,μου εδωσαν ενα αλλο που δεν εκανε αυτο το σπαστικο τρεμοπεγμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα