Προς το περιεχόμενο

Intenso Tablet?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια. εμενα τρεμοπαιζε οπως λετε και εσεις η οθονη σε ασπρο φοντο και το πηγα αμμεσως πισω,μου το αντικατεστησαν και το καινουριο δουλευε μια χαρα χωρις τρεμοπεγμα.παρατηρηστε και πανω δεξια στην οθονη..εμενα δεν αναβε καλα εκεινη η περιοχη και γιαυτο εκανε το τρεμοπεγμα.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παρελαβα και εγω το tablet,απλα φοβερο για τα λεφτα του μολις δοκιμασα και ενα 3g stick της cosmote και δουλευει κανονικοτατα......

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παίζω τίποτα βαριά παιχνίδια, οπότε δεν το έχω δοκιμάσει σε τέτοια.

Video και ταινίες μέσω wifi τα παίζει όλα χωρίς κολλήματα.

Η οθόνη δεν μου έχει κάνει κάτι ύποπτο, ευτυχώς :-)

Επίσης δεν μου έχει τύχει μη συμβατή εφαρμογή - πολύ συνηθισμένο.

Ακόμη και το nexus 7 έχω δει να μην δέχεται μερικές εφαρμογές από το play store.

Δεν έχω προλάβει να ψάξω, αλλά αν κάποιος βρει κανένα λινκ σχετικό με το ταμπλετάκι, ας το αναφέρει.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια χαρά! Σκέφτομαι πολύ να το αγοράσω, οπότε πήγα στο public Συντάγματος και είχαν δύο εκθεσιακά κομμάτια (ισόγειο και 1ος όροφος) όπου και στα δύο τρεμόπαιζε η οθόνη, ειδικά αν το κοίταζες υπό γωνία! Ο υπάλληλος ισχυρίστηκε ότι είναι από την πολύ χρήση, μα κι εγώ για να το χρησιμοποιήσω το θέλω! :-D 

Τί παίζει με αυτό? Επειδή το θέλω και για διάβασμα/σερφάρισμα περισσότερο θα έχει θέμα, ή αν μου "κάτσει" κακή οθόνη, το αντικαθιστώ και είμαι οκ?

Επίσης το 2 χρόνια εγγύηση ισχύει από όποιο κατάστημα (νόμιμο εννοείται) κι αν το πάρεις?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω το συγκεκριμένο tablet root , ώστε να το συνδέσω με 3g modem ?

Δημοσ.

<p>Καλημέρα υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω το συγκεκριμένο tablet root , ώστε να το συνδέσω με 3g modem ?</p>

Δεν χρειαζετε να ειναι root στο δικο μου το αναγνωρισε αμεσως

Δημοσ.

Δεν χρειαζετε να ειναι root στο δικο μου το αναγνωρισε αμεσως

Μπορείς να μας πεις τι καλώδιο-αντάπτορα χρησιμοποίησες;

Πήρα ένα απλό ανταπτοράκι των 3 € και δεν κάνει τίποιτα ...

Δημοσ.

Μπορείς να μας πεις τι καλώδιο-αντάπτορα χρησιμοποίησες;

Πήρα ένα απλό ανταπτοράκι των 3 € και δεν κάνει τίποιτα ...

Εχω αγορασει αυτο TRAGANT Adapter Usb Micro B Male /usb A Female Otg 65325 , τους εξωτερικους σκληρους και τα flash usb τα βλεπω κανονικα , τωρα οσο για το 3g το συνδεω, αναβοσβηνει το μπλε λαμπακι αλλα στις ρυθμισεις δεν μου εμφανιζεται το mobile networks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...