ixthy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Πρόσφατα έγινα μάρτυρας ενός περίεργου bug στο numbers στο ipad 2 ios 6.0.1. Το τελικό ς το δίνει ως ζ, όταν γράφω σε φόρμες ή όταν ονομάζω καρτέλες. Στους πίνακες όμως το τελικό ς φαίνεται όπως πρέπει. Τώρα θα κάνω το update στο νέο ios 6.1 (νομίζω) να δω μπας και λυθεί το πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει restart και sync χωρίς απoτέλεσμα. Κανείς άλλος έχει παρατηρήσει το πρόβλημα; Πάντως στις άλλες εφαρμογές το πλήκτρο ς λειτουργεί κανονικά.
iMarilina Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δεν το έχω παρατηρήσει. Είσαι jailbreak? Κάνε restore/setup as new στην 6.1 και συγχρονισμό, όχι restore from backup και όχι update, γιατί οποιοδήποτε θέμα θα ξαναπεραστεί εκεί ή θα παραμείνει.
ixthy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Οχι δεν είμαι σε jailbreak και δεν έχω κάνει ποτέ μου. Πήγα στην 6.1 και έβγαλα το numbers και το ξαναέβαλα. Τίποτα. Εχει μουλαρώσει. Setup as new δεν δοκίμασα γιατί το φοβάμαι. Φοβάμαι μην χάσω τα πάντα όλα.
iMarilina Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Οχι δεν είμαι σε jailbreak και δεν έχω κάνει ποτέ μου. Πήγα στην 6.1 και έβγαλα το numbers και το ξαναέβαλα. Τίποτα. Εχει μουλαρώσει. Setup as new δεν δοκίμασα γιατί το φοβάμαι. Φοβάμαι μην χάσω τα πάντα όλα. Αμα κανεις transfer purchases, φυλάξεις τα παντα δεν χανεις τιποτα. Απλά σιγουρέψου οτι ταχεις ολα. Sent from my iPhone using Insomnia
ixthy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Αμα κανεις transfer purchases, φυλάξεις τα παντα δεν χανεις τιποτα. Απλά σιγουρέψου οτι ταχεις ολα. Sent from my iPhone using Insomnia Έστω ότι κάνω setup as new αφού προηγουμένως έχω σβήσει τη συσκευή. Άμα μετά κάνω restore from backup δε θα κληρονομήσω πάλι το ίδιο πρόβλημα; Αν εννοείς ότι πρέπει να ξαναφτιάξω τα πάντα από την αρχή τότε... την έβαψα!
ixthy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά είναι bug του numbers. Το εγκατέστησα και στο iPhone μου και κάνει το ίδιο ακριβώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα