Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

blue?

στο σπιτι του κρεμασμενου, δεν μιλαμε για σχοινι!!!

την τραβαει την καζουρα η microsoft με τετοιο ονομα :)

Δημοσ.

Mass Effect 3, LoL, SWTOR απο 5 μέχρι 10 fps διαφορά είχα.

Δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να ήταν καμία εσωτερική ρύθμιση τον Windows 7 μου λίγο αλλιώς, αλλά δεν άλλαξα τίποτα εγώ εκτός Driver & Win 8 εννοείτε. 

από περιέργεια και μόνο έβαλα στον ίδιο δίσκο (ssd128 gb samsung) win7 x64 και win 8 x64

εκανα ολα τα updates και περασα μονο τα drivers (Ενεργοποίση δεν έκανα )

έτρεξα mass effect 3

διαφορα στα fps μπορω να πω ήταν μηδενική (ίδια αποστολή επέλεξα)

ίσος  σε αδύναμο μηχάνημα να εχει διάφορα δεν ξέρω αλλά στο δικό μου διαφορά δεν υπήρχε σχεδόν πέρα από ότι τα 7 ήταν ποιο όμορφα στο μάτι.. (Amd Phenom II X6 1090T, 16 GB DDR3 SSD και μια nvidia 570 msi twin froz)

ουφφφφφφ το κάνα πάντως ηρέμησα :P

Δημοσ.

από περιέργεια και μόνο έβαλα στον ίδιο δίσκο (ssd128 gb samsung) win7 x64 και win 8 x64

εκανα ολα τα updates και περασα μονο τα drivers (Ενεργοποίση δεν έκανα )

έτρεξα mass effect 3

διαφορα στα fps μπορω να πω ήταν μηδενική (ίδια αποστολή επέλεξα)

ίσος  σε αδύναμο μηχάνημα να εχει διάφορα δεν ξέρω αλλά στο δικό μου διαφορά δεν υπήρχε σχεδόν πέρα από ότι τα 7 ήταν ποιο όμορφα στο μάτι.. (Amd Phenom II X6 1090T, 16 GB DDR3 SSD και μια nvidia 570 msi twin froz)

ουφφφφφφ το κάνα πάντως ηρέμησα :P

χαρα στο κουραγιο σου, γιατι τωρα το πρωι ειχα συζητηση με φιλο μου που εχει 8  σχετικα με το θεμα και ελεγα να αρχισω κι εγω τα πειραματα , αλλα καλυτερα οχι 

Δημοσ.

χαρα στο κουραγιο σου, γιατι τωρα το πρωι ειχα συζητηση με φιλο μου που εχει 8  σχετικα με το θεμα και ελεγα να αρχισω κι εγω τα πειραματα , αλλα καλυτερα οχι 

Ο Υπολογιστής μου είναι 3 ετών. Έχω i7 Lynnfield, 6 GB Ram, ATI HD 4890, SSD. Το μόνο που θεωρώ χάλια είναι η κάρτα γραφικών.

Το έψαξα και πιστεύω πως έφταιγε ένα SoftWare από το Motherboard για ρύθμιση των αποδόσεων. (TURBOV EVO κάπως έτσι). Όταν έβαλα τα win8 τα έβγαλα. Ίσος να ήταν αυτό. 

Δημοσ.

ικανοποίησα την περιέργεια μου τι να κάνω έχει μεν κάτι καλά αλλά όλα αυτά τα καλά τα καλύπτουν αλλά 10 κακά......

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ να πω πως, π.χ., πιθανά με τα Α, Β, Γ κοκ τεστ, να προκύπτει πως, τα 7άρια, πάνε σχεδόν το ίδιο με τα 8άρια.

Μπορεί όμως και με τα Χ, Υ, Ζ διαφορετικά τεστ, να προκύπτει ότι, εκεί πια τα 8άρια, είναι κάπως καλύτερα από τα 7άρια.

Αυτό γιατί μπορεί, στα τελευταία τεστ που ανέφερα, να ίσχυαν κάποιοι συνδυασμοί hardware & software που να είναι σε θέση να τους διαχειρίζονται σωστότερα τα 8άρια ως νεότερο λειτουργικό σύστημα (και με απόλυτη - άμεση πρόσβαση βέβαια στην τεχνογνωσία όλων των παλιότερων).

Το σίγουρο (99,9%) όμως είναι πως δεν θα συμβεί το αντίθετο. Δεν υπάρχουν ουσιαστικοί λόγοι να υποθέτει δηλαδή κανείς πως υπάρχει περίπτωση τα 8άρια να πηγαίνουν χειρότερα από τα 7άρια.

Εννοείται πως, στα όποια συγκριτικά τεστ που αναφέρομαι εδώ, θα ισχύει ακριβώς η ίδια σύσταση hardware αλλά και (εξωτερικού) software μεταξύ των συγκρινόμενων (8άρια και 7άρια) αλλιώς θα μιλάμε για άλλο πράμα και, σίγουρα, όχι για αντικειμενικό τεστ.

• Super Moderators
Δημοσ.

δλδ δεν φαινεται να ειναι τα προηγουμενα windows ή wp7.8 μεσα...

γιατί δεν υπάρχουν άτομα με Win8 & WP8?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν κανει παλι η microsoft παπ..ια με τα windows phone 8 και δεν παρουν αναβαθμιση ας το αφησει καλυτερα το αθλημα. ΟΚ ειπαμε εχουμε Windows phone 8 Nokia lumia 920 επειδη μας αρεσει αλλα οχι να μας αφηνει απ' εξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...