Acepower Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Ρε συ PsyGreg, θα μας τρελάνεις; Δηλαδή στο Core2Duo π.χ. πρέπει ο άλλος να βάλει XP και όχι 8; Γιατί; για να μην νιώσεις εσύ ως χρήστης των 7, απαρχαιωμένος;Βάλε παιδάκι μου μια έκδοση των Windows 8, για δυο μέρες και μετά αρχίζεις τις δοξασίες για τα 7... 3
lepaterious Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Σίγα μην δώσουν κάτι τζάμπα οι ταλιροφονιάδες. Πραγματικα δεν αντεχεις αν δεν πεταχτεις,Ειδες εσυ κανα service pack να το χρεωνει ποτε? 3
PsyGreg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 είπα πουθενά τι πρέπει και τι όχι? είπα ότι να μεταβώ από 7 σε 8 δεν προσθέτει τίποτα το ουσιαστικό. για τα features? σιγα τα οα.. για μένα μίλησα...έλεος. η ταμπακιέρα για μένα είναι η ουσία.
Acepower Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Είπες "σε πιο παλιά μηχανήματα (...από i7) μένεις στα XP", γραμμένο πιο πάνω είναι, σβήστο καλύτερα να έχουν και νόημα αυτά που λες... 2
PsyGreg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Είπες "σε πιο παλιά μηχανήματα (...από i7) μένεις στα XP", γραμμένο πιο πάνω είναι, σβήστο καλύτερα να έχουν και νόημα αυτά που λες... σε αναφορά του privateer... μην μπερδεύεις τις απαντήσεις που είναι σε διαφορετικά σχόλια. όσα είναι πριν του i7 δεν είναι αυτόματα παλιά. εξάλλου οι SSD κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της "δουλειάς" edit : επίσης το σύνολο είναι που μετράει, όχι ξερά η CPU
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 δεν νομίζω ότι ο privateer εννοούσε πιο παλιά κι από Core 2... ναι το σύνολο αλλά σε παλιότερο από Core 2 imho δεν αξίζει να έχεις πάνω από 2gb ram ή SSD... αν όμως σε Core 2 έχεις 4gb ram και SSD δεν θα πας να βάλεις XP, ούτε για πλάκα...
lepaterious Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 *** Παντως το χειροτερο που ακουσα και οντως μου την εδωσε η MS ειναι η φημη (που μαλλον αληθευει) οτι στο XBOX 720 δεν θα μπορεις να τρεξεις μεταχειρισμενα Games. Νομιζω οτι πρεπει οι απανταχου Gamers να της ριξουν ενα γερο Ban ωστε τουλαχιστον να επιτρεπει καπως την ανταλλαγη & μεταπωληση τιτλων. Ναι το xbox ειναι το μεσο αλλα τον πρωτο λογο για τους τιτλους θα τους εχουν οι κατασκευαστες οποτε δεν νομιζω να φταει αμεσα η ms..
BadBoy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα !! Γιατι να τα βάλουμε ; Μετα απο το blue θα ξαναγίνουν xp ? Sent from my iPhone using Insomnia Ελπίζω πως όχι! 3
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Θεμιτες οι αναβαθμισεις. Αλλα αισχρη η Μicrosoft με την νεα αισχρη πολιτικη του κλειδωματος του hardware στα windows 8. Για οσους δεν την παθατε ακομα ,χτες 2-3 τεχνικοι χασανε ολη την μερα τους προσπαθωντας να βαλουν windows 7 σε νεα laptops που ειναι κλειδωμενα στα 8. ΔΕΝ ειχαν και δεν υπαρχουν επιτηδες drivers σε 7 παρα μόνο σε 8 (λειτουργικο λιγων μηνων) για να κλειδωσουν τον κοσμο στο νεο γελοιο λειτουργικο των 8 εγω σε ενα λαπτοπ της ξαδερφης μου που ειχε 8 πανω της εκανα φορματ και περασα 7 ανετα.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Θεμιτες οι αναβαθμισεις. Αλλα αισχρη η Μicrosoft με την νεα αισχρη πολιτικη του κλειδωματος του hardware στα windows 8. Για οσους δεν την παθατε ακομα ,χτες 2-3 τεχνικοι χασανε ολη την μερα τους προσπαθωντας να βαλουν windows 7 σε νεα laptops που ειναι κλειδωμενα στα 8. ΔΕΝ ειχαν και δεν υπαρχουν επιτηδες drivers σε 7 παρα μόνο σε 8 (λειτουργικο λιγων μηνων) για να κλειδωσουν τον κοσμο στο νεο γελοιο λειτουργικο των 8 Δηλαδή φταίει η Microsoft που κλείδωσε το μηχάνημα και όχι αυτός που αγόρασε μηχάνημα με W8 για να του περάσει W7(!). Ρε dali φιλικά πάντα ,αλλά είσαι τελείως λάθος σε αυτό που λες. Φυσικά και φτάιει η microsoft. Αυτός που το αγόρασε το πιθανότερο είναι να μην ήξερε για τις νέες τακτικές της Microsoft ,και πιθανόν να μην το έπαιρνε τότε για οσους λενε οτι ειναι κλειδωμενα τα καινουργια λαπτοπς με φορεμενα τα 8 και οτι δεν μπορουν να βαλουν αλλο λειτουργικο καλα ειναι να βρισκουν τις σωστες πληροφοριες και οχι να λενε οτι τους κατεβει και οσον αφορα για τους τεχνικους που παιδευοντουσαν ας αλλαξουν επαγγελμα γιατι δεν μπηκαν καν στον κοπο να ψαξουν και να βρουν οτι τα καινουργια pc με τα ερχομενα 8 εχουν το secure boot UEFI το οποιο μπορει ο καθενας να το κανει disable μεσα απο το bios και για οσους δεν γνωριζουν πως οριστε και ενα σχετικο βιντεο [vm] [/vm] 5
CosmosKGR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Αν πρέπει οπωσδήποτε να συγκρίνουμε μεταξύ παλιότερης γενιάς υπολογιστών και νεότερης σε σχέση με το τι θα σύμφερε σε λειτουργικό σύστημα της Microsoft για αυτούς, πρέπει να συνυπολογίσουμε πως ισχύει το ότι, όσο παλιότερος κι αργότερος, τόσο πιο απαραίτητο κρίνεται το πιο σύγχρονο Microsoft λειτουργικό σύστημα δεδομένου ότι, κάθε νεότερη έκδοση του, εκμεταλλεύεται πληρέστερα και αρτιότερα το όποιο hardware, άρα και το παλιότερο που θα το έχει και μεγαλύτερη ανάγκη αυτό το "πουσάρισμα", για κάπως καλύτερες επιδώσεις. Το έχω διαπιστώσει και εμπράκτως αυτό που λέω, δεν μιλώ θεωρητικά. "Εξαίρεση" σε αυτόν τον "κανόνα" αποτελούν οι υπολογιστές που χρησιμοποιούν πολύ σύγχρονα υποσυστήματα και τεχνολογίες που, πολύ απλά, δεν υποστηρίζονταν καν από τα παλιότερα Microsoft λειτουργικά συστήματα. Άρα, κακά τα ψέματα, όσο κι αν έχει συνηθίσει κανείς ένα παλιότερο Microsoft λειτουργικό σύστημα, ελάχιστες φορές αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί ως ικανό εμπόδιο για να αποφεύγει να μεταβεί κάποια στιγμή στο πιο σύγχρονο.
dantouan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 κατι μου θυμιζει αυτο το "μπλε κυμα" μαλλον το "blue screen of death" που ειχαμε παρεα μας τοσα χρονια 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 κατι μου θυμιζει αυτο το "μπλε κυμα" μαλλον το "blue screen of death" που ειχαμε παρεα μας τοσα χρονια pebkac κι άγιος ο θεός... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα