soundou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Στις 11/10/2019 στις 12:46 ΠΜ, TheoV είπε καλησπέρα παιδια και συγνώμη που σηκώνω το θέμα αλλα δεν ήθελα ν δημιουργήσω αλλο, εαν σε μια πιστωτική κάρτα που δεν χρωστάω τίποτα είναι ξεχρεωμενη 100% επιστραφούν χρήματα απο καποιο refund πχ 200 ευρω θ μπορώ ν τ τραβήξω η θα υπάρξει τοκος ανάληψης? στην ουσια δεν μ πιστώνει κάτι η τράπεζα χρησιμοποιώ τ χρήματα που μ εστειλαν, εχει καποιος γνώση? Έκανα αυτό ακριβώς πριν 1 εβδομάδα. Τράπεζα Πειραιώς είχα 500€ παραπανίσια στην πιστωτική. Πήρα τηλ στην τράπεζα κ μου έκαναν μεταφορά τα παραπανίσια που είχα σε έναν λογαριασμό μου. 4-6 εργάσιμες τραβάει αυτό. Μην κανείς ανάληψη δεν τα τραβάει από τα παραπανίσια σου. 1
nickvog Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό με πιστωτική? Μπορώ να κάνω κατάθεση σε κάποιο iban της τράπεζας, χρησιμοποιώντας το διαθέσιμο υπόλοιπο της πιστωτικής? Γίνεται? Θα φαω έντοκη επιβάρυνση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 🙏
asdfnikos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, nickvog είπε Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό με πιστωτική? Μπορώ να κάνω κατάθεση σε κάποιο iban της τράπεζας, χρησιμοποιώντας το διαθέσιμο υπόλοιπο της πιστωτικής? Γίνεται? Θα φαω έντοκη επιβάρυνση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 🙏 όχι δεν γίνεται. Νομίζω η Alpha το επέτρεπε αλλά δεν είμαι σίγουρος.
nickvog Δημοσ. Τρίτη στις 01:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:11 μμ 15 ώρες πριν, asdfnikos είπε όχι δεν γίνεται. Νομίζω η Alpha το επέτρεπε αλλά δεν είμαι σίγουρος. Κρατάω το "όχι δεν γίνεται" ως πιο ρεαλιστικό. Σ' ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα