voolca Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα...μια ερώτηση θέλω να κάνω....μήπως ξέρει κάποιος αν το ipad mini αναγνωρίζει σκληρούς δίσκους μέσω usb η αν παίζει ταινίες μέσω HDMI....το έχει δοκιμάσει κανείς.....;
iMarilina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα...μια ερώτηση θέλω να κάνω....μήπως ξέρει κάποιος αν το ipad mini αναγνωρίζει σκληρούς δίσκους μέσω usb η αν παίζει ταινίες μέσω HDMI....το έχει δοκιμάσει κανείς.....; Δεν παίρνει USB δίσκους το ipad. Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε αυτό είναι αν θελεις (αλλά είναι λίγο ακριβοί) να αγοράσεις wireless εξωτερικό δίσκο τον οποίο θα τον βλέπει. Οσο για το HDMI υπάρχει αντάπτορας για ipad. Δεν ξέρω αν ισχύει και για το μίνι, για τα προηγούμενα ipad υπάρχει πάντως και φαντάζομαι θα υπάρξει και για τα καινούρια.
timicious Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 μπορεί το ipad με ανταπτοράκι να διαβάσει κάρτες sd ? ρε παιδιά εσείς που έχετε ipad πως την παλεύετε που δεν έχει θύρα usb να κάνετε εύκολα την δουλεία σας ?
iMarilina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 <p>μπορεί το ipad με ανταπτοράκι να διαβάσει κάρτες sd ?</p> <p> </p> <p>ρε παιδιά εσείς που έχετε ipad πως την παλεύετε που δεν έχει θύρα usb να κάνετε εύκολα την δουλεία σας ?</p> Εχει αντάπτορα ναι. Θα σου πω προσωπικά την παλεύω μια χαρά γιατι δε μου χρειάζεται το usb. Οτι ειναι με usb τα κανω στο λαπτοπ, και δε χρειάζεται να κουβαλάω ενα σωρό αρχεια μαζι μου, ιντερνετ υπάρχει παντού, εχω dropbox, box και skydrive και με υπερκαλύπτουν. Sent from my iPhone using Insomnia
timicious Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) σαν ανίδεος ... το ipad έχει αντάπτορα για usd κάρτες thanks iMarilina ... από τη στιγμή που συνδέεται με κάρτες sd δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω ως μικρό στικάκι ... η σύνδεση με υπολογιστή γίνεται με καλώδιο ... με internet ... γιατί πλέον βλέπω να παίρνω το Apple iPad Retina Wifi+Cellular 16GB White ... τελικά με έριξε το μήλο ! ακούω φυσικά και άλλες γνώμες ! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2013 από timicious
iMarilina Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 <p>σαν ανίδεος ... το ipad έχει αντάπτορα για usd κάρτες thanks iMarilina ... </p> <p>από τη στιγμή που συνδέεται με κάρτες sd δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω ως μικρό στικάκι ...</p> <p>η σύνδεση με υπολογιστή γίνεται με καλώδιο ... με internet ... γιατί πλέον βλέπω να παίρνω το </p> <p>Apple iPad Retina Wifi+Cellular 16GB White ... τελικά με έριξε το μήλο ! ακούω φυσικά και άλλες γνώμες !</p> Μήλο μήλο μηλο Sent from my iPhone using Insomnia
timicious Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 ... μήλο μήλο αλλά βοήθησε βρε iMarilina ... απάντησε στις ερωτήσεις μου και το έκλεισα !
iMarilina Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Και με καλώδιο και με ιντερνετ γινεται συνδεση με υπολογιστή (υπάρχουν πολλές καλές εφαρμογές για ναχεις συνδεση με τον υπολογιστή). Υπάρχει κάποιος αντάπτορας για sd αποτι ξέρω στα παλιότερα μοντέλα, φαντάζομαι θα βγάλουν και για αυτό αν δεν έχουν ήδη βγάλει. Τι αλλο θες; Sent from my iPhone using Insomnia
pique88 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 υπαρχει κανονικα ο ανταπτορας για sd και εξοδο σε HDMI οπως και πληθωρα αλλων αξεσουαρ.
timicious Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 καλημέρα σε όλους μετά από μια μικρή έρευνα αγοράς κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ευτυχώς υπάρχει και το forum το οποίο εκτός από τις βασικές πληροφορίες σου δίνει τις σωστές απαντήσεις, γιατί εάν περίμενες από τους πωλητές ... πήγα σε δυο καταστήματα ρώτησα για τη sd κάρτα που συνδέεις στο ipad με αντάπτορα και ο ένας πωλητής μου είπε ότι μπορεί να μεταφέρεις αποκλειστικά μόνο φωτογραφίες ο άλλος στην αρχή μου είπε ότι μπορείς να μεταφέρεις κάθε μορφής δεδομένα αλλά στη συνέχεια αφού του έκανα μερικές ακόμα ερωτήσεις πήρε τηλ στο service οι οποίοι ανέφεραν ότι μπορείς να μεταφέρεις ότι μορφής δεδομένα θέλεις αρκεί να κάνεις πρώτα το σπάσιμο ... ρε παιδιά τι ισχύει ? ααα σαν λύση για μικρή χωρητικότητα μου πρότεινα ασύρματο σκληρό δίσκο περίπου 176 ευρώ τα 500G, μάλλον θα άκουσαν την iMarilina ... όσο για το cellurar ... δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει τουλάχιστον δε με πέισανε ... χρειάζεται άλλη κάρτα εκτός του κινητού τηλεφώνου (δε μπορείς να το χρησιμοποίησεις για κλήσης) πρέπει να βάλεις μικρή sim με έξτρα σύνδεση ... τελικά αξίζει η τζάμπα τα λεφτά και είναι πολλά περίπου 120 ευρώ ?
iMarilina Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Τσάμπα λεφτα καμαρι μου, παντου υπαρχει wifi Sent from my iPhone using Insomnia
Anastazio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 καλημέρα σε όλους μετά από μια μικρή έρευνα αγοράς κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ευτυχώς υπάρχει και το forum το οποίο εκτός από τις βασικές πληροφορίες σου δίνει τις σωστές απαντήσεις, γιατί εάν περίμενες από τους πωλητές ... πήγα σε δυο καταστήματα ρώτησα για τη sd κάρτα που συνδέεις στο ipad με αντάπτορα και ο ένας πωλητής μου είπε ότι μπορεί να μεταφέρεις αποκλειστικά μόνο φωτογραφίες ο άλλος στην αρχή μου είπε ότι μπορείς να μεταφέρεις κάθε μορφής δεδομένα αλλά στη συνέχεια αφού του έκανα μερικές ακόμα ερωτήσεις πήρε τηλ στο service οι οποίοι ανέφεραν ότι μπορείς να μεταφέρεις ότι μορφής δεδομένα θέλεις αρκεί να κάνεις πρώτα το σπάσιμο ... ρε παιδιά τι ισχύει ? ααα σαν λύση για μικρή χωρητικότητα μου πρότεινα ασύρματο σκληρό δίσκο περίπου 176 ευρώ τα 500G, μάλλον θα άκουσαν την iMarilina ... όσο για το cellurar ... δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει τουλάχιστον δε με πέισανε ... χρειάζεται άλλη κάρτα εκτός του κινητού τηλεφώνου (δε μπορείς να το χρησιμοποίησεις για κλήσης) πρέπει να βάλεις μικρή sim με έξτρα σύνδεση ... τελικά αξίζει η τζάμπα τα λεφτά και είναι πολλά περίπου 120 ευρώ ? Δεν χρειαζεσαι cellural αν εχεις smartphone με δυνατοτητα tethering ετσι ωστε αν χρειαζεσαι απελπισμενα ιντερνετ να σου δινει το κινητο σου
iMarilina Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δεν χρειαζεσαι cellural αν εχεις smartphone με δυνατοτητα tethering ετσι ωστε αν χρειαζεσαι απελπισμενα ιντερνετ να σου δινει το κινητο σου Και αυτό. χώρια που είναι και άκυρο γιατί μπαίνεις στο τρυπάκι ή να κάνεις και άλλο συμβόλαιο, ή να πάρεις καρτοίντερνετ κλπ και παραπάνω έξοδα για κάτι που δε θα το χρησιμοποιήσεις τόσο πολύ.
timicious Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 επομένως δεν αξίζει το cellural ... ούτε για το gps του ? για την μεταφορά δεδομένων μέσω αντάπτορα από κάρτα sd ... ξέρει κανείς ?
jtheogr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 επομένως δεν αξίζει το cellural ... ούτε για το gps του ? για την μεταφορά δεδομένων μέσω αντάπτορα από κάρτα sd ... ξέρει κανείς ? Αυτό που ζητάς γίνεται μονο αν το κανεις jailbrake και χρησιμοποιοντας καποιον explorer μεταφερεις οτι θελεις απο και προς το ipad
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα