Προς το περιεχόμενο

ipad mini

voolca

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...μια ερώτηση θέλω να κάνω....μήπως ξέρει κάποιος αν το ipad mini αναγνωρίζει σκληρούς δίσκους μέσω usb η αν παίζει ταινίες μέσω HDMI....το έχει δοκιμάσει κανείς.....;

Δημοσ.

Καλησπέρα...μια ερώτηση θέλω να κάνω....μήπως ξέρει κάποιος αν το ipad mini αναγνωρίζει σκληρούς δίσκους μέσω usb η αν παίζει ταινίες μέσω HDMI....το έχει δοκιμάσει κανείς.....;

Δεν παίρνει USB δίσκους το ipad. Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε αυτό είναι αν θελεις (αλλά είναι λίγο ακριβοί) να αγοράσεις wireless εξωτερικό δίσκο τον οποίο θα τον βλέπει. 

Οσο για το HDMI υπάρχει αντάπτορας για ipad. Δεν ξέρω αν ισχύει και για το μίνι, για τα προηγούμενα ipad υπάρχει πάντως και φαντάζομαι θα υπάρξει και για τα καινούρια. 

Δημοσ.

μπορεί το ipad με ανταπτοράκι να διαβάσει κάρτες sd ?

ρε παιδιά εσείς που έχετε ipad πως την παλεύετε που δεν έχει θύρα usb να κάνετε εύκολα την δουλεία σας  ?

Δημοσ.

<p>μπορεί το ipad με ανταπτοράκι να διαβάσει κάρτες sd ?</p>

<p> </p>

<p>ρε παιδιά εσείς που έχετε ipad πως την παλεύετε που δεν έχει θύρα usb να κάνετε εύκολα την δουλεία σας ?</p>

Εχει αντάπτορα ναι.

Θα σου πω προσωπικά την παλεύω μια χαρά γιατι δε μου χρειάζεται το usb. Οτι ειναι με usb τα κανω στο λαπτοπ, και δε χρειάζεται να κουβαλάω ενα σωρό αρχεια μαζι μου, ιντερνετ υπάρχει παντού, εχω dropbox, box και skydrive και με υπερκαλύπτουν.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σαν ανίδεος ... το ipad έχει αντάπτορα για usd κάρτες  thanks iMarilina ... 

από τη στιγμή που συνδέεται με κάρτες sd δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω ως μικρό στικάκι ...

η σύνδεση με υπολογιστή γίνεται με καλώδιο ... με internet ... γιατί πλέον βλέπω να παίρνω το 

Apple iPad Retina Wifi+Cellular 16GB White ... τελικά με έριξε το μήλο ! ακούω φυσικά και άλλες γνώμες !

Επεξ/σία από timicious
Δημοσ.

<p>σαν ανίδεος ... το ipad έχει αντάπτορα για usd κάρτες thanks iMarilina ... </p>

<p>από τη στιγμή που συνδέεται με κάρτες sd δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω ως μικρό στικάκι ...</p>

<p>η σύνδεση με υπολογιστή γίνεται με καλώδιο ... με internet ... γιατί πλέον βλέπω να παίρνω το </p>

<p>Apple iPad Retina Wifi+Cellular 16GB White ... τελικά με έριξε το μήλο ! ακούω φυσικά και άλλες γνώμες !</p>

Μήλο μήλο μηλο :)

Δημοσ.

Και με καλώδιο και με ιντερνετ γινεται συνδεση με υπολογιστή (υπάρχουν πολλές καλές εφαρμογές για ναχεις συνδεση με τον υπολογιστή).

Υπάρχει κάποιος αντάπτορας για sd αποτι ξέρω στα παλιότερα μοντέλα, φαντάζομαι θα βγάλουν και για αυτό αν δεν έχουν ήδη βγάλει.

Τι αλλο θες;

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους μετά από μια μικρή έρευνα αγοράς κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ευτυχώς υπάρχει και το forum το οποίο εκτός από τις βασικές πληροφορίες σου δίνει τις σωστές απαντήσεις, γιατί εάν περίμενες από τους πωλητές ...

πήγα σε δυο καταστήματα ρώτησα για τη sd κάρτα που συνδέεις στο ipad με αντάπτορα και ο ένας πωλητής  μου είπε ότι μπορεί να μεταφέρεις αποκλειστικά μόνο φωτογραφίες ο άλλος στην αρχή μου είπε ότι μπορείς να μεταφέρεις κάθε μορφής δεδομένα αλλά στη συνέχεια αφού του έκανα μερικές ακόμα ερωτήσεις πήρε τηλ στο service οι οποίοι ανέφεραν ότι μπορείς να μεταφέρεις ότι μορφής δεδομένα θέλεις αρκεί να κάνεις πρώτα το σπάσιμο ... ρε παιδιά τι ισχύει ?

ααα σαν λύση για μικρή χωρητικότητα μου πρότεινα ασύρματο σκληρό δίσκο περίπου 176  ευρώ τα 500G, μάλλον θα άκουσαν την iMarilina ...

όσο για το cellurar ... δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει τουλάχιστον δε με πέισανε ... χρειάζεται άλλη κάρτα εκτός του κινητού τηλεφώνου (δε μπορείς να το χρησιμοποίησεις για κλήσης) πρέπει να βάλεις μικρή sim  με έξτρα σύνδεση ... τελικά αξίζει η τζάμπα τα λεφτά και είναι πολλά περίπου 120 ευρώ ?

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους μετά από μια μικρή έρευνα αγοράς κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ευτυχώς υπάρχει και το forum το οποίο εκτός από τις βασικές πληροφορίες σου δίνει τις σωστές απαντήσεις, γιατί εάν περίμενες από τους πωλητές ...

πήγα σε δυο καταστήματα ρώτησα για τη sd κάρτα που συνδέεις στο ipad με αντάπτορα και ο ένας πωλητής  μου είπε ότι μπορεί να μεταφέρεις αποκλειστικά μόνο φωτογραφίες ο άλλος στην αρχή μου είπε ότι μπορείς να μεταφέρεις κάθε μορφής δεδομένα αλλά στη συνέχεια αφού του έκανα μερικές ακόμα ερωτήσεις πήρε τηλ στο service οι οποίοι ανέφεραν ότι μπορείς να μεταφέρεις ότι μορφής δεδομένα θέλεις αρκεί να κάνεις πρώτα το σπάσιμο ... ρε παιδιά τι ισχύει ?

ααα σαν λύση για μικρή χωρητικότητα μου πρότεινα ασύρματο σκληρό δίσκο περίπου 176  ευρώ τα 500G, μάλλον θα άκουσαν την iMarilina ...

όσο για το cellurar ... δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει τουλάχιστον δε με πέισανε ... χρειάζεται άλλη κάρτα εκτός του κινητού τηλεφώνου (δε μπορείς να το χρησιμοποίησεις για κλήσης) πρέπει να βάλεις μικρή sim  με έξτρα σύνδεση ... τελικά αξίζει η τζάμπα τα λεφτά και είναι πολλά περίπου 120 ευρώ ?

Δεν χρειαζεσαι cellural αν εχεις smartphone με δυνατοτητα tethering ετσι ωστε αν χρειαζεσαι απελπισμενα ιντερνετ να σου δινει το κινητο σου
Δημοσ.

Δεν χρειαζεσαι cellural αν εχεις smartphone με δυνατοτητα tethering ετσι ωστε αν χρειαζεσαι απελπισμενα ιντερνετ να σου δινει το κινητο σου

Και αυτό. χώρια που είναι και άκυρο γιατί μπαίνεις στο τρυπάκι ή να κάνεις και άλλο συμβόλαιο, ή να πάρεις καρτοίντερνετ κλπ και παραπάνω έξοδα για κάτι που δε θα το χρησιμοποιήσεις τόσο πολύ. 

Δημοσ.

επομένως δεν αξίζει το cellural ... ούτε για το gps του ?

για την μεταφορά δεδομένων μέσω αντάπτορα από κάρτα sd ... ξέρει κανείς ?

Δημοσ.

επομένως δεν αξίζει το cellural ... ούτε για το gps του ?

για την μεταφορά δεδομένων μέσω αντάπτορα από κάρτα sd ... ξέρει κανείς ?

Αυτό που ζητάς γίνεται μονο αν το κανεις jailbrake και χρησιμοποιοντας καποιον explorer μεταφερεις οτι θελεις απο και προς το ipad

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...