Cuttel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Είμαι αρχάριος στον προγραμματισμό (βασικά τελείως άσχετος, όχι αρχάριος) και δεν μπορώ να γράψω κώδικα σε flash χωρίς να μου βγάλει σφάλμα ή να μην δουλεύει. Στα tutorial του youtube ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του, οποτε στο τέλος δεν έχω κάνει τίποτα. Χρειάζομαι κομμάτια κώδικα όσον αφορά τα κουμπιά ωστε να πηγαίνει μια "σελίδα" μπροστά, μια πίσω, σε ένα link στο ίντερνετ, οτιδήποτε. (Αν υπάρχει κάποιο tutorial που εξηγεί ακριβώς την διαδικασία, στείλτε το link) Ευχαριστώ!
WoodSell3r Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Με ποιο προγραμμα γραφεις; Γενικα θα πρεπει να ορισεις states και να πηγαινει απο το ενα στο αλλο οταν ενεργοποιηθει το event του mouse click. Εχω γραψει στα γρηγορα μια συναρτηση στην οποια αρχικοποιω το κουμπι και τις ιδιοτητες του.Ολα αυτα με την προυποθεση οτι εχεις ορισει καπου απο πανω το buttonImage ως μια νεα κλαση και το button ως το Sprite σου.Αν προκειται για σκετη actionscript, κατι τετοιο θελεις: public function setupTextFields():void { buttonImage.visible = false; button.addChild(buttonImage); button.x = 310; button.y = 140; button.buttonMode = true; button.mouseEnabled = true; button.useHandCursor = true; button.mouseChildren = false; } Για αποριες συνεχισε απο κατω Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2013 από WoodSell3r
Cuttel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Έχω το adobe flash cs3 και δεν ξέρω πραγματικά τίποτα από flash. Χρειάζομαι απλά redirect των κουμπιών σε άλλα "frames" με το πάτημα του ποντικιού, θα τσεκάρω και τον κώδικα που μου εστειλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα