grigas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Μην αρχίσετε να γελάτε...Ζει και βασιλεύει(στο υπό αναβάθμιση Pc της αδερφής μου).Την είχα χρυσοπληρώσει το 2000....Το ανεμιστηράκι της τα έχει όμως ψιλοπαίξει.Βουίζει ενοχλητικά.Μπορώ να το αλλάξω?Που θα βρώ στην θεσσαλονίκη??Πώς ακριβώς θα το αλλάξω??Δεν έχω ποτέ ασχοληθεί με το θέμα ανεμιστήρας ως τώρα. Τhanks!!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Για τσέκαρε σε http://www.checkmate.gr στην κατηγορία VGA Coolers. Νομίζω στέλνει και σε Θεσ/νίκη. Αν πιάνουν τα χέρια σου δεν θα έχεις πρόβλημα στην αλλαγή του.
lithros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 eixa kai ego mia Creative tnt2 ultra mexri prin 2 mines kai mou ekane akribos ta idia meta apo 3,5 xronia pou tin eixa, kalo tha itan me ta idia lefta pou tha doseis gia perierga anemistirakia i psiktres na soseis kalitera 35-45 euro kai na pareis mia Geforce 4 mx. I ftinoteri einai 3-4 fores grigoroteri apo tin tnt2 ultra.
steliosdj Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Πηγαινε σε ενα καταστημα που πουλαει ανταλλακτικα ηλεκτρονικων και παρε ενα ανεμιστηρακι 4χ4cm ... νομιζω τοσο ειναι (μετρα το βασικα για να εισαι σιγουρος) ...Θα σου ερθει πολυ πιο φθηνα απο το να πεταξεις τα λεφτα σου στην checkmate !
IKARIWTHS Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 kala leei o steliodj enalaktika an exeis kanena palio cpu cooler (px p1)mporeis na to bidwseis apanw.prwta bgale to palio anemhstiraki oxi mazi me th psixtra tou
Marcos_Aurilius Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Η πιθανότητα να το ξεσκονίσει και να σταματήσει να βουίζει, δεν παίζει?
steliosdj Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Παιζει ... αν παρει ενα σπρέϋ με λαδι απο καταστημα ηλεκτρονικων μαλλον θα το κανει σαν καινουριο ! ...Ομως το σπρεϋ κοστιζει μερικα ευρω ... και αν ειναι μονο και μονο για εναν ανεμιστηρα δεν συμφερει .
grigas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Den einai thema skonis to vouito..Ennoeitai to exw katharisei.O anemistiras den kathetai kala ston aksona apo to moter toy me apotelesma na kinetai azugostathmitos kai na paragei to enoxlitiko vouito.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.