stavros34 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 παιδες ψαχνω ενα προγραμμα για να κανω αντιγραφη ενος cd σε ενα αλλο αλλα επειδη αυτο που εχω ειναι σε μερικα σημεια λιγο γρατσουνισμενο θελω να το αντιγραψω με ενα προγραμμα που ακουσα οτι διορθωνει τα "γρατσουνισμενα" αρχεια.... υπαρχει κατι τετοιο?
TheELF Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 CDroller isobuster δεν τα αντιγράφουν, αλλά γράφουν ότι γίνεται στον δίσκο και μετά αν θες τα ξανά γράφεις σε cd.
stavros34 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ειναι free αυτα?μαλλον οχι ε?υπαρχει κανενα free?
TheELF Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Όχι δεν είναι και δεν ξέρω να υπάρχει και κάποιο free(της προκοπής τουλάχιστον).
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 isobuster που σου προτεινε ο elf...αλλιως σαν εναλλακτικη λυση δοκιμασε το unstoppable copier που ειναι δωρεαν...ουτε με το nero θα γινει κατι...αν δεν καταφερεις τιποτα πηγαινε στο seven να στο καθαρισουν εχουν ειδικο μηχανημα..2 ευρω κανει..ειχα ενα παρομοιο προβλημα πιο παλια
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Αν το cd έχει κάποιο πρόγραμμα ή λειτουργικό ή κάποιο παιχνίδι τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα καταφέρεις τίποτα. Ακόμα και να επαναφέρεις το 99% τον δεδομένων, το 1% που θα περισσεύει θα δημιουργεί πρόβλημα κατά την εγκατάσταση του προγράμματος/παιχνιδιού. Εκτός αν είσαι πολύυυ τιχερός και τα δεδομένα που καταστράφηκαν δεν επιρρεάζουν την λειτουργία του. 1
stavros34 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Τα αυθεντικα windows μου είναι...υπάρχει τρόπος να κάνω κάτι να το σώσω; Τα αυθεντικα windows μου είναι...υπάρχει τρόπος να κάνω κάτι να το σώσω;
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μπορείς να δοκιμάσεις με τα προγράμματα που προτάθηκαν παραπάνω αλλά αν σου βγάλει χαλασμένα sectors τότε δεν νομίζω να σου δουλέψει το αντίγραφο. Εκτός, αν όπως είπα και πριν σου κάτσουν τα χαλασμένα τμήματα σε σημείο που δεν επιρρεάζουν το βασικό setup.
stavros34 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασα με το imgburn και έκαψα το image στο σκληρό πρώτα και μετά το έγραψα και δούλεψε μια χαρά...ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις ...
Donacgreece Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Τι κάθεσαι και ψάχνεις. Κατεβασετα από κάπου και βαλε τον κωδικό που έχεις. Στο κάτω κάτω το serial αγοράζουμε. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Όταν έκανες το iso με το imageburn από το αυθεντικό cd μήπως σου έβγαλε τίποτα bad sectors; Αν σου έβγαλε πρέπει να δοκιμάσεις το αντίγραφο αν δουλεύει η εγκατάσταση, ίσως στο virtual box. Αν δεν σου έβγαλε σφάλματα τότε το αυθεντικό cd δεν είχε πρόβλημα και οι όποιες γρατσουνιές δεν το επηρεάζουν. Πάντως καλό είναι να βγάζουμε ένα αντίγραφο από τα αυθεντικά μας cd και να χρησιμοποιούμε αυτό. btw, αυτό που είπε ο donacgreece είναι σωστό. Αν δεν δουλεύει το αντίγραφο βρες και κτέβασε το λειτουργικό που έχεις μέσω πλάγιων οδών και μαζί με το κλειδί σου μπορείς να κάνεις εγκατάσταση από το αντίγραφο αυτό. Πρέπει όμως να είναι ίδια έκδοση (home, premium, professional, ultimate κτλ).
stavros34 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μου έβγαλε bad sectors αλλά το imgburn εκεί που έλεγε κατω τις επεξηγησεις έλεγε οτι προσπαθεί να ανακτήσει αρχεία απο bad sector και μετά είπε επιτυχία.μόλις τέλειωσε έκανα εγκατάσταση με το καινούργιο και ολα καλά.με το παλιό το δισκάκι δεν την έκανε.
micos000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 OK, αφού σου δουλεύει το δισκάκι είσαι εντάξει. Βγάλε ένα αντίγραφο ακόμα για ασφάλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα