Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες ψαχνω ενα προγραμμα για να κανω αντιγραφη ενος cd σε ενα αλλο αλλα επειδη αυτο που εχω ειναι σε μερικα σημεια λιγο γρατσουνισμενο θελω να το αντιγραψω με ενα προγραμμα που ακουσα οτι διορθωνει τα "γρατσουνισμενα" αρχεια....

υπαρχει κατι τετοιο?

Δημοσ.

isobuster που σου προτεινε ο elf...αλλιως σαν εναλλακτικη λυση δοκιμασε το unstoppable copier που ειναι δωρεαν...ουτε με το nero θα γινει κατι...αν δεν καταφερεις τιποτα πηγαινε στο seven να στο καθαρισουν εχουν ειδικο μηχανημα..2 ευρω κανει..ειχα ενα παρομοιο προβλημα πιο παλια

Δημοσ.

Αν το cd έχει κάποιο πρόγραμμα ή λειτουργικό ή κάποιο παιχνίδι τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Ακόμα και να επαναφέρεις το 99% τον δεδομένων, το 1% που θα περισσεύει θα δημιουργεί πρόβλημα κατά την εγκατάσταση του προγράμματος/παιχνιδιού. Εκτός αν είσαι πολύυυ τιχερός και τα δεδομένα που καταστράφηκαν δεν επιρρεάζουν την λειτουργία του.

• Like 1
Δημοσ.

Τα αυθεντικα windows μου είναι...υπάρχει τρόπος να κάνω κάτι να το σώσω;

Τα αυθεντικα windows μου είναι...υπάρχει τρόπος να κάνω κάτι να το σώσω;

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις με τα προγράμματα που προτάθηκαν παραπάνω αλλά αν σου βγάλει χαλασμένα sectors τότε δεν νομίζω να σου δουλέψει το αντίγραφο.

Εκτός, αν όπως είπα και πριν σου κάτσουν τα χαλασμένα τμήματα σε σημείο που δεν επιρρεάζουν το βασικό setup.

Δημοσ.

Δοκίμασα με το imgburn και έκαψα το image στο σκληρό πρώτα και μετά το έγραψα και δούλεψε μια χαρά...ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις ...

Δημοσ.

Τι κάθεσαι και ψάχνεις. Κατεβασετα από κάπου και βαλε τον κωδικό που έχεις. Στο κάτω κάτω το serial αγοράζουμε.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Όταν έκανες το iso με το imageburn από το αυθεντικό cd μήπως σου έβγαλε τίποτα bad sectors;

Αν σου έβγαλε πρέπει να δοκιμάσεις το αντίγραφο αν δουλεύει η εγκατάσταση, ίσως στο virtual box.

Αν δεν σου έβγαλε σφάλματα τότε το αυθεντικό cd δεν είχε πρόβλημα και οι όποιες γρατσουνιές δεν το επηρεάζουν. Πάντως καλό είναι να βγάζουμε ένα αντίγραφο από τα αυθεντικά μας cd και να χρησιμοποιούμε αυτό.

btw, αυτό που είπε ο donacgreece είναι σωστό. Αν δεν δουλεύει το αντίγραφο βρες και κτέβασε το λειτουργικό που έχεις μέσω πλάγιων οδών και μαζί με το κλειδί σου μπορείς να κάνεις εγκατάσταση από το αντίγραφο αυτό. Πρέπει όμως να είναι ίδια έκδοση (home, premium, professional, ultimate κτλ).

Δημοσ.

Μου έβγαλε bad sectors αλλά το imgburn εκεί που έλεγε κατω τις επεξηγησεις έλεγε οτι προσπαθεί να ανακτήσει αρχεία απο bad sector και μετά είπε επιτυχία.μόλις τέλειωσε έκανα εγκατάσταση με το καινούργιο και ολα καλά.με το παλιό το δισκάκι δεν την έκανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...