Unforgiven21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα παιδια, λοιπον εχω το galaxy ace, το πηρα πριν 1,5 χρονο και πριν 2 μηνες η μπαταρια κρατουσε 1,5 μερα με κανονικη χρηση...να πω οτι του εχω αλλαξει rom αλλα και παλια την ειχα αλλαγμενη...και τωρα η μπαταρια δεν κραταει ουτε μια μερα με κανονικη χρηση...το εχω κανει και calibration με το root προγραμμα και παλι τιποτα...τι μπορει να εχει;;;του εχω δοκιμασει και αλλη rom και παλι τα ιδια...η μπαταρια να εχει προβλημα;;αλλα μονο 1,5 χρονο την εχω...τι λετε;;;
giannis0000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 εισαι τυχερος που κραταει και 1 μερα τι να λεμε τωρα... φυσιολογικο εγω το βλεπω ολο αυτο αφου 1,5 χρονο θα το χρησιμοποιησες φουλ . με 16€ παιρνεις μια κανουργια και εισαι οκ http://www.ricardo.gr/buy/stathera-kinita-tilefona/aksesouar-gia-kinita/mpataries/samsung/mpataria-samsung-eb464358vu-1300-mah-gia-samsung-galaxy-ac/v/an687320178/
Unforgiven21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ειναι λογικο ομως ρε φιλαρακο;;αφου ενας φιλος ειανι πιο παλιο απο μενα το ιδιο κινητο και κραταει παραπανω...
giannis0000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 τι σημασια εχει ,τι το ψαχνεις τοσο...αυτο εχει να κανει και με τη χρηση ποιες εφαρμογες τρεχουν σο παρασκηνιο,φωτεινοτητα wi-fi ενεργο πολυ κτλπ κτλπ καθε μερα ναι θελει φορτιση.μακαρι και εμενα μετα απο εναμιση χρονο να με κραταγε μια μερα!!!!!!!!!!!!!(δε το εχω να σου πω) παιρνεις με 16 ευρω μια καινουργια και θα ειναι σα καινουργιο! τιποτα αλλο δε μπορεις να κανεις.
Unforgiven21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ενταξει φιλε σε ευχαριστω πολυ..ας κλειδωσει το θεματακι...
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Απλα τσεκαρε μια τη μπαταρια αν εχει φουσκωσει, το ιδιο συνεβη σε συσκευη φιλης μου και η διαρκεια ζωης επεφτε σταδιακα. Μεχρι που καποια στιγμη απλα κρατουσε 10 λεπτα...
Unforgiven21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ειναι κανονικη δεν εχει φουσκωσει....γιατι να φουσκωσει;;
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δεν εχω ιδεα τι το προκαλεσε, απλως η περιπτωση ειναι παρομοια.
Unforgiven21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 οκ οκ φιλε, παντως εμενα δεν ειναι φουσκωμενη, αλλα αναγκαστικα θα παρω αλλη..ευχαριστω πολυ παιδιαα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα