Doc1355 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Αυτα ειναι! Θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος με τα φουρφουρια Θανο Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 2
sobi1984 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 πες μου μονο ποσο παιδευτηκες για να περασεις τις βιδες μεσα απο τις σιλικονενιες-πλαστικες βασεις.. γιατι οταν το ειχα κανει εγω ειχα ξενερωσει οσο δεν πηγαινε..
Thanoucos Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 πες μου μονο ποσο παιδευτηκες για να περασεις τις βιδες μεσα απο τις σιλικονενιες-πλαστικες βασεις.. γιατι οταν το ειχα κανει εγω ειχα ξενερωσει οσο δεν πηγαινε.. Παιδεύτηκα λίγο αλλά θα με αποζημίωση στην απόδοση πιστεύω.
sobi1984 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 μια χαρα πολυ καλοι ειναι και θα αποζημιωθεις αλλα ειναι κριμα για τετοιο ανεμιστηρα με καλο airflow και μια χαρα στατικη να χρειαζεται τετοιο ζορι για να μπει σε ψυγειο... ετσι οπως τους τοποθετησες εσυ μια χαρα αλλα εκει που παιζει πολυ παιδεμα ειναι οταν θα τους βαλεις σε push pull και θα χρειαστει να κρατας ψυγειο απο το εσωτερικο του κουτιου και να βιδωσεις απεξω απο το κουτι
Thanoucos Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 μια χαρα πολυ καλοι ειναι και θα αποζημιωθεις αλλα ειναι κριμα για τετοιο ανεμιστηρα με καλο airflow και μια χαρα στατικη να χρειαζεται τετοιο ζορι για να μπει σε ψυγειο... ετσι οπως τους τοποθετησες εσυ μια χαρα αλλα εκει που παιζει πολυ παιδεμα ειναι οταν θα τους βαλεις σε push pull και θα χρειαστει να κρατας ψυγειο απο το εσωτερικο του κουτιου και να βιδωσεις απεξω απο το κουτι Σε push pull διάταξη τα έχω και το πίσω και το πάνω και είναι όλα από μέσα. Απλά η φωτογραφία είναι γενική την ώρα που τα τοποθετούσα. Με παίδεψε το πάνω ψυγείο αλλά μετά από 1 ώρα προσπάθεια κατάφερα να βιδώσω όλες τις βίδες.
Zeus_GR Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Όσο πάει και τουμπανιάζει! Να σε ρωτήσω τώρα... τα φουρφούρια είναι Low, Mid ή High? και όταν τα ακούσεις κάνε ένα κόπο να μου πεις τι θόρυβο κάνουν!
Thanoucos Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Όσο πάει και τουμπανιάζει! Να σε ρωτήσω τώρα... τα φουρφούρια είναι Low, Mid ή High? και όταν τα ακούσεις κάνε ένα κόπο να μου πεις τι θόρυβο κάνουν! Τα φουρφούρια είναι Μid speed.(Μέχρι 1500R.P.M πάνε) Σύνδεσα ένα για κανένα 5λεπτο στο παλιό pc πάνω στην μητρική δεν έκανε πολύ φασαρία, η stock ψήκτρα του επεξεργαστή και το φουρφούρι από την κάρτα γραφικών ακουγόταν περισσότερο. Το συμπέρασμα μου είναι ότι παρά πολύ καλοί και ήσυχοι το μόνο ελάττωμα που έχουν είναι αυτές η βάσεις που έχει να περάσεις τις βίδες μπαίνουν πολύ δύσκολα και ειδικά αν θες να βάλεις ψυγείο από μέσα σε push pull.
Zeus_GR Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Τα φουρφούρια είναι Μid speed.(Μέχρι 1500R.P.M πάνε) Σύνδεσα ένα για κανένα 5λεπτο στο παλιό pc πάνω στην μητρική δεν έκανε πολύ φασαρία, η stock ψήκτρα του επεξεργαστή και το φουρφούρι από την κάρτα γραφικών ακουγόταν περισσότερο. Το συμπέρασμα μου είναι ότι παρά πολύ καλοί και ήσυχοι το μόνο ελάττωμα που έχουν είναι αυτές η βάσεις που έχει να περάσεις τις βίδες μπαίνουν πολύ δύσκολα και ειδικά αν θες να βάλεις ψυγείο από μέσα σε push pull. Ωραία! ευχαριστώ ίσως να τους δοκιμάσω τελικά!
Thanoucos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Ήρθαν μερικά πραγματάκια ακόμα. Τα καλώδια πάνε κατευθείαν για sleevαρισμα.Συγγνώμη για τις φωτογραφίες αλλά είναι από κινητό. Ευχαριστώ το Γιάννη από το E-world για την άριστη συνεργασία. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2013 από Thanoucos
Archer-Gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 φιλε επειδη εχω και εγω ενα παρομοιο της scythe το kaze master pro , θα σου προτεινα να παρεις μεγαλο sleeve-paracord για να βαζεις τρια τρια μεσα αν θες
Nikolas 99 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 καλα εε με πορωσες μοηκα σημερα και τα διαβασα ολα απο την αρχη τωρα θα παρακολουθω συνεχως να δω τι αλλο θα κανεις και σε ευχαριστω γιατι σε καποια σημεια μου εδωσες καποιες ιδεες για το δικο μου pc!!!!καλη συνεχεια ελπιζω να γινει ενα πολυ καλο αποτελεσμα!!!αα τελικα το καλοδιο που βγηκε λαθος στο σλιβαρισμα το εφτιαξες??
Thanoucos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Σε ευχαριστώ.Χαίρομαι πολύ που σου έδωσα ιδέες.Το καλώδιο το έφτιαξα.
Hawk7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Θανο,συγνωμη αν το ανεφερες καπου και δεν το προσεξα,αλλα ποιο fan controller ειναι αυτο;παιρνει αρκετα οπως βλεπω,και μηχανικο οπως μου αρεσει. Εαν θελεις,ανεφερε απο που το πηρες,διοτι χρειαζομαι αμεσα και'γω.Απ'οτι καταλαβα της scythe ειναι,αλλα ποιο; Περιμενω με πολυ ενδιαφερον το τελικο αποτελεσμα.
Doc1355 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Θανο,συγνωμη αν το ανεφερες καπου και δεν το προσεξα,αλλα ποιο fan controller ειναι αυτο;παιρνει αρκετα οπως βλεπω,και μηχανικο οπως μου αρεσει. Εαν θελεις,ανεφερε απο που το πηρες,διοτι χρειαζομαι αμεσα και'γω.Απ'οτι καταλαβα της scythe ειναι,αλλα ποιο; Περιμενω με πολυ ενδιαφερον το τελικο αποτελεσμα. Scythe Kaze Q12 1
Thanoucos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Θανο,συγνωμη αν το ανεφερες καπου και δεν το προσεξα,αλλα ποιο fan controller ειναι αυτο;παιρνει αρκετα οπως βλεπω,και μηχανικο οπως μου αρεσει. Εαν θελεις,ανεφερε απο που το πηρες,διοτι χρειαζομαι αμεσα και'γω.Απ'οτι καταλαβα της scythe ειναι,αλλα ποιο; Περιμενω με πολυ ενδιαφερον το τελικο αποτελεσμα. Το πήρα από εδώ:http://www.eworld.com.gr/products/details/1866/Scythe-Kaze-Q12-KQ02-BK-Fan-Controller-Black
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα