Thanoucos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Σήμερα μου έδωσαν μια συμβουλή ,μου είπαν να τοποθετήσω και στις άλλες πλευρές μαγνητική ταινία γιατί από εκεί έχω κενό και άμα έχω αρνητική πίεση θα μπαίνει σκόνη. Μιας που δεν είχα τι να κάνω είπα να το φτιάξω. 3
gamer hd Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μια χαζηη ερωτηση τι κερδιζεις με τη μαγνητικη ταινια? Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
Thanoucos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μια χαζηη ερωτηση τι κερδιζεις με τη μαγνητικη ταινια? Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Με την μαγνητική ταινία κρατάω το plexiglass πάνω στο κουτί.
Thanoucos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 6ο UpdateΚαλημέρα παιδιά.Σήμερα παρέλαβα ένα φάκελο, πάμε λοιπόν να δούμε τι είχε μέσα.Προς το τέλος της εβδομάδας περιμένω και τα sleeves και μόλις έρθουν αρχίζω δουλειά.
Doc1355 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Πολύ καλό το συγκεκριμένο kit Θάνο,πολύ καλύτερο απο αυτό της Phobya!!! 1
Thanoucos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Το ξέρω για αυτό και επέλεξα αυτό.Το δοκίμασα και έβγαλα 1-2 καλώδια για να το δω και στην πράξη και μου φάνηκε πολύ καλό.Λίγο που το έψαξα διάβασα ότι το kit της Phobya δεν είναι τόσο καλό.
Doc1355 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Το ξέρω για αυτό και επέλεξα αυτό. Το δοκίμασα και έβγαλα 1-2 καλώδια για να το δω και στην πράξη και μου φάνηκε πολύ καλό. Λίγο που το έψαξα διάβασα ότι το kit της Phobya δεν είναι τόσο καλό. Ισχύει! Στραβώνει πάρα πολύ εύκολα το atx remover με αποτέλεσμα αν το στραβώσεις-ισιώσεις αρκετές φορές να σπάσει!
billst21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ισχύει! Στραβώνει πάρα πολύ εύκολα το atx remover με αποτέλεσμα αν το στραβώσεις-ισιώσεις αρκετές φορές να σπάσει! και που το ξέρεις εσύ??? έχεις σλιβάρει???
Doc1355 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 και που το ξέρεις εσύ??? έχεις σλιβάρει??? Μπα υποθέσεις κάνω 1
Thanoucos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ποια διάφορα πράγματα?Τα πράγματα της υδρόψυξης εννοείς?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 ναι ρε, (έτσι τα αναφέρεις εσύ σε ένα μήνυμα σου )
Thanoucos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Το ξέρω ότι το αναφέρω έτσι.Τα πράγματα τα αγόρασα από το Eworld.
th3ofilos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μπράβο θάνο πολύ καλη δουελια!!! Προσπαθω να επικοινωνησω με e-world στο τηλέφωνο που αναγραφει η σελιδα απο εχθες αλλα δεν τον σηκωνουν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα