marios84 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Προσφάτως αγόρασα ένα pirelli 4701g που δίνει η Cyta.Η σύνδεση μου είναι forthnet.Μιλάμε για τραγική μείωση της ταχύτητας και ώρες ώρες καταντάει εκνευριστικό.Υπάρχουν τίποτα ρυθμίσεις να κάνω να φτιάξουν τα πράγματα?
SPANK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δεν σου έχει δώσει η forthnet το thomson ? που παρεπιπτώντος ειναι πολυ καλο router. Τώρα οσο αφορά την ταχύτητα σου δώσε μας μερικά στοιχεία μεσα απο το router οπως downstream upstream snr margin κτλπ , αλλα περιέργραψε και λίγο αναλυτικότερα ακριβώς ποιο ειναι το πρόβλημα.
marios84 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή τη forthnet την έχω χρόνια δεν μου είχε δώσει ασύρματο ρούτερ.Αφού χάλασε το πρώτο, έβαλα ένα baudtec που δίνει η connx, πάλι ενσύρματο.Πλέον επειδή καμιά φορά θέλω να συνδέομαι και με το netbook, αποφάσισα να πάρω ένα ασύρματο και βρήκα ευκαιριούλα το pirelli.Οι σελίδες πλέον φορτώνουν πολύ αργά, streaming σε ταινίες ή HD video, το ξεχνάμε.Btw, όλα αυτά συμβαίνουν ακόμα και αν δεν έχω δύο ή παραπάνω συσκευές συνδεδεμένες ταυτόχρονα στο δίκτυο.Παραθέτω τις ρυθμίσεις του ρούτερ.
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 κακη επιλογη αυτο το ρουτερ.θα μπορουσες με 25 ευρω να παιρνες ενα vigor. anyway το αφηνουμε αυτο. ερωτησεις. το baudtec το εχεις ακομα? β.με της cyta το ρουτερ κατεβαζεις αργα και οταν εισαι και με καλωδιο η μονο οταν εισαι και με ασυρματο? αναλογα αν ειναι θεμα wireless η καλωδιου μπορει να υπαρχουν ρυθμισεις για να παιξει καλυτερα μπορει και οχι. ρωταω ολα αυτα γιατι ισως κανουμε καμια πατεντα να βαλεις το baudtec να μπαινει στο ιντερνετ και της cyta απλα να κανει το wireless κομματι μπας και γλυτωσεις τα προβληματα.και εδω στο forum παιζει να βρισκες με 15 ευρω κανα thomson
marios84 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Το έχω ακόμα το baudtec.Θέματα έχω και όταν είμαι με καλώδιο..
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Το έχω ακόμα το baudtec. Θέματα έχω και όταν είμαι με καλώδιο.. μπορεις να βαλεις το baudtec να μπαινει στο ιντερνετ και το ρουτερ της cyta να κανει απλα το wireless κομματι.
marios84 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Το θέμα είναι πως γίνεται...Πέρα από αυτή τη λύση, κάποιες ρυθμίσεις θα μπορούσαν να γίνουν στο ρούτερ της pirelli?
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Το θέμα είναι πως γίνεται... Πέρα από αυτή τη λύση, κάποιες ρυθμίσεις θα μπορούσαν να γίνουν στο ρούτερ της pirelli? εφοσον λες οτι γινεται και με καλωδιο περα απο το να εισαι με Pppoe/llc και να εχεις πανω και το τελευταιο firmware αν βρεις κατι για αυτο δεν εχει κατι αλλο να κανεις για ρυθμιση.απλα κλεινεις και το firewall>αλλιως σεταρεις το baudtec Κανονικα και μπαινει στο ιντερνετ.μετα βαζεις της cyta στο pc σου και κανεις τα παρακατω. α.αν το baudtec ειναι πχ. 192.168.0.1 εσυ θα βαλεις της cyta 192.168.0.χ οπου χ οτι θες εκτος απο 1.δηλαδη βαλε απο 2 εως 254.εγω συνηθως βαζω την τελευταια δηλαδη στην συγκεκριμενη περιπτωση 192.168.0.254.μετα κλεινεις και τον dhcp και αφου το κανεις αυτο τα ενωνεις μεταξυ τους με ethernet καλωδιο.γραφοντας 192.168.0.1 μπαινεις στο baudtec ενω γραφοντας πχ 192.168.0.254 μπαινεις στης cyta.στης cyta το ρουτερ απλα φτιαχνεις το wireless μετα (περα απο αυτα που ειπα στην αρχη).δεν βαζεις username δεν βαζεις Password δεν βαζεις τιποτα αλλο.μονο αλλη ip,κλειστο τον dhcp και φτιαχνεις το wireless
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα