slygeo87 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 α) Αν ο αντάπτορας χαλάσει/κάει, υπάρχει περίπτωση να φορτίζει το laptop όποτε θέλει αυτό; β) Αν το laptop ανάβει όποτε θέλει αυτό, συνδεδεμένο στην πρίζα και ΧΩΡΙΣ την μπαταρία, υπάρχει περίπτωση να φταίει η μπαταρία; Οταν τελικά μπει στο λειτουργικό, ΚΑΠΟΙΕΣ φορες, αλλάζει τις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας. Πώς γίνεται αυτό; Τώρα εγώ τι έχω, χαλασμένο αντάπτορα; Χαλασμένη μπαταρία; Χαλασμένο laptop; Μπορώ κάπως να τσεκάρω το hardware; Επίσης να προσθέσω οτι τις τελευταίες 10 ημέρες είχα 2 διακοπές ρεύματος. Αυτά..όπου να 'ναι θα κλείσει και θα το πετάξω από το παράθυρο. Όποια βοήθεια, ευπρόσδεκτη.
halvas0000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 λογικα θα εχει κοπει το καλωδιο. Για δοκιμασε να λυγισεις λιγο το μερος που βρισκεται κοντα στο φις μηπως και φτιαξει.
GMod Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Βγάλε την μπαταρία. Με τον μετασχηματιστή απευθείας δουλεύει; Η μπαταρία δείχνει φορτισμένη ή όχι;
slygeo87 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Τις τελευταίες 2 μέρες είμαι χωρίς την μπαταρία αλλά και πάλι κλείνει και ανοίγει όποτε θέλει. Άμα βάλω την μπαταρία δεν θα ανοίξει καθόλου.
GMod Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Χωρίς την μπαταρία για δοκίμασε να κάνεις αυτό που σου είπε ο halvas0000. Δηλ λύγισε κυκλικά το καλώδιο κοντα στο φις. Εκείνη τη στιγμή κλείνει; Περίεργο να μην ανοίγει με μπαταρία. Ίσως είναι κάποιο θέμα στην μητρική.
slygeo87 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Όχι, δεν κλείνει. Πώς να τσεκάρω το hardware;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα