mylo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 ενδιαφέρον φαίνεται. σα κατασκευή θα το χαρακτήριζες στιβαρό?
Kostas360 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Όχι και τόσο...αλλά αξιόλογο!!! ενδιαφέρον φαίνεται. σα κατασκευή θα το χαρακτήριζες στιβαρό?
ri3per Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Παιδια εχω τον ιδιο υπολογιστη ακριβως αλλα εκανα την χαζομαρα να θελω να βαλω τα win7 και για να το κανω αυτο επρεπε να σβησω ολα τα partitions του σκληρου, οποτε εχασα το recovery disk αν καποιος το εχει θα μπορουσαμε με καποιον τροπο να το παρω;
ri3per Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Αν πχ κανεις το recovery disc σε dvd. αν γινεται να μου το κανεις μια κοπια και να μου το στειλεις πχ με το ταχυδρομειο.
4NIKOS1986 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Παιδιά το Laptop από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών πραγματικά ΣΚΊΖΕΙ!!! Ο i7 σε συνδυασμό με τα 6gb RAM κάνει απίστευτα πράγματα... Για παράδειγμα μπορώ να έχω ανοιχτό το μΤorrent ,την εξερεύνηση αρχείων,3-4 παράθυρα στον Chrome,να ακούω μουσική και κάμποσες άλλες εφαρμογές ανοιχτές στο background...Όλα αυτά δουλεύουν ταυτόχρονα και τρέχουν ομαλά και ωραία!!!Γενικά το laptop δεν υπερθερμαίνεται εκτός από τις φορές που παίζω games!!! Από άποψη κάρτας γραφικών μην φανταστείτε κάτι το φοβερό...Μπορεί και παίζει παιχνίδια όπως το AC Brotherhood ,Revelations σε High Settings (40 fps)... Ακόμα από ότι βλέπω στο youtube ,μπορεί και παίζει παιχνίδια όπως το Battlefield 3 σε medium με high settings με ικανοποιητικότατο αριθμό fps (αρκεί να βρεις τη "χρυσή τομή" στις ρυθμίσεις)... Ένα αρνητικό (κατά τη γνώμη μου είναι σχετικά ασήμαντο) είναι οι κακές γωνίες θέασης της οθόνης ενώ θα προτιμούσα το laptop να μην είναι φτιαγμένο εξ' ολοκλήρου από πλαστικό... Το πληκτρολόγιο είναι πολύ άνετο και τα ηχεία είναι ικανοποιητικά... Σε γενικές γραμμές νομίζω πως είναι ένα ΥΠΈΡΟΧΟ laptop που για τα λεφτά του έχει τεράστιες επιδόσεις!!! μπορεις να πεις ποιους drivers εχεις,γτ μετα τα updates δεν μπορω να παιξω κανενα παιχνιδι,ολα κολλανε
geodimis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Ρε παιδιά το επίσημο site δεν έχει καθόλου drivers για win7 x32!!
ss13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, geodimis είπε Ρε παιδιά το επίσημο site δεν έχει καθόλου drivers για win7 x32!! Δες την εικόνα , πες μας τα αποτελέσματα
geodimis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δυτστυχως δεν μπορώ να εγκατάστησω με τίποτα το WiFi. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από τους drivers που έβαλα είναι σωστοί αλλά μάλλον είναι disabled καθώς δεν το βλέπω σαν συσκευή στο device manager!!
ss13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 geodimis , αφού δεν υπάρχουν οδηγοί για Windows 7 - 32 Bit , λογικό είναι να υπάρχει πρόβλημα , κάνε αυτό που σου είπα πριν ( και μην χρησιμοποιείς προγράμματα που βάζουν οδηγούς αυτόματα )
mphxths Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Εκτος και αν υπαρχει συγκεκριμενος λογος που θες τα 32bit..οπως εισαι ξηλωσε τα και καλοριζικα τα 64bit.
ss13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 12 ώρες πριν, mphxths είπε Εκτος και αν υπαρχει συγκεκριμενος λογος που θες τα 32bit..οπως εισαι ξηλωσε τα και καλοριζικα τα 64bit. Νομίζω πως μέσω Hardware Id's θα βρούμε οδηγούς για 32 Bit ( απλά το αναφέρω )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα