iNFeRBoDeN Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπον παιδια εχω το εξης προβλιμα...εχω Windows 7 ultimate ( 32bit ) Εχω κατεβαση το Steam Crack που εχω ολα τα Games free και οταν ανοιγω το counter strike Και παω να μπω σε STEAM SERVERS Πχ Gather μου λεει "STEAM validation rejected"Μηπος ξερετε τπτ?
Donacgreece Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ξέρω κάτι για το θέμα. Αλλά δεν νομίζω να σου απαντήσει κάποιος πως να παίζεις κλεμμένα παιχνίδια. Αν και δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο κρακ μου φαίνεται παράλογο να παίζεις και τα παιχνίδια πιθανόν σε of line model. Και να μπορείς να είσαι στους σερβερ με παράνομο λογισμικό... Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
iNFeRBoDeN Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 βασικα αφηστε το δεν πηραζει θα παω να παρω μια paysafe να αγορασω το game... 1
Donacgreece Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Βασικά μπορείς να το αγοράσεις αυτό το Σάββατο Κυριάκος. Το έχεις περίπου στα 12 όλο το πακέτο. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα