broxopios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα. Ένας φίλος έχει αγοράσει πριν καιρό (1,5 έτος) ένα dell laptop αλλά για να κάνεις φορμάτ δεν έχει κάποιο cd όπως παλιά αλλά γίνεται μέσα από τον υπολογιστή. Επειδή έχω να αγοράσω και να ασχοληθώ με λάπτοτ από τότε που συνοδεύονταν με cd, μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος πως κάνουμε φορμάτ χωρίς cd? Που ακριβώς βρίσκεται το μενού? Το λειτουργικό που χρησιμοποιεί είναι win 7. Ευχαριστώ
Gtr34 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Λογικά έχει κρυφό partition που βρίσκεται το λειτουργικό με τους οδηγούς για επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις στο site της Dell με το μοντέλο σου θα βρεις τις σχετικές οδηγίες 1
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 φτιαξε τα recovery dvd, μεσα στα προγραμματα της dell drivers πρεπει να εχει καποιο recovery manager το ανοιγεις και δημιουργεις τα image recovery, θα σου ζητησει παραπαμω απο 2-3 dvd αναλογα με το μεγεθος του υλικου και με αυτα κανεις φορματ ξεκινωντας απο το πρωτο boot dvd και στη συνεχεια θα σου ζηταει τα επομενα parts, μετα το τελος θα ξαναεπαναφερθει στις εργοστασιακες του ρυθμισεις. 1
broxopios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά μου τον έφερε χθες για format αλλά δεν έμπαινε καν στα windows γιατί είχε κολλήσει ιό. Έτσι αναγκάστηκα να του κάνω από την αρχή φορμάτ χωρίς να μπω και να εξερευνήσω το μενού. Σε αυτή την περίπτωση και έχοντας το product key, μπορώ να κάνω φορμάτ βασιζόμενος σε αυτό?
Xristaras12 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 αν εχει το recovery partition ο δισκος μπουταρεις το συστημα κανονικα και πατας f8 συνεχεια.Επιλεγεις τη διορθωση του υπολογιστη αναλυτικοτερα ακολουθα το βιντεακι εδω. http://www.youtube.com/watch?v=PmyC5V3Wdi0 1
sargos1978 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 οχι δεν μπωρεις να βαλεις αλλα windows 7 με αυτο key θελει τα windows windows7 της Dell ειχα και εγω να υπολογιστης ενος πελατη μου δεν επιφταν αλλα windows 7 με αυτο το key περα απο της dell
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα