avatar1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 γεια σας παιδιά... εχω ενα laptop 17'' που παίρνει ενα σκληρό δισκο , και θελω να ρωτήσω αν γίνετε με καμια πατέντα να συνδέσω και δεύτερο σκληρό δίσκο οχι με usb αλλά απο τιν μητρική ας είναι εξω ο δισκος απο το laptop γιατι δεν χωράει δεύτερο μέσα .. μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο η άδικα μου πέρασε απο το μυαλό
xristoforos89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Γινεται. Αλλα θα πρεπει να αφαιρεσεις το dvd για να τον βαλεις μεσα. Ποιο ειναι το ακριβες μοντελο του λαπτοπ;
avatar1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 αυτο ειναι http://www.chrisdr.com/45.htm ας βγαινει και εξω απο το λαπτοπ ο δισκος δεν με πειραζει .. κοιτα και πες μου τι μπορω να κανω ... ευχαριστω
xristoforos89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Γιατι δεν αγοράζεις επιτόπου εξωτερικό δισκο εφόσον δεν σε πειραζει να ειναι ο δίσκος εκτός λαπτοπ;
avatar1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 δεν θελω εξωτερικό με usb γιατι οι usb θήρες έχουν καει και εχω βαλει pcmcia και δεν βγάζει το σωστό ρεύμα που έβγαζαν οι usb θήρες .. για αυτο θέλω να τον συνδέσω με μητιρικη αν γίνετε . χωράει και κατω απο τον δισκο να τον βαλω επανω στον αλλον αν βγαλω το πλαστικό καπακι του δίσκου το κοιταξα ,, το λάπτοπ το εχω στηριγμένο σε μια βάση και δεν ακουμπάει κατω και αυτο βοηθάει ... τι μπορω να κανω; υπαρχει πατέντα ;
Acepower Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί μάλλον θέλει να συνδέσει κάποιον σκληρό, που ήδη έχει και του περισσεύει...
avatar1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 δεν περισσεύει ειναι γεμάτος ο 500ρις με ταινίες και εχω και εναν δεύτερο 500ρι και αυτός με ταινίες αλλα εχει χώρο ακόμα και θέλω να εχω 2 λογο που γραφω ζβηνω ταινιες
xristoforos89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί μάλλον θέλει να συνδέσει κάποιον σκληρό, που ήδη έχει και του περισσεύει... Αν ηταν ετσι, του παιρνεις μια θηκη και τον κανεις εξωτερικο Ενα τετοιο πραγμα χρειαζεσαι: http://www.ebay.co.uk/itm/Toshiba-Satellite-L305-L355-Equium-L350-Hard-Drive-HDD-Caddy-/281058389067?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item417062ac4b
avatar1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ναι αλλα πως θα τον συνδέσω αφου θελω να εχω και τους διο μαζι
xristoforos89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Βγαζεις το dvd και βαζεις αυτο στην θεση του.
avatar1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ενταξει θα το ανοιξω το λαπτοπ να το κοιταξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα