Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

BTW: Και στα Κινητά με Android ισχύ αυτό με το root / custom rom - χάνουν εγγύηση.

αν κάνεις unroot έχεις πάλι την εγγύηση κανονικά

• Super Moderators
Δημοσ.

XAXAXAAXAX billdanos, πρόσεχε το σκυλί σου!!

Ναι αλλά δεν μου απάντησες! :P

Κι αυτο ενα Είδος φυλακής είναι, δεν νομίζεις; ;ρ

Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App

"Είδος Φυλακής" ένα κατάστημα από το οποίο επιθυμείς να "αγοράζεις" παράνομα προϊόντα που πωλούνται? Αν έχεις ή εργάζεσαι σε κάποιο κατάστημα, να μας πεις που είναι να έρθουμε να "ψωνίσουμε" τίποτα με ...jailbreak μέθοδο! :P

Δεν χριαζετε να κατεβασις τραγουδια απο το itunes απλα κατεβαζεις το free video apo to app store και εισαι κομπλε κατεβαζεις οτι τραγουδι θες απο το youtube και δεν χριαζεσε και συνδεση στο διαδικτιο για να δεις η να ακουσεις το video που εχις κατεβαση!!

Sent from my iPad using Insomnia

Θαυμάζεις τον DJ του nick σου αλλά ακούς τη μουσική σου σε χάλια ...ΠΧιότητα? :)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως σε 3gs που είχα δοκιμάσει jailbreak, είχα παρατηρήσει κατακόρυφη πτώση της διάρκειας της μπαταρίας και το έβγαλα.

Από τότε πλερώνω, μόνο αυτά που χρειάζομαι και είμαι ικανοποιημένος απόλυτα.

Έτσι είναι στην ζωή.

Κάποιοι είναι ολιγαρκείς, κάποιοι άλλοι όχι.

Πως αλλιώς θα επιβιώναν τα μπάζα...

Δημοσ.
Εγω παντως οντως παρατηρησα μικροτερη διαρκεια μπαταριας σε ipad 2. Και να πω την αληθεια, εκανα jailbreak μονο και μονο για να δοκιμασω μια εφαρμογη, τωρα που την δοκιμασα θα το βγαλω

Εγω που έχω ipd3 δεν είδα καμία διάφορα στην μπαταρία!

Δημοσ.

ποια περουσια της?????...το αγορασα αρα ειναι δικια μου περουσια...οτι θελω το κανω και εληξε εκει το θεμα...

μαλλον καποιος δεν διαβάζει τα GTC και κάνει agree προσπερνόντας τα κείμενα....και δεν ισχύει μόνο για το iPhone αλλα και για το PS3 κτλ κτλ...

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχή στα μικρά γράμματα, όταν κάνουμε μια συμφωνία.

Αν πατήσεις "συμφωνώ", μετά, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

• Like 1
Δημοσ.

Μυρίζομαι ban στις online υπηρεσίες της....

Sent from my iPhone using Insomnia

μπαα! τι να κανει σε 2 εκατομυρια+ χρηστες? δεν την συμφερει! θα χασει παρα πολλους πελατες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...