zoulis1986 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ερχετε το τελος ...........................................
Antonis_V Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Τα προβλήματα που εμφανίζονται με 100 cracks και σπασμένα προγράμματα, είτε σε Android είτε σε Windows είτε σε iOS είναι παραπάνω από τα προβλήματα αν έχεις γνήσια προγράμματα. Επίσης το βρίσκω γαμάτο, πως μερικοί βάζουν σπασμένα antivirus. Είναι πολύ αξιόπιστος ένας μπράβος που παίρνει μίζες. Για να μη σου δίνει κάποιες δυνατότητες η apple, υπάρχει λόγος. Δεν το κάνει απλά για να το παίξει μάγκας. Και το κάνουν όλοι αυτό. Όταν πειράξεις ένα μηχανάκι θα έχει ακόμα εγγύηση; Όταν βάλεις χέρι σε έναν υπολογιστή / laptop θα έχει ακόμα εγγύηση;
21century Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως τώρα να βρεθεί και ο αντικαταστάτης του install outs?
Antonis_V Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Η μαμά Google είναι πάντα δίπλα σου. Γιατί έχω το αίσθημα ότι πιστεύεις σε αυτά τα παραμύθια; το ελαττωματικό σου Note 2 φταίει;
mimidon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ξέχασαν επίσης να μας πουν ότι θα κατέβουν μικροί άσπροι εξωγήινοι από τις παρεμβολές που δημιουργεί στα μαγνητικά πεδία του πλανήτη...
Antonis_V Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 BTW: Και στα Κινητά με Android ισχύ αυτό με το root / custom rom - χάνουν εγγύηση.
vOOz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ας βαζανε αναφορες παραδοσεις και ενα αντιστοιχο του sbsettings ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, να μην το σπαγαμε.
qsis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Όταν πειράξεις ένα μηχανάκι θα έχει ακόμα εγγύηση; Όταν βάλεις χέρι σε έναν υπολογιστή / laptop θα έχει ακόμα εγγύηση; δε καταλαβαινω γιατι να μην εχει ο υπολογιστης μου εγγυηση.. αλλωστε εγω τους παω parts και τους σκληρους φορμαρισμενους , σιγα μη κουβαλαω ολο αυτο να μου φυγει η μεση στο λαπτοπ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να διατηρησεις καποιο backup και ολα γινονται οπως πριν οσο για το κινητο , ειναι υποθεση 5 λεπτων να το κανω στοκ και αν δεν ανοιγει για να γινει στοκ (εχει γινει τουβλο) , ουτε και αυτοι μπορουν να δουν τι εκανα αρα εννοειται οτι θα με καλυψουν το μονο προβλημα που μπορεις να εχεις με τετοιες εφαρμογες ειναι οτιδηποτε εχει να κανει με προσωπικα σου στοιχεια, τραπεζικα στοιχεια και γενικα στοιχεια , αλλα οπως ειπωθηκε παιρνεις τις ευθυνες σου και τα ρισκα σου θα συμπληρωνα εγω
Antonis_V Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 δε καταλαβαινω γιατι να μην εχει ο υπολογιστης μου εγγυηση.. αλλωστε εγω τους παω parts και τους σκληρους φορμαρισμενους , σιγα μη κουβαλαω ολο αυτο να μου φυγει η μεση στο λαπτοπ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να διατηρησεις καποιο backup και ολα γινονται οπως πριν οσο για το κινητο , ειναι υποθεση 5 λεπτων να το κανω στοκ και αν δεν ανοιγει για να γινει στοκ (εχει γινει τουβλο) , ουτε και αυτοι μπορουν να δουν τι εκανα αρα εννοειται οτι θα με καλυψουν το μονο προβλημα που μπορεις να εχεις με τετοιες εφαρμογες ειναι οτιδηποτε εχει να κανει με προσωπικα σου στοιχεια, τραπεζικα στοιχεια και γενικα στοιχεια , αλλα οπως ειπωθηκε παιρνεις τις ευθυνες σου και τα ρισκα σου θα συμπληρωνα εγω Μη με ρωτάς γιατί είναι έτσι. Έτσι είναι. Τέρμα. Εγώ δεν το αποφάσισα. Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία απόφαση που δεν μας αρέσει
qsis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 με root /custom rom χανουν εγγυηση οσο χανουν εγγυηση και τα jailbroken iphone (τα οποια για να πανε στο service εγιναν στοκ βεβαια) αν μπορουν να διαπιστωσουν τα τσακαλια οτι εχει γινει κατι τετοιο δεν υπαρχει εγγυηση, το θεμα ειναι οτι δε μπορουν (τα αλλα οπως pc τα αφηνω απ'εξω, δε θα συζητησω το αυτονοητο)
Antonis_V Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 με root /custom rom χανουν εγγυηση οσο χανουν εγγυηση και τα jailbroken iphone (τα οποια για να πανε στο service εγιναν στοκ βεβαια) αν μπορουν να διαπιστωσουν τα τσακαλια οτι εχει γινει κατι τετοιο δεν υπαρχει εγγυηση, το θεμα ειναι οτι δε μπορουν (τα αλλα οπως pc τα αφηνω απ'εξω, δε θα συζητησω το αυτονοητο) Μπορούν να το δούνε. έχει counter μέσα. Μου το εξήγησε ένας φίλος dev... για Android μιλάω. Τέλος πάντων, από τα τόσα που έγραψα δεν θυμάμαι το θέμα
qsis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 παιρνεις κινητο χωρις counter (επισης το root δεν εχει σχεση με αυτο )
norms Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Την έτσουξε την apple και το έριξε στις ανακοινώσεις. Προσπαθεί να σταματήσει το jailbreak αλλά δεν της βγαίνει οπότε είπε να ρίξει λίγο FUD μπας και τσιμπήσουν οι πελάτες-οπαδοί που άλλωστε έχουν και ιστορικό να κάνουν οτι τους πει η μαμά εταιρία.
Beerloah Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Πώπω haters, καλα κάνει ρε παιδί μου, την περιουσία της προστατεύει - ε ρε κόμπλεξ. Ναι το J/B εχει αρκετα υπέρ, (προσωπικά με αφήνει αδιάφορο) ωστόσο αυτο δεν αποτελεί δικαιολογία για να το "αναγνώριση" η apple. Είτε ειναι κινητό, είτε μηχανάκι ξέρω εγω.<br><br> ´Οποιος δεν θελει, ας μη το αγοράζει - έτσι το πουλάει, τι να κάνουμε πωωω. Και εγω δεν σύμφωνω σε μερικά με την apple, αλλα δεν θα της απαγορεύσω να προστατέψει την περιουσια της. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα