z4rx07 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Αν και το ξεκλείδωμα συσκευής, η οποία υπάγεται σε συμβόλαιο παροχής υπηρεσιών στην Αμερική θεωρείται παράνομη ενέργεια, το jailbreaking αυτής δεν είναι, σύμφωνα με πρόσφατη αναθεώρηση της νομοθεσίας DMCA που έλαβε χώρα το Νοέμβριο.Αλλά κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι η πραγματικότητα δεν επηρεάζεται από τις επιθυμίες της Apple, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία προειδοποιεί τους κατόχους που θα κάνουν χρήση του Evasi0n jailbreak για τις iOS 6.1 συσκευές, σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις μιας τέτοιας ενέργειας. Το προαναφερθέν εργαλείο παρουσιάστηκε πριν από λίγες μόλις ημέρες από την γνωστή ομάδα evad3rs και είναι συμβατό με τις πλατφόρμες των Windows, Mac και Linux και σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένα jailbreak έχει διατεθεί για τις πιο πρόσφατες συσκευές της Apple όπως τα iPhone 5 και iPad mini. Έχοντας ήδη σημειώσει δύο εκατομμύρια downloads, η εταιρεία ενημερώνει τους χρήστες ότι μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση του iOS στα iPhone, iPad και iPod touch, μπορεί να προκαλέσει μια σειρά προβλημάτων, όπως αστάθεια, μειωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και έκθεση σε πιθανά κενά ασφαλείας που μπορεί να διαθέτει το συγκεκριμένο πρόγραμμα τρίτων. Εφιστά επίσης την προσοχή των χρηστών σημειώνοντας ότι πειραγμένες συσκευές, μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην ορθή λειτουργία του iCloud και των Push Notifications, ενώ θα παρουσιάζει και ασυμβατότητα με μελλοντικές ενημερώσεις. Επιπροσθέτως, το γεγονός ότι το jailbreaking αποτελεί παραβίαση των όρων χρήσης της εταιρείας, σημαίνει αυτομάτως ότι μπορεί να αρνηθεί το service της χακαρισμένης συσκευής. Το jailbreaking αποτελεί κατά πολλούς, έναν τρόπο αξιοποίησης στο έπακρο των δυνατοτήτων της συσκευής. Εξαλείφει τους όποιους περιορισμούς θέτονται από το λειτουργικό σύστημα και επιτρέπει το τρέξιμο ποικίλων apps και system tweaks, που δεν έχουν εγκριθεί από την Apple. Site: http://www.techspot.com/news/51554-apple-warns-users-against-jailbreaking-following-evasi0n-hack.html[/url'>']techspot.com Site: http://support.apple.com/kb/HT3743']apple.com
Nick789 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Η Apple ξέχασε να αναφέρει ότι μπορεί να πέσουν και τα αυτιά των χρηστών που το χρησιμοποιούν, καθώς και να γίνουν πρασινά τα φρύδια τους. Τζούζει Apple;;; Ααααχ (ηδονή), χαίρομαι...!!! Έτσι, να τσούζει... 25
aris1986 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Καλα κανει. Θελει να προστατεψει την περιουσια της.
Antonis_V Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ειμαι φίλος του jailbrake. Ούτε τον Custom Rom στo Android. Πλήρωσα κάποιο πράγμα και θέλω να λειτουργήσει - γνωρίζοντας θετικά / αρνητικά τους. Και ναι - το πιστεύω αυτο με το Jailbrake. Το έζησα οταν πέρασα απο μια φάση που μου κίνησε το ενδιαφέρον και η περιέργεια να το κάνω εγώ. Never again. Μερικοί λένε - μας κατασκοπεύει η Apple / Google - καλύτερα αυτή, παρά κάποιοι που δεν ξέρω καν ποιοι είναι. 2
SOADNICK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 δεν ειναι τυχαιο που λεγεται jailbreak τα eyephone μια φυλακη ειναι, που σου απαγορεουν να κανεις κατι σε δικο σου κινητο, ειδικα καπου το 3gs νομιζω ηταν, που δεν σε αφηνε ουτε wallpaper να αλλαξεις... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 επιπλέον το JB είναι του σατανά! ουυυυυ 666!! ουυυυ! 13
Black Demis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 επιπλέον το JB είναι του σατανά! ουυυυυ 666!! ουυυυ! ασε δεν θα πάει στο παράδεισο όποιος το κάνει άσε.....
LRoi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ πάντως σε 3gs που είχα δοκιμάσει jailbreak, είχα παρατηρήσει κατακόρυφη πτώση της διάρκειας της μπαταρίας και το έβγαλα. Από τότε πλερώνω, μόνο αυτά που χρειάζομαι και είμαι ικανοποιημένος απόλυτα. 2
kirileman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 μπορεί να προκαλέσει μια σειρά προβλημάτων, όπως αστάθεια, μειωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και έκθεση σε πιθανά κενά ασφαλείας που μπορεί να διαθέτει το συγκεκριμένο πρόγραμμα τρίτων. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι ανακριβές, μπορεί να συμβούν, έχουν συμβεί. Εξαρτάται από τις επιλογές του χρήστη. Το jailbreak γίνεται με ευθύνη του χρήστη. Πιο πολύ με αποποίηση ευθυνών μου μοιάζει η ανακοίνωση. "because of this, Apple may deny service for an iPhone, iPad, or iPod touch that has installed any unauthorized software." Αυτό είναι το σημαντικό. 3
guardianx71 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Επόμενο εικόνα με κουτάβι από αυτές που είναι σαν από καρτούν τα μάτια και από κάτω λεζάντα. Προσοχή ! Κάθε φορά που κάνετε jailbreak πεθαίνει και ένα κουτάβι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα