TEOKOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά επειδή έχω μείνει αρκετά πίσω και δεν έχω παρακολουθήσει τις εξελίξεις για πολύ καιρό στο τι παιζει με τις σύγχρονες τηλεοράσεις θα ήθελα βοήθεια να επιλέξω μία με τις εξείς παραμέτρους: Απόσταση θέασης ~ 2,5 μέτρα (όχι παραπάνω) Προτεραιότητα το τηλεοπτικό σήμα Παρακολούθηση τις περισσότερες φορές σε μη σκοτεινό περιβάλλον Smart tv , 3d κ.λ.π καλό είναι να υπάρχουν αλλά σε καμιά περίπτωση σε βάρος της πιστότητας, ζωντάνιας των χρωμάτων και ομαλότητας κίνησης. Άψογο service-rma από την αντιπροσωπεία LCD,led,plasma αδιάφορο αν ικανοποιούν τα προαναφερθέντα. Προτιμώ την ποιότητα από το μέγεθος. Δηλαδή μια καλή 42" από μία μέτρια 50" Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Θεωρώ ότι πολύ καλή πρόταση στα 1000 ευρώ, είναι αυτή: http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&sqi=2&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.skroutz.gr%2Fs%2F447551%2FSamsung-UE46ES6710.html&ei=3YcTUefQL8KL0AXGn4DYDA&usg=AFQjCNH59JvM1rB8KzQP77MlvFyGIqRXGw&bvm=bv.42080656,d.d2k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Θεωρώ ότι πολύ καλή πρόταση στα 1000 ευρώ, είναι αυτή: http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&sqi=2&ved=0CC0QFjAA&url=http://www.skroutz.gr/s/447551/Samsung-UE46ES6710.html&ei=3YcTUefQL8KL0AXGn4DYDA&usg=AFQjCNH59JvM1rB8KzQP77MlvFyGIqRXGw&bvm=bv.42080656,d.d2k Την είδα φίλε μου καλή περίπτωση φαίνεται . Είδα και κάποιες άλλες που ξεχειλωνουν βεβαια το budget.Μπορείς να μου πεις την γνώμη σου;; Η μια είναι αυτή η Samsung s8000 http://www.papadatoshome.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&task=item&id=3613 Η άλλη αυτή η Sony σε προσφορά όμως από τα public στα 1099€ http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=9480 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Αμα σε παιρνει για την 8000. Εμπαινε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Αμα σε παιρνει για την 8000. Εμπαινε... Λες ότι αξίζει την διαφορά ε; Σε τηλεοπτικό σήμα sd τα πάει καλά; Εχεις ιδία εμπειρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Σε τηλεοπτικο σημα ισως να απογοητευτεις. Ολες οι tv με εμφαση στο HD στα χαμηλα σηματα πονανε. Βεβαια με λιγο ρύθμιση ερχεται σε καλο επιπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Σε τηλεοπτικο σημα ισως να απογοητευτεις. Ολες οι tv με εμφαση στο HD στα χαμηλα σηματα πονανε. Βεβαια με λιγο ρύθμιση ερχεται σε καλο επιπεδο. Ποιά είναι η πρόταση σου σύμφωνα με το αρχικό μου post; Eυχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 TEOKOS, αν το gaming(=στατικές εικόνες) δεν είναι στις προτεραιότητές σου, γιατί δεν κοιτάς και κάποια plasma στις 50 ή και παραπάνω ίντσες? Πήρα πρόσφατα 46άρα LED για την απόσταση που την προορίζεις και εσύ, και εκ των υστέρων δεν θα έλεγα όχι σε μερικές ίντσες παραπάνω. Πάντως, σίγουρα ανακουφίστηκα που δεν κατέληξα σε 40-42" που ήταν η αρχική μου σκέψη. Προτιμώ την ποιότητα από το μέγεθος. Δηλαδή μια καλή 42" από μία μέτρια 50" Στα χρήματα που κοιτάς, λίγο-πολύ εξασφαλίζεις την παράμετρο "ποιότητα" και από εκεί και πέρα το "μέγεθος" κάνει τη διαφορά Θα το θυμηθείς αυτό, όταν πέσει στα χέρια σου 3d υλικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 3δ θελει μινιμουμ 50 ιντσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Προσωπικά 50 " plasma έχω. Την έρευνα αγοράς την κάνω για στενό συγγενή που έχω υποχρέωση, ο οποίος ενώ διαθέτει το ανωτέρω ποσό έχει καταλήξει σε αυτήν την διάσταση λόγω του επίπλου που θα τοποθετηθεί. Με το ζόρι προσπαθώ να τον μεταπίσω να ανάβει από τις 42" στις 46" και ας περισσεύει λίγο από το έπιπλο. Εχεις να μου προτείνεις κάτι γιατί αύριο κατεβαίνω ήχοέκφραση που τις έχει καλά στημένες , να τσεκάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ποιά είναι η πρόταση σου σύμφωνα με το αρχικό μου post; Eυχαριστώ. ES 8000, 7000 και Sony HX850 ειναι απο τις δυνατές προτάσεις με πολύ καλη εικονα. Προτιμότερο 46'' εαν θελετε και 3D οπως προαναφέρθηκε. Τωρα πλάσμα η LED αυτο πρεπει να το κρινετε κατ ιδίαν καθως παίζουν αρκετά διαφορετικά, με καλα και κακα και για τις 2 τεχνολογίες. Αν το gaming ειναι βαρυ πάντως και ο χωρος φωτεινός, σας αποτρέπω απο πλάσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Κάποτε που έδιναν (πχ στο Πλαίσιο) το Galaxy Tab 10.1 με όποια αγορά 46" και άνω για την es7000 και 8000, εξακολουθεί να ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Όχι δυστηχως δεν δινουν τίποτα πλεων. Έχει πέσει η τιμη όμως πολυ απο τότε. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Είχα μείνει με τον παλιό κατάλογο του Πλαισίου, που υπήρχε ακόμα αυτή η προσφορά. Κρίμα. Βέβαια σωστά, απο τότε έχουν πέσει αρκετά οι τιμές, οπότε λίγο πολύ είμαστε στα ίδια, ίσως και καλύτερα. Φαντάζομαι σε τόσο ακριβές τηλεοράσεις, λόγω και της κρίσης, οι πωλήσεις δεν θα έκαναν και μεγάλα νούμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα