Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω παρει τωρα τελευταια(προχθες) ,το συγκεκριμενο Wireless range extender , το εχω 2 μερες αλλα δεν μπορω να το ρυθμισω.

Μπηκα με 1000 ζωρια στο ip μεσα του tp-link για τις ρυθμισεις, βρηκα δυκτιο αλλα με το που βρισκω δυκτιο και το κανω να γινει connect με το tp-link - γινεται connect, απλα μετα δεν με βγαζει στο wi-fi το ονομα του tp-link να το βρω(για να μπω ασυρματα((wifi)) ). ουσιαστικα γινεται το connect και δεν μπορω να παρω το wifi για να το μοιρασω και σε αλλες συσκευες δεν το δειχνει. 

Τωρα δεν μπορω να μπω καθολου στις ρυθμισεις του tp-link παταω το 192.168.0.254 και δεν με βαζει καν.

ps:

υποψιν εχω mac.

http://www.tp-linkru...article/?id=407 αυτο ειναι το site που πηρα καποιες πληροφοριες αλλα δεν βγαζω ακρη και τα αγγλικα μου ειναι χαλια. οποιο παλικαρι μπορει να με βοηθησει βημα βημα θα ημουν υποχρεος. σας ευχαριστω

Δημοσ.

εχω και εγω το ιδιο και απο οτι εχω καταλαβει δεν πρεπει να βλεπεις 2 δίκτυα.βλεπεις 1 εκει που  χωρις να ειναι συνδεδεμένω το repeater εχει 2 γραμμες σημα αμα το συνδεσης βλεπεις φουλ παρ ολο που βλεπεις ακομα 1 δίκτυο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...