Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα σχέδια της HP για την κυκλοφορία συσκευών Chromebooks, είχαν αποκαλυφθεί μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, μέσω ενός αρχείου .pdf που είχε ανέβει στην ιστοσελίδα της εταιρείας.Έπειτα από τις Samsung, Acer και την Lenovo, η HP γίνεται η τέταρτη εταιρεία η οποία εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των Chromebooks, δείχνοντας την έμπρακτη αφοσίωσή της στο λειτουργικό σύστημα της Google, με την κυκλοφορία του Pavilion 14 Chromebook. Σε αντίθεση με το πρώτο κύμα των εν λόγω συσκευών, που έρχονταν εξοπλισμένες με οθόνες των 11.6 και 12 ιντσών, το νέο προϊόν της HP φέρει οθόνη των 14 ιντσών. H ανάλυση της οθόνης παραμένει η ίδια 1366 x 768 και αν και η εταιρεία ελπίζει ότι ο αυξημένος όγκος του μπορεί να διευκολύνει σε κάποιο βαθμό την χρήση του, έχει όμως και μειονεκτήματα.

Συγκεκριμένα είναι πιο ογκώδες από το αντίστοιχο μοντέλο της Samsung, 4 lb αντί των 2.5 lb. Η μεγαλύτερη οθόνη του σε συνδυασμό με την επιλογή της HP να χρησιμοποιήσει Intel x86 chip αντί ARM chip, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του. Αυτή ανέρχεται στις 4 ώρες και 15 λεπτά αντί των 7 περίπου ωρών του Chromebook της Samsung. Να αναφερθεί ακόμη ότι το Pavilion 14 φέρει 2GB μνήμης RAM με ενσωματωμένα γραφικά. Διαθέτει έναν μικρό solid-state drive των 16GB. Ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής προεκτείνεται και με ένα SD card slot. Τέλος η συνδεσιμότητά του περιλαμβάνει 802.11a/b/g/n Wi-Fi, Ethernet, τρεις θύρες USB 2.0 και HDMI και τις συνήθεις εξόδους ακουστικών/μικροφώνου.

c03632562.png

Στο bundle της συσκευής συναντά κανείς και την υπηρεσία Google Drive με 100GB δωρεάν χώρο για αποθήκευση δεδομένων. Το HP Pavilion 14 είναι πλέον διαθέσιμο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας έναντι του ποσού των $330, περίπου $80 - $130 υψηλότερα σε σχέση με την τιμή των συσκευών της Samsung και της Acer.

Link.png Site: http://www.techspot.com/news/51525-hps-first-chromebook-officially-out-priced-at-330.html[/url]']techspot.com

Δημοσ.

Αφού έχει x86 chip νομίζω είναι θέμα χρόνου να βρεθεί μόντα για να περαστούν Windows 7/8

ναι αλλά όχι με αυτόν των δίσκο (16 gb είναι ίσα ίσα να μπουν win 8 32 bit)

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο ειναι το ποσοστό των developer που ασχολούνται με chrome OS !!!

Ας μας πει κάποιος, αν κ δε νομίζω να ειναι πάνω απο 2%

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ποιο ειναι το ποσοστό των developer που ασχολούνται με chrome OS !!!

Ας μας πει κάποιος, αν κ δε νομίζω να ειναι πάνω απο 2%

Sent from my iPhone using Insomnia

Μα δεν το παιρνεις για τις εφαρμογες του αφου προσφερει τα βασικα, το παιρνεις γιατι ειναι φθηνο, πολυ ελαφρυ και μπουταρει αμεσως.

Δημοσ.

330$ για αυτά που προσφέρει, ΔΕΝ είναι φτηνό.

Όσο για το boot, δεν το σχολιάζω... Και τα 8 bootάρουν αμέσως, και είναι κανονικό pc...

Αυτό θα έπρεπε κανονικά, πάνω από 1 sec να μη θέλει για boot.

Δεν μπορεί η Google να βγάλει ένα λειτουργικό της προκοπής για κανονικά pc, και πειραματίζεται πάνω μας με Chrome OS... Τι άλλο θα δούμε...

Αλλά, όταν τα windows 8 θα είναι στα περισσότερα tablet, pcs, τότε θα τη νιώσει κι αυτή... την κρυάδα εννοώ (αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε).

Το Chrome OS είναι, Ο,ΤΙ πιο άχρηστο λειτουργικό έχω δει. Είναι από τις λίγες φορές που θα πω κάτι τέτοιο, καθώς γενικά είμαι υπέρ των πολλών παικτών σε μια αγορά: Εύχομαι να πατώσει, για να μη θεωρούν ότι μπορούν να υποβαθμίσουν τη νοημοσύνη μας με τέτοια OS.

Google, failάρεις. (Τόσο εδώ, όσο και με τις εκδόσεις του android, όσο και με το φιλτράρισμα των πειρατικών site). Για μαζέψου, γιατί δε σε βλέπω καλά. Κάποια στιγμή, αν συνεχίσεις έτσι θα πάρεις κι εσύ... πόδι (μου ξαναρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε)...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...