adi32 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Εχω στο κινητο Α καποιες εφαρμογες απο το palystore με το λογαριασμο [email protected] 1) Θελω να αλλαξω το email μου σε [email protected] αλλα να μεινουν ολες οι εφαρμογες που ειχα και να συνδεθουν με το νεο email Γινεται χωρις να τα περασω ολα απο την αρχη ? 2) Θελω σε tablet με λογαριασμο [email protected] επισης να περασω ολες τις εφαρμογες που ειχα στο [email protected]
makfil Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ο τρόπος που έχω εφαρμόσει, για να αποθηκεύω τις επαφές μου, είναι στο Gmail. Νομίζω ότι το κινητό σου θα έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με το Gmail για να τις πα΄ρει.
adi32 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Για τις εφαρμογες με ενδιαφερει οχι για τις επαφες
iMarilina Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 <p>Για τις εφαρμογες με ενδιαφερει οχι για τις επαφες</p> Δεν ξέρω πως ειναι με το playstore αλλα θεωρητικά οι εφαρμογές που αγόρασες πρεπει να ειναι συνδεδεμένες με το λογαριασμό σου οπότε δε μπορείς να τις μεταφέρεις σε άλλο λογαριασμό Sent from my iPhone using Insomnia Τουλάχιστον από λογικής πλευράς (και απο εμπειρίας με λογαριασμους AppStore) Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 για τις δωρεάν ? δεν έχει σημασία, δωρεάν ξε-δωρεάν είναι συνδεδεμένες και κατεβασμένες με το συγκεκριμένο λογαριασμό. Τις δωρεάν φυσικά μπορείς να τις ξανακατεβάσεις από τους αλλους λογαριασμούς. To έψαξα λίγο, δεν γίνεται, αλλα δες εδώ κάποιες προτάσεις http://www.droidforums.net/forum/droid-general-discussions/193832-i-want-move-all-my-apps-one-gmail-account-another-can-done.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα