moses Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Κύριοι θέλω τη γνώμη σας σχετικά με την αγορά κινητού που θέλω να κάνω, να σημειώσω οτι το sony είναι 100 ευρω φθηνότερο. Το htc είναι επίσης με 16 όχι με 32, παιχνίδια δεν πολυπαίζω και με ενδιαφέρει η μπαταρία..κάποιος που το έχει ας μου πει αν είναι ικανοποιητική τώρα με jb.Πιστύω αξίζει το htc τα 100 απλά κολλάω με την χωρητικότητα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
weber122 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 εγώ το xperia s που το είχα έμεινα πάρα πολύ ευχαιστημένος. πολύ γρήγορο και η οθόνη είναι αό τις καλύτερες σε αυτά τα λεφτά.
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 εχω ακουσει τα καλύτερα για το xperia S ήμουν ενα βήμα πριν να το αγοράσω αλλα δεν με βόλεψαν το συστημα με τα touch κουμπάκια..μου φάνηκε οτι δεν αποκρίνονταν αμεσα..Ισως εφταιγε και το εκθεσιακό κομμάτι που δοκίμασα.
soundchef Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Πιστεύω ότι θα ευχαριστηθείς περισσότερο με το HTC λόγω tegra 3 και gorilla glass,επίσης η μεγαλύτερη οθόνη είναι βολικότερη!!! Όσο για το χώρο μη σε απασχολεί,όταν γεμίζει άδειασε το στο PC σου!!
Kostas93 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 σκέψου και το xperia t , εχει πέσει κάτω απο 400 ευρώ.
moses Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά μάλλον για το htc θα πάω, πιστεύω θα μου φτάσουν τα 16gb. Σχετικά με το xperia t θα το γούσταρα αλλά υπάρχει λόγος που αναφέρω αυτά τα κινητά και οχι κάποιο άλλο. ;Έχει πλεονεκτήματα το htc όπως και να το κάνεις αξίζει τη διαφορά
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 σκέψου και το xperia t , εχει πέσει κάτω απο 400 ευρώ. επεσε απο 424 -> 392 πριν μια εβδομάδα το αγόρασα.. ! Η sony ρίχνει τις τιμές..η apple ακλόνητη λές και ανακάλυψε την ζωη σε αλλο πλανήτη με αυτο το κινητό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα