Προς το περιεχόμενο

sony xperia s ή htc one x 16gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κύριοι θέλω τη γνώμη σας σχετικά με την αγορά κινητού που θέλω να κάνω, να σημειώσω οτι το sony είναι 100 ευρω φθηνότερο. Το htc είναι επίσης με 16 όχι με 32, παιχνίδια δεν πολυπαίζω και με ενδιαφέρει η μπαταρία..κάποιος που το έχει ας μου πει αν είναι ικανοποιητική τώρα με jb.Πιστύω αξίζει το htc τα 100 απλά κολλάω με την χωρητικότητα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

εγώ το xperia s που το είχα έμεινα πάρα πολύ ευχαιστημένος. πολύ γρήγορο και η οθόνη είναι αό τις καλύτερες σε αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.

εχω ακουσει τα καλύτερα για το xperia S ήμουν ενα βήμα πριν να το αγοράσω αλλα δεν με βόλεψαν το συστημα με τα touch κουμπάκια..μου φάνηκε οτι δεν αποκρίνονταν αμεσα..Ισως εφταιγε και το εκθεσιακό κομμάτι που δοκίμασα.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι θα ευχαριστηθείς περισσότερο με το HTC λόγω tegra 3 και gorilla glass,επίσης η μεγαλύτερη οθόνη είναι βολικότερη!!! Όσο για το χώρο μη σε απασχολεί,όταν γεμίζει άδειασε το στο PC σου!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά μάλλον για το htc θα πάω, πιστεύω θα μου φτάσουν τα 16gb. Σχετικά με το xperia t θα το γούσταρα αλλά υπάρχει λόγος που αναφέρω αυτά τα κινητά και οχι κάποιο άλλο. ;Έχει πλεονεκτήματα το htc όπως και να το κάνεις αξίζει τη διαφορά

Δημοσ.

σκέψου και το xperia t , εχει πέσει κάτω απο 400 ευρώ. 

επεσε απο 424 -> 392 ;) πριν μια εβδομάδα το αγόρασα.. ! 

Η sony ρίχνει τις τιμές..η apple ακλόνητη λές και ανακάλυψε την ζωη σε αλλο πλανήτη με αυτο το κινητό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...