timoboll Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά έκανα μια απότομη κίνηση και έσπασα μέσα στην είσοδο το βύσμα των ακουστικών σε laptop παίζει να βγαίνει?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Λογικά ναι και χωρις να το βγαλεις Αλλά θα πρέπει να το παιδέψεις , αλλιως αλλαγη Εχω περιέργεια το πώς το κατάφερες Βαλε και μια photo να δουμε
timoboll Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 με μπουνια το σπασα είναι μέσα μέσα δεν έσπασε όλο και τι να κανω πως ξεκουμπωνει?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Βαλε photo Αν έχει σπάσει αρκετά μέσα τότε θα ανοίξεις το notebook και θα το σπρώξεις από την αντίθετη μεριά. Κανόνισε να μην το έχεις στο ρεύμα. Έτσι είναι το βύσμα σου από την μέσα μεριά είναι διάτρητο. Δες το κόκκινο βελάκι
timoboll Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Βαλε photo Αν έχει σπάσει αρκετά μέσα τότε θα ανοίξεις το notebook και θα το σπρώξεις από την αντίθετη μεριά. Κανόνισε να μην το έχεις στο ρεύμα. Έτσι είναι το βύσμα σου από την μέσα μεριά είναι διάτρητο. Δες το κόκκινο βελάκι Και πως θα το βγάλω αυτό ρε τρελέ ? πως ξεκουμπώνει toshiba L έχω btw
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Τι να σε πω , θα πρεπει να το λυσεις. Εκτος και ειναι εξω εξω και το βγαλεις.
nikosgkil Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Και πως θα το βγάλω αυτό ρε τρελέ ? πως ξεκουμπώνει toshiba L έχω btw Κατσαβίδια και ξεκίνα να βγάζεις βίδες θα την βρεις την άκρη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα