Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο εχετε να προτινετε? Τοσα χρονια ημουν χωρίς και τωρα με το HotS λεω να πάρω .
Από Amazon ή και απο Ελλαδα np .

Δημοσ.

Ψάξε για Logitech RumblePad ειναι σκηλιά και σε αντοχή αλλα λειτουργεί και παντού, εγω εχω συγκεκριμένα το Logitech RumblePad 2 και το χρησιμοποιώ σε υπολογιστή σε ps3 παντου δεν εχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Ψάξε για Logitech RumblePad ειναι σκηλιά και σε αντοχή αλλα λειτουργεί και παντού, εγω εχω συγκεκριμένα το Logitech RumblePad 2 και το χρησιμοποιώ σε υπολογιστή σε ps3 παντου δεν εχει πρόβλημα.

Για mousepad Λεει ο φιλος. xDDD

Εγω με αυτο εδω http://www.amazon.co.uk/Razer-Goliathus-Omega-Control-Fragged/dp/B002RL9A2Y/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1360224419&sr=8-2 ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Το καταστημα και το μεγεθος επελεξε το εσυ

Δημοσ.

:-D :-D sorry ειναι πρωί ακόμα και μόλις σηκώθηκα, παρεπιπτώντος εχω το ιδιο mousepad με τον φίλο απο επάνω οποτε και εγω αυτο προτείνω

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια και γω αυτό κοιτουσα . 
Γενικα δουλευω με μεγαλο sensitivity οποτε λογικα το μικρο θα μου ειναι ok?

P.s @Ultron το avatar σου μαμαει !

Δημοσ.

εχω κι εγω το goliathus (το πιο μικρο και το speed , οχι το control, που μαλλον γλιστραει περισσοτερο) και το δουλευω σε καθημερινη χρηση σε 1600 dpi 

ειναι μια χαρα σε μεγεθος , εκτος κι αν ξεχαστεις , αλλα συνηθως οταν φτασεις στις ραφες της ακρης το καταλαβαινεις γιατι κανει "σαμαρακι" :P

οριστε και φωτο να το δεις σε σχεση με ενα ποντικι και ενα χερι

IMG_20130207_144440_zps9fb42673.jpg

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...