Προς το περιεχόμενο

56 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο τραγούδι θα επιλέγατε να εκπροσωπίσει την Ελλάδα στη Eurovision 2013;

• Θωμαή Απέργη "One Last Kiss"
    • Alex Leon Feat. Giorgina "Angel"
    • Aγγελική Ηλιάδη "Χίλιες Και Μία Νύχτες"
    • Koza Mostra & Αγάθωνας Ιακωβίδης "Alcohol Is Free"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη απλά είναι τέρας. Τέτοιο στόμα ούτε ο Μικ Τζάγκερ.....

Αποκλείεται ο Τζάγκερ να κάνει τέτοιες πίτες πάντως

Αντιγραφή του Sattelite πάντως το τραγούδι της Θωμαής, αν και νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα στη Eurovision.

Πάντως ο Αγάθωνας έπρεπε να βγει με το παρακάτω τραγούδι να το αφιερώσει σε όλη την Ευρώπη.

• Like 1
Δημοσ.

Στο live να την πω την αμαρτία μου άρεσε η Ηλιάδη ( και φωνητικά και εμφανισιακά ). Της Απέργη μου αρέσει πιο πολύ το τραγούδι αλλά στο live ήταν τόσο απογοητευτική όσο η Αδάμου με την Κύπρο πέρσι.

• 2 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Α... προβλέπω 10άδα.

Σας το είπα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν αντέχεται η μιζέρια και η κακία του Ελληνικού σχολιασμού.

Μα να σχολιάζουν τα "μιλημένα" 12αρια; Που το Greece 12 points, Cyprus 12 points είναι γκαραντί; Προφανώς και χώρες γείτονες ή με συγγενείς πληθυσμούς (Σκανδιναβικές, Μολδαβία-Ρουμανία, πρώην ΕΣΣΔ) θα αλληλοψηφιστούν. Ποιο είναι το πρόβλημα, δηλαδή; Τα δικά μας 12αρια είναι καλά και των ξένων ντροπή;

Κάθισα να χαζέψω λίγο (εντελώς χλιαρή διοργάνωση...) και να δω τα αποτελέσματα, και πραγματικά τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά, δεν την περίμενα, ειδικά από έναν αυτοαποκαλούμενο "fan" της διοργάνωσης, όπως πλασάρεται ο Καπουτζίδης.

Υποτίθεται κάθεσαι να δεις ένα πανηγυράκι, να ξεσκάσεις λίγο, να σαχλαμαρίσεις, και έχεις δύο ανθρώπους που (προτιμάς να μη σκέφτεσαι με πόσα αμείβονται για) να μιζεριάζουν, να λένε κακίες, να γκρινιάζουν με ένα σωρό πράγματα.

Και η πλάκα είναι πως κάτι "προβλέψεις" (της χολής και της κακίας) δεν τους έβγαιναν, κι αντί να συμμαζευτούν και να σταματήσουν, εκεί, να λένε τα ίδια και τα ίδια. Πέρναγε η νικήτρια από εκείνη τη σαχλή "γέφυρα", και οι μίζεροι σχολίαζαν πως θα περάσει η διοργάνωση από τη μία πόλη στην άλλη από την ίδια γέφυρα... Τι να πεις.

Αυτό θα έχω να θυμάμαι από τη χθεσινή Eurovision, περισσότερο από το (παντελώς αδιάφορο) νικητήριο τραγούδι, το και καλά συγκλονιστικό "λεσβιακό" φιλί της Φιλανδίας και τον ανεκδιήγητο Ρουμάνο. Κατά τα άλλα, μια χαρά θέση για την Ελλάδα (αν υποτεθεί ότι έχει κάποια σημασία αυτό), το τραγουδάκι θα κάνει θραύση στις τουριστικές περιοχές το καλοκαίρι, θα χοροπηδάνε τα τούριστς στο ρεφρέν, λιάρδα σε Κέρκυρες και Ρόδους. 

Δημοσ.

Δεν αντέχεται η μιζέρια και η κακία του Ελληνικού σχολιασμού.

Όλοι έτσι κάνουν ρε συ

Μην νομίζεις οτι γίνεται μονο στην Ελλάδα...λογικό είναι...

Το τραγούδι μας πήρε μια χαρά θέση αν σκεφτείτε ότι ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

Μόνο μια φράση στα αγγλικά είχε αλλά ήταν το πιο ΤΡΕΛΟ :P

Η Νορβηγία δε μ'άρεσε...Μόνο το azerbaijan και της Φιλανδίας (που πήγε σκατά :P) μου άρεσε...

Γενικά η φετινή χρονιά δεν είχε ωραια/χορευτικά τραγουδιά...καλοκαίρι έρχεται, τι θα παίζει στα ραδιόφωνα? :P

Το περσινό τραγούδι ήταν καλύτερο :D

Δημοσ.

Γενικά η φετινή χρονιά δεν είχε ωραια/χορευτικά τραγουδιά...καλοκαίρι έρχεται, τι θα παίζει στα ραδιόφωνα? :P

Γερμανία;

Άσχετο που πάτωσε για πολιτικούς λόγους...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γερμανία, Αϊζερμπαϊτζάν εντελώς κλισέ, τα είχαμε ξανακούσει ολόιδια.

Εγώ αυτό που σκάω, είναι αυτοί που γράφουν τα τραγούδια, δεν μπορούν να κάνουν μια τρίπλα, λίγο να το πειράξουν, έτσι να μπει κάτι της που να μην είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που γίνεται στα υπόλοιπα 1500 δημοφιλή τραγούδια με τις ίδιες ακριβώς συγχορδίες και μελωδικές γραμμές;

Αυτό το είχε (σε μικρό βαθμό βέβαια, γιατί ας μην ξεχνάμε πως είμαστε στη eurovision και δεν υπάρχει ελπίδα) το νικητήριο τραγούδι της Δανίας και της Ουκρανίας, καθώς και το δικό μας. Α, και λίγο της διοργανώτριας Σουηδίας, που απόρησα πως και δεν πήρε καθόλου ψήφους (τερμάτισε πολύ χαμηλά).

Το Αϊζερμπαϊτζάν παρόλο που είχε ένα κλασικό τραγούδι, όπως αυτό που έστειλαν και όλοι οι άλλοι που πάτωσαν, είχε μακράν την καλύτερη χορογραφία. Βασικά όλη η 2η θέση οφείλεται στον χορευτή μέσα στο διάφανο κουτί. Μπράβο!

Η Ιταλία, επίσης, δεν κατάλαβα πως βρέθηκε εκεί που βρέθηκε, τη στιγμή που έστειλε το ίδιο τραγούδι που στέλνει κάθε χρόνο (eros ramazoti style) και δεν πάει καλά. Ίσως θεωρείται ωραίος γκόμενος ο τραγουδιστής (μια ιδέα που μου ήρθε τώρα), γιατί άλλη εξήγηση δε βρίσκω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Συμφωνώ, ο τύπος στο κουτί ήταν εντυπωσιακός.

Και είμαι βέβαιος όπως γράφει ο Antwni παραπάνω πως τις ίδιες κακίες με τα σχόλια των δικών μας λένε και αλλού (ποτέ δεν πίστεψα ότι είμαστε κάτι τόσο ξεχωριστό, είτε στα "καλά" μας, είτε στα "κακά" μας) απλά απογοητεύτηκα κάπως γιατί μου λέγανε "ο Καπουτζίδης τη λατρεύει τη Eurovision, θα δεις τι γνώσεις έχει" κτλ. και βρέθηκα μπροστά σε ένα απογοητευτικό ξεκατίνιασμα. Δηλαδή, αν αφήνει τέτοιες σπόντες (βλ. ταβανόπροκες) για στησίματα και συνεννοήσεις κάποιος που υποτίθεται πως αγαπά το διαγωνισμό, οι άλλοι που δεν τον αγαπάνε τι θα έπρεπε να λένε;

Και μάλιστα, για ένα θέμα (τράμπες 12ριων) όπου κάθε άλλο παρά "αθώοι" είμαστε (όχι πως είναι κακό να ψηφίζει η Ελλάδα την Κύπρο, να εξηγούμαι, αλλά όχι μονά-ζυγά δικά μας, εμείς τις τράμπες και οι άλλοι με το σταυρό στο χέρι).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ το είδα απ' ευθείας από την ιστοσελίδα της eurovision, οπότε τον γλίτωσα τον όποιον σχολιασμό. Προφανώς καλά έκανα.

Δημοσ.

φωκάς ευαγγελινός λεει το σκηνικό με το κουτι. κατα τάλλα εγω που έλεγα στην παρεαα μου οτι θα παμε καλα με περναγανε για τρελο. 

12 points στη λευκορωσια απο μένα.  :wub:

Δημοσ.

Γερμανία;

Άσχετο που πάτωσε για πολιτικούς λόγους...

Ήταν και η Γερμανία εκεί?

Δε το πρόσεξα :P

Πλάκα κάνω...ναι όντως ήταν ωραίο τραγουδάκι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...