Προς το περιεχόμενο

56 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο τραγούδι θα επιλέγατε να εκπροσωπίσει την Ελλάδα στη Eurovision 2013;

• Θωμαή Απέργη "One Last Kiss"
    • Alex Leon Feat. Giorgina "Angel"
    • Aγγελική Ηλιάδη "Χίλιες Και Μία Νύχτες"
    • Koza Mostra & Αγάθωνας Ιακωβίδης "Alcohol Is Free"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαα συνεχίζω να μη βλέπω τίποτα από το μελαχρινέτο ενώ τα άλλα spoiler τα βλέπω κανονικά.Οι υπόλοιποι πάντως δε διαμαρτύρονται οπότε μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος.  :mrgreen:

Δημοσ.

Τα τραγούδια είναι καλύτερα από τα περσινά και από τα προπερσινα θα έλεγα. Δύσκολα όμως κάποιο από τα τέσσερα  θα καταφέρει να μπει στην 10 στον τελικό .

Θα δώσω την ψήφο μου στο Koza Mostra & Αγάθωνας Ιακωβίδης "Alcohol Is Free" πιστεύω ότι ταιριάζει περισσότερο στο κλίμα του διαγωνισμού .

Δημοσ.

Πρώτη φορά που υπάρχουν καλές επιλογές. Συγκεκριμένα μιάμιση καλή επιλογή.

Καλό το τραγουδάκι της κοπελιάς, αλλά δεν μπορεί να το στηρίξει. Ούτε η φωνή της είναι καλή, ούτε το έχει το στυλ. Καλώς ή κακώς, έχει φορεθεί πολύ και έχει κόσμο που το έχει απογειώσει.

Του Αγάθωνα είναι λίγο φορτωμένο, αλλά εμένα μου αρέσουν αυτά. Μια χαρά είναι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ε, εντάξει, ευτυχώς πήγε στον τελικό το μόνο που είχε κάτι πλήρες.

Δυστυχώς, το σκηνικό κομμάτι το χαλάσανε, ενώ εγώ ήλπιζα ότι θα συμβεί το ανάποδο, δηλαδή ότι τα ελαττώματα που ούτως ή άλλως είχε θα είχαν ξεπεραστεί μέχρι τώρα. Προσθέσαν, όμως, κι άλλα. Γιατί ρε παιδιά όρθιος ο Αγάθωνας; Με τη χορογραφία σε στυλ χασαποσέρβικο τι θα γίνει; Θα τη φτιάξετε;

Η τύπισσα, δεν το είχε, δεν το έχει. Ερασιτεχνική εντελώς η φωνή της. Και ένα τικ παρακάτω. Έχω ακούσει πιο ενδιαφέρουσες ερασιτεχνικές. Πολλές.

edit: Α... προβλέπω 10άδα.

Δημοσ.

Απέργη απλά και μόνο επειδή είναι μελαχρινή και το τραγούδι έχει κάποια χαρακτηριστικά τζαζ.

Το σχόλιο σου μου εξίταρε την περιέργεια......

Δεν πρόκειται να τσακωθούμε ποτέ για γυναίκα εμείς.

Η συγκεκριμένη είναι η Σκύλλα και η Χάρυβδη ΜΑΖΙ!!!!!! Πιο τέρας παίζει μόνο να ναι ο Κουάσι και ο Σρεκ :lol:

Δημοσ.

Το σχόλιο σου μου εξίταρε την περιέργεια......

Δεν πρόκειται να τσακωθούμε ποτέ για γυναίκα εμείς.

Η συγκεκριμένη είναι η Σκύλλα και η Χάρυβδη ΜΑΖΙ!!!!!! Πιο τέρας παίζει μόνο να ναι ο Κουάσι και ο Σρεκ :lol:

Θέλεις να πεις ότι δεν σου αρέσουν οι μελαχρινές;

kremala5.jpg

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος, το thread είναι για χαβαλέ και μόνο

γιατί χαβαλέ?? μόνο για ομάδες,πολιτικά κόμματα, apple-samsung θα πλακώνετε ο κοσμάκης? ξύλο και για την Eurovision :D

Δημοσ.

Θέλεις να πεις ότι δεν σου αρέσουν οι μελαχρινές;

Προτιμώ τις ανοιχτόχρωμες είναι η αλήθεια αλλά δεν θα πω όχι σε μια όμορφη μελαχρινή.

Η συγκεκριμένη απλά είναι τέρας. Τέτοιο στόμα ούτε ο Μικ Τζάγκερ.....

Δημοσ.

Προτιμώ τις ανοιχτόχρωμες είναι η αλήθεια αλλά δεν θα πω όχι σε μια όμορφη μελαχρινή.

Η συγκεκριμένη απλά είναι τέρας. Τέτοιο στόμα ούτε ο Μικ Τζάγκερ.....

Εγώ για το χρώμα μαλλιών μίλαγα, όχι για το εάν η συγκεκριμένη είναι όμορφη ή όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...