Προς το περιεχόμενο

56 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο τραγούδι θα επιλέγατε να εκπροσωπίσει την Ελλάδα στη Eurovision 2013;

• Θωμαή Απέργη "One Last Kiss"
    • Alex Leon Feat. Giorgina "Angel"
    • Aγγελική Ηλιάδη "Χίλιες Και Μία Νύχτες"
    • Koza Mostra & Αγάθωνας Ιακωβίδης "Alcohol Is Free"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

INTRO

Όπως λέει και ο τίτλος, το thread είναι για χαβαλέ και μόνο

Λοιπόν:

Ας δούμε τα 4 υποψήφια τραγούδια, και αν θέλετε ψηφίζετε και σχολιάζετε επίσης

Ας πάμε στο ζουμί..:

No.1

Θωμαή Απέργη "One Last Kiss"

---------------------------------------------------------------------------------------------------

No.2

Alex Leon Feat. Giorgina "Angel"

---------------------------------------------------------------------------------------------------

No.3

Aγγελική Ηλιάδη "Χίλιες Και Μία Νύχτες"

No.4

Koza Mostra & Αγάθωνας Ιακωβίδης "Alcohol Is Free"

Και εννοείτε μπορείτε να συζητήσετε αν χρειάζονται τέτοιου είδους διαγωνισμοί

Εγώ ψηφίζω το μελαχρινό μωρό..

Γιατί έχει και φωνή και κορμί και προσωπικότητα..

Αλλά επίσης γουστάρω και Αγάθωνα

Tip:

Με ακουστικά ηχεία είναι καλύτερη η ποιότητα

Επεξ/σία από Superuser
Δημοσ.

Koza Mostra & Αγάθωνας Ιακωβίδης γιατί με αρέσει! (και τους είδα ενώ στο διπλανό τραπέζι καθόταν οι Hooverphonics και τους καταχειροκρότησαν)

Δημοσ.

Η μαχη θα παιχτει ανα μεσα σε Θωμαη Απεργη και Koza Μostra..Kαλη επιτυχια οποιος  και αν ειναι ο νικητης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεις και στη μουσική να το βάλεις.. καποιος mod

Είναι και γενικό το θέμα..νομίζω...

Επεξ/σία από Superuser
Δημοσ.

Να διαλέξουμε τι? εγώ βλέποντας τα σκέφτηκα καλύτερα να μην πηγαίναμε...αλλά το άκυρο σε όλο το αστειάκι δεν είναι τα τραγούδια που τελικά επιλέχτηκαν το ποιο wtF της υπόθεσης είναι ότι στο τελικό του ελληνικού τραγουδιού παρουσιαστές θα είναι ο Καπουτζίδης (οκ νορμάλ επιλογή ) και η Βανδη!ναι η Δέσποινα Βανδη! Μα καλά γιατί δεν στέλναμε αυτή να τελειώσει το θέμα? Αυτό το παρουσιάστρια από που της βγήκε?

Δημοσ.

Τρελο μωρο η Ηλιαδη

Ναι! Καλό...Και εγώ γουστάρω..

Αλλά,

Είναι τώρα αυτό κομμάτι για ευρώπη;

Για τα μπουζούκια ναι

Αλλά Euro όχι

• Like 1
Δημοσ.

Λευτεριά στην Μπόκοτα!!!!

Λόγω κρίσης θα μπορούσε κάλλιστα η κρατική τηλεόραση να ακολουθήσει "στάση πορτογαλιας" και μια μικρή λέω εγω τώρα μείωση στο κερατιλίκι που καλούμαστε να πληρώσουμε σε κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να διαλέξουμε τι? εγώ βλέποντας τα σκέφτηκα καλύτερα να μην πηγαίναμε...αλλά το άκυρο σε όλο το αστειάκι δεν είναι τα τραγούδια που τελικά επιλέχτηκαν το ποιο wtF της υπόθεσης είναι ότι στο τελικό του ελληνικού τραγουδιού παρουσιαστές θα είναι ο Καπουτζίδης (οκ νορμάλ επιλογή ) και η Βανδη!ναι η Δέσποινα Βανδη! Μα καλά γιατί δεν στέλναμε αυτή να τελειώσει το θέμα? Αυτό το παρουσιάστρια από που της βγήκε?

Δεν αναλύουμε τυχών παρουσιαστές

Αλλά μόνο τα κομμάτια...

Τώρα αν έχεις εσύ θέμα ποιος θα το παρουσιάσει

Είναι και αυτό ένα Θέμα

Επεξ/σία από Superuser
Δημοσ.

Εννοείται ότι αγαπάμε Γιουροβύζιον και φυσικά άνοιξη χωρίς eurovision ΔΕ γίνεται. Kαλά έκανες πάντως και το έβαλες αρχικά το θέμα στο ''μπλα μπλα'' και όχι στη μουσική κατηγορία γιατί Γιουροβύζιον και μουσική στην ίδια πρόταση δε μπαίνουν. :lol:  Εντάξει πλακίτσα υπερβάλλω λίγο.. το τραγούδι της Σουηδίας π.χ που κέρδισε πέρυσι ήταν κομματάρα με τα όλα του. Στο θέμα μας τώρα.. ακούγοντας τα 4 υποψήφια με έλουσε κρύος ιδρώτας με μια πρώτη αυτιά..Αλλά επειδή στη μουσική οι επόμενες ακροάσεις είναι πιο σημαντικές από την πρώτη δε λέω ακόμη ότι είναι τόσο τραγικά.Πάντως πιστεύω ότι η πλειοψηφία θα ψηφίσει τραγούδι που θυμίζει λίγο Ελλάδα οπότε θεωρώ εκ των προτέρων νοκ άουτ την Aπέργη και τη ...Βίκυ Σταυροπούλου (ή τη δίδυμη αδερφή της Giorgina εν πάσει περιπτώσει..)

Ρε ιερόσυλε ts το μόνο spoiler που δε μου ανοίγει είναι το μελαχρινό wtf!  :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...