Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τις δοκιμασα μια-μια αλλα και τις δυο μαζι, τωρα το προβλημα το εμφανιζει οταν δουλευουν και οι δυο μαζι. Τι μου προτεινεται να κανω;

Κατσε τωρα για αν καταλαβουμε.Πριν τι ειχες κανει δλδ?Δεν τις ειχες δοκιμασει και τις δυο αλλα και μια-μια?Λαθη εβγαζε στο τεστ με το σετακι,ενω μια-μια λαθη σου εβγαζε μονο στη μια.Επρεπε ηδη να εχεις απο RMA αλλο στικ.Παντως για να εισαι 100% σιγουρος αλλαξε θεση στα στικακια,να τα βαλεις στις κενες θεσεις(τεστ με σετακι αλλα και μια-μια)και αν στο ξανακανει τοτε βουρ για εκει που τις πηρες.Και για να εισαι 1000% σιγουρος,αν και εφ'οσον εχεις τη δυνατοτητα,τεσταρε τες σε καποιον αλλον υπολογιστη.Τοτε δεν θα μπορεσουν να σου πουν τπτ εκει που τις πηρες,αλλα αν το κανουν,γιατι ως γνωστον εδω ειναι Βαλκανια,τοτε στειλε μυνημα στην Kingston και θα σου πουν τι να κανεις.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατσε τωρα για αν καταλαβουμε.Πριν τι ειχες κανει δλδ?Δεν τις ειχες δοκιμασει και τις δυο αλλα και μια-μια?Λαθη εβγαζε στο τεστ με το σετακι,ενω μια-μια λαθη σου εβγαζε μονο στη μια.Επρεπε ηδη να εχεις απο RMA αλλο στικ.Παντως για να εισαι 100% σιγουρος αλλαξε θεση στα στικακια,να τα βαλεις στις κενες θεσεις(τεστ με σετακι αλλα και μια-μια)και αν στο ξανακανει τοτε βουρ για εκει που τις πηρες.

Το πρωτο τεστ ηταν και με τις 2 πανω. Μου εβγαλε το ερρορ στις εικονες που εχω δςσει πιο πανω. Κια μετα απο αυτο τις δοκιμασα μια μια ξεχωριστα. Παντος εδω και 3 μερες δουλευω το pc μονο με μια απο τις 2,οχι μαζι και με καμια απο τις δυο δεν εχω θεμα. Μονο οταν δουλευουν μαζι μου κανει προβληματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...