nikostoul Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Γειά σας παιδιά ξεσηκώθηκα και εγώ για να κάνω υδρόψυκτο τον υπολογιστή μου. Είμαι εντελώς άσχετος και θέλω σιγά σιγά να μπώ στο πνεύμα. Μερικές πληροφορίες για το PC. Motherboard:Asus P5KC CPU:Intel Core 2 Duo E8200 Case: Silverstone Tech PS-01B-W Ότι άλλο χρειαστεί πείτε μου να το αναφέρω. Ευχαριστώ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 γιατι θες να τον κανεις υδροψυκτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikostoul Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Για να γίνει πιο extreme οπτικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 βάλε φωτάκια τι να σου πώ και εγώ κάποτε είχα όρεξη αλλα κατέληξα οτι δεν έχει νόημα να το κάνεις εκτώς και αν έχεις πολλά λεφτά για πέταμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Θα συμφωνησω οτι τα χρηματα ειδικα για τον καιρο αυτο ειναι πολλα αλλα οπως εχω πει ξανα σε αλλο θεμα μπορεις να το κανεις και με 300€ και με 2000€! Ειδικα αν δεν δεν εισαι απο αυτους που την αλλη μερα το θελουν ετοιμο και μαζεψεις τα πραγματα σιγα σιγα δεν θα σου φανει καθολου αστρονομικο το ποσο!!! Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 και ας πουμε οτι το κάνει με 300 (γιατι και εγώ τόσα τα είχα υπολογίσει για το δικό μου κάποτε) ... τι παραπάνω θα του δώσει απο άποψη λειτουργικότητας απο μια αεροψυκτρα των 40 ευρώ? τιποτα.. μόνο εφε... άσε που η υδρόψυξη θέλει και την προσοχή της συνέχεια ξαναλέω πάντως οτι αν είχα λεφτά για πέταμα και γω θα το κανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δεν νομιζω πως στο θεμα υδροψυξη στεκει το ερωτημα σε τι σου χρειαζεται ή τι παραπανω θα προσφερει! Εκτος του οτι προσφερει πραγματα οπως ησυχια,καλυτερες επιδοσεις και πολυ καλυτερο οπτικο αποτελεσμα,ειναι καθαρα προσωπικη ικανοποιηση.. Οπως αλλοι φτιαχνουν τα αυτοκινητα τους ας πουμε Πιστεψε με με αυτα που βγαζω ουτε εγω εχω χρημα για πεταμα αλλα υπαρχει η τρελα και σιγα σιγα το project που ηθελα να κανω θα ειναι ετοιμο! Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδια και η Η80 του κουρσαρου υδροψυξη δεν ειναι? και με 85ε σε τι υστερει απο μια custom? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδια και η Η80 του κουρσαρου υδροψυξη δεν ειναι? και με 85ε σε τι υστερει απο μια custom? σε πολλα. @TS καλύτερα τα λεφτά για να βάλεις υδρόψυξη καλύτερα δώστα για μια αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 <p>@TS καλύτερα τα λεφτά για να βάλεις υδρόψυξη καλύτερα δώστα για μια αναβάθμιση.</p> Σε αυτο +1000 Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
on3st4b Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 +1 αν πας για γερό OC . Στην περίπτωση του φίλου , δεν νομίζω να συμβαίνει αυτό , μια έτοιμη λύση Η80 πχ θα ήταν μια χαρά . Παντός με 200-300 ευρο σκέψου ότι μπορείς να κάνεις μια καλή αναβάθμιση στο PC σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα