Προς το περιεχόμενο

Υδρόψυξη για αρχάριο

nikostoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας παιδιά ξεσηκώθηκα και εγώ για να κάνω υδρόψυκτο τον υπολογιστή μου. Είμαι εντελώς άσχετος και θέλω σιγά σιγά να μπώ στο πνεύμα. Μερικές πληροφορίες για το PC.

Motherboard:Asus P5KC

CPU:Intel Core 2 Duo E8200

Case: Silverstone Tech PS-01B-W

Ότι άλλο χρειαστεί πείτε μου να το αναφέρω. Ευχαριστώ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βάλε φωτάκια :P τι να σου πώ και εγώ κάποτε είχα όρεξη αλλα κατέληξα οτι δεν έχει νόημα να το κάνεις εκτώς και αν έχεις πολλά λεφτά για πέταμα.

Θα συμφωνησω οτι τα χρηματα ειδικα για τον καιρο αυτο ειναι πολλα αλλα οπως εχω πει ξανα σε αλλο θεμα μπορεις να το κανεις και με 300€ και με 2000€!

Ειδικα αν δεν δεν εισαι απο αυτους που την αλλη μερα το θελουν ετοιμο και μαζεψεις τα πραγματα σιγα σιγα δεν θα σου φανει καθολου αστρονομικο το ποσο!!!

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

και ας πουμε οτι το κάνει με 300 (γιατι και εγώ τόσα τα είχα υπολογίσει για το δικό μου κάποτε) ... τι παραπάνω θα του δώσει απο άποψη λειτουργικότητας απο μια αεροψυκτρα των 40 ευρώ? τιποτα.. μόνο εφε... άσε που η υδρόψυξη θέλει και την προσοχή της συνέχεια :)

ξαναλέω πάντως οτι αν είχα λεφτά για πέταμα και γω θα το κανα :P

Δεν νομιζω πως στο θεμα υδροψυξη στεκει το ερωτημα σε τι σου χρειαζεται ή τι παραπανω θα προσφερει!

Εκτος του οτι προσφερει πραγματα οπως ησυχια,καλυτερες επιδοσεις και πολυ καλυτερο οπτικο αποτελεσμα,ειναι καθαρα προσωπικη ικανοποιηση..

Οπως αλλοι φτιαχνουν τα αυτοκινητα τους ας πουμε :)

Πιστεψε με με αυτα που βγαζω ουτε εγω εχω χρημα για πεταμα αλλα υπαρχει η τρελα και σιγα σιγα το project που ηθελα να κανω θα ειναι ετοιμο!

ρε παιδια και η Η80 του κουρσαρου υδροψυξη δεν ειναι? και με 85ε σε τι υστερει απο μια custom?

σε πολλα.

@TS καλύτερα τα λεφτά για να βάλεις υδρόψυξη καλύτερα δώστα για μια αναβάθμιση.

<p>@TS καλύτερα τα λεφτά για να βάλεις υδρόψυξη καλύτερα δώστα για μια αναβάθμιση.</p>

Σε αυτο +1000

+1 αν πας για γερό OC

.

Στην περίπτωση του φίλου , δεν νομίζω να συμβαίνει αυτό , μια έτοιμη λύση Η80 πχ θα ήταν μια χαρά .

Παντός με 200-300 ευρο σκέψου ότι μπορείς να κάνεις μια καλή αναβάθμιση στο PC σου .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...