Προς το περιεχόμενο

sony hx750 η samsung es6100;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα!ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 τηλεορασεις sony hx750 και samsung es6100
στις 40 ιντσες  (αποσταση θεασης 2μιση μετρα) 

ποια απο τις 2 προτεινετε; η χρηση θα ειναι κυριως για gaming και δευτερον για ταινιες.
επισης οποιος ξερει ας μου πει ποια εχει μικροτερο input lag 
και ποια απο τις 2 εχει μεγαλητερη αντιθεση
τελος καλητερη αποδοση μαυρου εχω ακουσει πως εχει η sony αλλα ισχυει;

οποιος μπορει ας μου απαντησει!
ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δημοσ.

Έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια για την Sony (παρόλο που προσωπικά δεν είμαι fan), όσον αφορά την αντίθεση και τα χρώματα.

Πάντως στον θέμα του ενσωματωμένου media player (αν σ' ενδιαφέρει), γενικά οι Sony έχουν πρόβλημα.

Όσον αφορά το input lag, η Sony διάβασα ότι έχει 33ms και πρέπει να είναι καλύτερο απ' αυτό της συγκεκριμένης samsung.

Τις έχεις δει να παίζουν;

Δημοσ.

ναι τις εχω δει αδερφε αλλα δεν ειδα ιδιαιτερη διαφορα. οσον  αφορα τον media player δεν με ενδιαφερει καν γιατι δεν νομιζω να τον χρησιμοποιησω ποτε. οπως δεν με ενδιαφερει καν και το 3d η 2d εικονα με νοιαζει!απλα θα ηθελα μια γνωμη αν αξιζει περισσοτερο να δωσω λιγα παραπανω για να παρω την hx750 απο την es6100

Δημοσ.

σε ευχαριστω για το review αδερφε! βασικα σκεφτομαι να κατευθυνθω και στην hx850 αλλα δεν ξερω αν αξιζει να δωσω κατι παραπανω στις 40 ιντσες που θελω.

Δημοσ.

Σχεδόν 1000 ευρώ η φθηνότερη τιμή στο Skroutz για την 850! Αν θες την γνώμη μου, πολλά λεφτά για 40αρα.

Σε τέτοια λεφτά, καλύτερα να πας σ' αυτή: http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&sqi=2&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.skroutz.gr%2Fs%2F447551%2FSamsung-UE46ES6710.html&ei=3YcTUefQL8KL0AXGn4DYDA&usg=AFQjCNH59JvM1rB8KzQP77MlvFyGIqRXGw&bvm=bv.42080656,d.d2k

Δημοσ.

Αν εξαιρέσουμε τον κακό media player και το ξεπερασμένο design αλλα και το αδιάφορο smart που προσφέρει η 750 είναι λιγο καλύτερη σε εικονα.

Αλλα αμα δίνει 1000+ για 40" έχει βγάλει ο κωτσοβολος προσφορά την 40es8000 στα 1099€ που είναι τοπ!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

παιδια η es8000 οσον αφορα το gaming πως τα παει; τι input lag εχει;
επισης αποδοση μαυρου εχει καλη;

τελος 46 ιντσες σε αποσταση 2,30 - 2,50 μετρα ειναι υπερβολη; 
γι αυτο κοιταζα για 40

πειτε μου αν μπορειτε

Δημοσ.

redarmada, es8000 έχει εξαιρετική εικόνα. Όσον αφορά το input lag, σε δοκιμή αναφέρεται: "Gamers will be pleased to hear that the ES8000 barely has any input lag, as our reading of 33 ms is negligible."

Πάντως η 46αρα δεν είναι υπερβολή στα 2,3 ή 2,5 μέτρα, μην το φοβάσαι αυτό.

Δημοσ.

ενταξει τοτε ισως κατευθυνθω προς την 46es8000 (στροφη 180 μοιρες)!! η χρηση θα ειναι κυριως gaming και δευτερον ταινιες!
αφου ειναι ενταξει 46 ιντσες για την αποσταση θεασης μου τοτε θα δωσω καποια χρηματα παραπανω να παω σε αυτα τα πλαισια!!

φιλε κωστα σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου και για τον χρονο σου!
graphist ευχαριστω για την απαντηση σου!

παιδια κατι ακομα που αφησα εκτος απο θεμα clouding τι παιζει με την es8000;
επισης διαβασα και για μια μπλεδιλα που φαινεται στο πανελ εαν την κοιταξεις απο γωνια πχ

αν μπορειτε πειτε μου να ξερω τι παιζει γιατι αν τελικα κατευθυνθω προς τα εκει θελω να ξερω πανω κατω τι παιζει γιατι ειναι πολλα τα λεφτα και δεν θελω να τα κλαιω!

Δημοσ.

Ακριβώς όπως στα είπε ο κωστας. Είναι απο τις καλύτερα επιλογές τόσο σε εικονα όσο και σε μέγεθος. (46")

Δημοσ.

Όλες οι LCD LED όταν παιζουν χωρίς σωστη ρύθμιση σε απόλυτο σκοτάδι εμφανίζουν ελάχιστη μπλεδιλα. Περι clouding δεν υπάρχει στην 8000 σε ανησυχητικό επίπεδο. Με σωστό calibration 8000 φτάνει επίπεδα μαύρου 0.03 nits!! Αυτο είναι κοντα σε επίπεδα πλάσμα..

Είναι απο τα καλύτερα σε LCD led.

Δημοσ.

Όλες οι LCD LED όταν παιζουν χωρίς σωστη ρύθμιση σε απόλυτο σκοτάδι εμφανίζουν ελάχιστη μπλεδιλα. Περι clouding δεν υπάρχει στην 8000 σε ανησυχητικό επίπεδο. Με σωστό calibration 8000 φτάνει επίπεδα μαύρου 0.03 nits!! Αυτο είναι κοντα σε επίπεδα πλάσμα..

Είναι απο τα καλύτερα σε LCD led.

graphist που μπορω να βρω ρυθμισεις για να κανω ενα σωστο calibration;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...