Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο αυτό? Το ότι βάλανε λάθος windows και γι αυτό κλείνει η οθόνη? Αυτός δηλαδή το επιδιόρθωσε και το ξαναχάλασαν τα παιδιά με το φορμάτ.

Ο τύπος είναι απατεώνας.

Δημοσ.

Οταν διαβασα οτι σου ειπαν οτι θελουν αλλαγη 10 πυκνωτες στο board ,πηγα να φυγω απο την καρεκλα απο τα γελια ρε φιλαρακο.

Που κυκολφορανε τετοιοι τυποι και εχουνε και μαγαζια?

αυτο με τους πυκνωτες το προτεινε ενας φιλος απο το φορουμ...υπαρχει σχολιο πιο πανω...δεν ειπαμε οτι ειναι και τεχνικος

Δε νομίζω οτι παιζει ρολο η εκδοση των windows βλακείες σου λέει. Πού τον βρήκες τον τεχνικό;

Sent from my iPhone using Insomnia

ειναι εδω στην γειτονια μου,εχει χρονια το μαγαζι και ειπαμε να παμε εκει...

μέτρα αν έχεις την δυνατότητα με ένα πολύμετρο το τροφοδοτικό να δεις πόσα βολτ βγάζει

εγινε,θα το δοκιμασουμε και θα σου πω....

Δημοσ.

αυτο με τους πυκνωτες το προτεινε ενας φιλος απο το φορουμ...υπαρχει σχολιο πιο πανω...δεν ειπαμε οτι ειναι και τεχνικος

ειναι εδω στην γειτονια μου,εχει χρονια το μαγαζι και ειπαμε να παμε εκει...

εγινε,θα το δοκιμασουμε και θα σου πω....

Aν χρειάζεσαι πάντως έχω ένα καλό τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών ο οποίος είχε μαγαζί κοντά μας εδώ και είναι φίλος, μένει στην Αίγινα τώρα αλλά έρχεται αθήνα για δουλειά και επιδιορθώσεις, μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνό του και να του μιλήσεις αν δεν καταφέρεις να κάνεις δουλειά. 

Δημοσ.

Aν χρειάζεσαι πάντως έχω ένα καλό τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών ο οποίος είχε μαγαζί κοντά μας εδώ και είναι φίλος, μένει στην Αίγινα τώρα αλλά έρχεται αθήνα για δουλειά και επιδιορθώσεις, μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνό του και να του μιλήσεις αν δεν καταφέρεις να κάνεις δουλειά. 

θα πρεπει  ομως να του το στειλω μετα να το ξαναστειλει(διαδιακασια δηλαδη γ@@....σε τα)+οτι θελει λεφτα για επισκευη +μεταφορικα τα οποια ο φιλος μου δεν τα εχει γιατι μας πρε ο αλλος και 70ευρω...ευχαριστω παντως για την βοηθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...