fallen4ngel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια λιγο τα φωτα σας εδω παρακαλω. Ειπα να βαλω μια custom υδροψυξη σχεδον ολα τα parts τα εχω παρει το μονο που μου εχει μεινει απο χοντρα ειναι το ψυγειο και εκει θελω βοηθεια. Δεν μπορω να αποφασισω αναμεσα σε χοντρο ή λεπτο. Αν μπορει καποιος να πει με σιγουρια ποιο εχει καλυτερη αποδοση θα βοηθησει αφανταστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Για ποιο κουτί μιλάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Cosmos S φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Mόνο ένα ψυγείο θα μπει στο loop; Τι hardware θα ψύξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ναι ενα 3χ120 λεω να μπει μονο για το cpu για την ωρα αργοτερα ισως και την vga αλλα οχι για την ωρα. Το hardware ειναι το pc 2.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Προτεινω να πας σε χοντρο ωστε αν αργοτερα θες να μπει και η καρτα να εισαι πιο ανετος! Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα