darkheretic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δεν εχω να προσθεσω τπτ Καλόβαρετο το τουμπανο μονο να πω 1
Passionate Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Η διαφορά είναι 8 € παραπάνω οπότε θα βάλω αυτές που πρότεινες. Έχω 2 απορίες όμως με την υδρόψυξη που θα βάλω θα χρειαστώ θερμοαγώγιμη πάστα; Και οι μνήμες που πρότεινες είναι CL11 ενώ οι άλλες είναι CL9 αλλά έχουνε λιγότερα MHZ είχα την εντύπωση ότι όσο μικρότερο αριθμό έχει το CL τόσο καλύτερες είναι οι μνήμες.
tonarilla Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 να σαι καλα .επισης οτι επιλεξεις αναζητησε το μεσω http://www.idealo.de/ (γερμανικο σκρουτζ) και θα σου κανει μια μικρη εκπτωση πχ στην καρτα που διαλεξες κοβει κοντα 25ε...η h100i εχει προεγκατεστημενη καλης ποιοτητας thermal paste δε χρειαζεται να αγορασεις χωριστα..
XMorsX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Η διαφορά είναι 8 € παραπάνω οπότε θα βάλω αυτές που πρότεινες. Έχω 2 απορίες όμως με την υδρόψυξη που θα βάλω θα χρειαστώ θερμοαγώγιμη πάστα; Και οι μνήμες που πρότεινες είναι CL11 ενώ οι άλλες είναι CL9 αλλά έχουνε λιγότερα MHZ είχα την εντύπωση ότι όσο μικρότερο αριθμό έχει το CL τόσο καλύτερες είναι οι μνήμες. Ειναι καλο να εχεις μικρο latency αλλα αποτελει αναγκαιο κακο καθως ανεβαινεις στα megahertz. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2013 από XMorsX
Passionate Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 να σαι καλα .επισης οτι επιλεξεις αναζητησε το μεσω http://www.idealo.de/ (γερμανικο σκρουτζ) και θα σου κανει μια μικρη εκπτωση πχ στην καρτα που διαλεξες κοβει κοντα 25ε...η h100i εχει προεγκατεστημενη καλης ποιοτητας thermal paste δε χρειαζεται να αγορασεις χωριστα.. Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Κάτι τελευταίαο tonarila για την έκπτωση που λες, δηλαδή να κάνω την παραγελλία από το γερμανικό σκρουτζ από τα διάφορα ηλεκτρονικά μαγαζιά της Γερμανίας και όχι από αυτό στο οποίο έκανες τη σύνθεση. Ελπίζω να κατάλαβα σωστά γιατί από ότι βλέπω η κάρτα από άλλο μαγαζί κοστίζει 300€ αντί για 400€ και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.
Millennium Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μετά άμα δε βρίσκουμε δουλειά στην ελλάδα μη παραπονιόμαστε.Ωραίες οι γερμανικές τιμές ρε παιδιά αλλά να στηρίζουμε και τη δική μας αγορά. Το λέω χωρίς να πηγαίνουν αυτά προσωπικά στα παιδιά που προτείνουν απ'έξω.
Passionate Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δεν αντιλέγω αλλά προτιμώ να εξοικονομήσω τα 300 ευρώ για μένα παρά να ενισχύσω την Ελλάδα που στη τελική δεν μου έχει προσφέρει τίποτα. Έτσι κι αλλιώς σε μερικούς μήνες θα μας τα ζητήσει τα λεφτάκια μας πάλι με το χαράτσι. 1
tonarilla Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 αρχικα επιλεγεις το hardware στο http://lb.hardwareversand.de/pcconfigurator.jsp?pcConfigurator.step.1=1 (αρχικο site) επειτα κανεις copy paste τον τιτλο του καθε προιοντος που επελεξες και πας στο idealo.de(skroutz),κανεις αναζητηση και επιλεγεις το προιον που ειναι απο το hardwareversand το ανοιγεις σε νεα σελιδα και κανεις ενα refresh στο αρχικο tab Που ειχες ολη τη συνθεση μαζεμενη .θα δεις οτι θα σου εχει κρατησει τη μειωμενη τιμη... μη φανταστεις τρελη εκπτωση σε ΟΛΑ!σε καποια σου κοβει 1 με 2 ευρο σε αλλα μπορει και 30 .... οταν ειχα παραγγειλει την 670 & haf x πριν κανα 4μηνο μου ειχε κοψει 16 και 12 αντιχτοιχα
Millennium Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δεν αντιλέγω αλλά προτιμώ να εξοικονομήσω τα 300 ευρώ για μένα παρά να ενισχύσω την Ελλάδα που στη τελική δεν μου έχει προσφέρει τίποτα. Έτσι κι αλλιώς σε μερικούς μήνες θα μας τα ζητήσει τα λεφτάκια μας πάλι με το χαράτσι. Ε και όσο δεν στηρίζουμε τους εαυτούς μας τα χαράτσια θα συνεχίζονται κ.ο.κ.ε Σε καταλαβαίνω εν μέρει αλλά δεν συμφωνώ.Αυτά σηκώνουν πολλή συζήτηση σε άλλη ενότητα του forum εντάξει. 1
Passionate Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 αρχικα επιλεγεις το hardware στο http://lb.hardwareversand.de/pcconfigurator.jsp?pcConfigurator.step.1=1 (αρχικο site) επειτα κανεις copy paste τον τιτλο του καθε προιοντος που επελεξες και πας στο idealo.de(skroutz),κανεις αναζητηση και επιλεγεις το προιον που ειναι απο το hardwareversand το ανοιγεις σε νεα σελιδα και κανεις ενα refresh στο αρχικο tab Που ειχες ολη τη συνθεση μαζεμενη .θα δεις οτι θα σου εχει κρατησει τη μειωμενη τιμη... μη φανταστεις τρελη εκπτωση σε ΟΛΑ!σε καποια σου κοβει 1 με 2 ευρο σε αλλα μπορει και 30 .... οταν ειχα παραγγειλει την 670 & haf x πριν κανα 4μηνο μου ειχε κοψει 16 και 12 αντιχτοιχα Έγινε σε ευχαριστώ για την επεξηγηση και το χρόνο σου. Οποιαδήποτε εκπτωση είναι καλοδεχούμενη.
saiz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ο ορισμος της ασχημιας http://www.skroutz.gr/s/2579149/His-Radeon-HD7970-IceQ-X2-3GB-GHz-Edition.html
adtakhs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ανάποδα θα τοποθετηθεί , οπότε τι σε ενοχλεί ? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κοιτάτε τόσο τις κάρτες για το άν είναι όμοεφες ή όχι ........ Από την στιγμή που όλο το σύστημα ψύξης κοιτάει στον πάτο του κουτιού ....
adtakhs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Από τι φαίνεται? Εγώ βλέπω μια χαρά σύστημα ψύξης με διπλά ανεμιστήρια . Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα