giorgos1966 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια εχω εναν εξωτ.σκληρο δισκο 1tb(WD my book).Αλλα οταν θελω να βαλω μεσα αρχεια μεγαλυτερα απο 4gb δεν με αφηνει...Τι να κανω;
Antwni Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια εχω εναν εξωτ.σκληρο δισκο 1tb(WD my book).Αλλα οταν θελω να βαλω μεσα αρχεια μεγαλυτερα απο 4gb δεν με αφηνει...Τι να κανω; Γιατί είναι fat32...ο,τι είπε ο απο πανω...
nickts1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 ή convert αν δε μπορείς να μεταφέρεις κάπου αλλού προσωρινά τα αρχεία που έχει μέσα.
washcloud Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 ^...ε όχι και "ή" (ΑΝ έχει εκατοντάδες GB μέσα)...Ανωμαλία είναι να πάει να μεταφέρει ολ' αυτά (ΑΝ ξαναλέω είναι "τόσα πολλά"). Γιώργο, γκούγκλαρε για "convert to ntfs" και θα βρεις πάμπολλους οδηγούς για το πώς. Και δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. (...το FAT σύστημα αρχείων που έχει τώρα, έχει περιορισμό τα 4GB ανά αρχείο. Το NTFS, όχι)
giorgos1966 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 ^...ε όχι και "ή" (ΑΝ έχει εκατοντάδες GB μέσα)...Ανωμαλία είναι να πάει να μεταφέρει ολ' αυτά (ΑΝ ξαναλέω είναι "τόσα πολλά"). Γιώργο, γκούγκλαρε για "convert to ntfs" και θα βρεις πάμπολλους οδηγούς για το πώς. Και δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. (...το FAT σύστημα αρχείων που έχει τώρα, έχει περιορισμό τα 4GB ανά αρχείο. Το NTFS, όχι) Δεν θα εχω προβλημα με τα αρχεια μου που εχω μεσα στον σκληρο ετσι;Εχω βιντεο,φωτο,εφαρμογες κτλπ...Δηλαδη μπορω να τα βλεπω και μετα;
giorgos1966 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Φυσικά. Ok παιδια το εκανα.Σας ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα