Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλισπερα παιδια πειρα πριν κανενα 2 μινο το πολυ μια καρτα γραφικων τιν nvidia geforce gt 630 sta 2 gb κ απο τοτε το τροφοδοτικο μ κανει ενα γρρρρ ολι τιν ωρα ο o cpu einai intel core 2 quad q 6600 2 gb ram.πρεπει να αλαξω τροδοτικο κ αν ναι ποσα watt  να βαλω?το τρογοδοτικο ποθ εχω ειναι 400 watt

Δημοσ.

φίλε σίγουρα πρέπει να πάρεις ένα τροφοδοτικό μεγαλύτερο.δεν το συζητάμε καθόλου.ο q6600 είναι παλιάς τεχνολογίας και τραβάει αρκετή ισχύ.παρότι η κάρτα γραφικών σου δεν πέρνει τροφοδοσία από 6pin(αν δεν κάνω λάθος), οι απαιτήσεις της είναι 350watt το χαμηλότερο.τώρα όσο αφορά τα πόσα watt εγώ θα σου πρότεινα ένα 550watt και είσαι άρχοντας.εκτός κι αν οι μελλοντικές σου απαιτήσεις αυξηθούν.τι εννοώ.δεν ξέρω τι μητρική χρησιμοποιείς και αν έχει και δεύτερο slot pci για crossfire ή sli διάταξη.αν έχει και θέλεις να τρέξεις κάρτες γραφικών σε μία από αυτές τισ διατάξεις που ανέφερα θα χρειαστείς περισσότερα watt.από 750 και πάνω.και το πιο σημαντικότερο από όλα και τελευταίο.το τροφοδοτικό είναι το Α και το Ω σε ένα σύστημα.για αυτό να επιλέξεις μία καλή μάρκα και ας δώσεις και παραπάνω λεφτά.ελπίζω να βοήθησα

Δημοσ.

οντως συμφωνο με τον paylidi και να προσθεσω οτι εκτος απο την μαρκα αυτη  που χειροτερη δεν ειπαρχει  και το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι χαλια  εχω αρκετες εμπειριες  απο αυτους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...