kyriakh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Παταω del κι δεν μου βγαινει το bios xd μέβαλε με esc και ας μούγραφε tab....
Blue1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Πολύ σπάνια και εφόσον ο υπολογιστής μείνει ανοικτός για ώρες,μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Πάντως,κλείνοντας τον και ανοίγοντας τον ξανά,λειτουργεί κανονικά
kyriakh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Παίζει νάναι η κάρτα γραφικών; Κάποιο lptp που προσπάθησα να φτιάξω και έκανε τα ίδια ή παρόμοια κουλά, είχε τελικά το ίδιο πρόβλημα. Μου φάνηκε άσχετο, αλλά αυτό μου είπαν από το service που αναγκάστηκα στο τέλος να το πάω
moglis13 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μου βγάζει το ίδιο μνμ...Δοκίμασα ότι γράφετε κ τίποτα...Καμία ιδέα;
snbblp Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, moglis13 είπε Μου βγάζει το ίδιο μνμ...Δοκίμασα ότι γράφετε κ τίποτα...Καμία ιδέα; Νομίζω πως πρόκειται για πρόβλημα που αφορά στον δίσκο. Στην καλύτερη περίπτωση θα λυθεί με έλεγχο καλωδίων που ίσως έχουν χαλαρώσει, ή με εισαγωγή χρόνου καθυστέρησης στην ενεργοποίηση, μέσω bios. Στη χειρότερη, μιλάμε για πολύ σοβαρότερο πρόβλημα δίσκου. Αρχισε από τα εύκολα.
moglis13 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Άλλαξα κ καλώδια αλλά κ πάλι τίποτα...
snbblp Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, moglis13 είπε Άλλαξα κ καλώδια αλλά κ πάλι τίποτα... Βήμα δεύτερο: τσεκ τον δίσκο συστήματος, εκκίνηση με CD ή USB windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα