Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πεδες βοηθεια εχω ενα προβλημα στο παλιο υπολογιστη οταν τον ανοιγω μου βγαινει αυτη η φραση:reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key

κι δεν ανοιγει ο υπολογιστης.

Εχω win7 32bit

Τι να κανω για να το φτιαξω?

Δημοσ.

Μπες στα Bios πήγαινε στην καρτέλα boot και επίλεξε ως πρώτο τον σκληρό δίσκο σου.  

Παταω del κι δεν μου βγαινει το bios xd :( 

Δημοσ.

Μήπως δεν βρίσκει το πληκτρολόγιο στην αρχή και για αυτο δεν σου πατιέται το del γιατι με αυτο μπαίνεις συνήθως στο bios , στο λεω γιατι μου εχει τύχει αυτο με το πληκτρολόγιο :P

Σε ορισμένες μητρικές δεν μπαίνει με το del αλλα με f1 η f2 αν και στις περισότερες  ειναι με del.

Κατα τα αλλα οτι ειπαν τα παιδιά, μπαίνεις bios βάζεις πρώτο δίσκο να κάνει boot αυτος που θελεις να εχει το λειτουργικό και μετα κάνεις boot με cd

• Like 1
Δημοσ.

1) έχεις ξανά μπει στα Bios?
2) Όπως είπε και ο SPANK, απλά δες μόλις ανάψουν τα λαμπάκια (στο keyboard) πάτα το Dell ή F1 ή F2 ή F8 
3) dimuscrossfire βλέπω επιμένεις στο format, το format δεν είναι η πρώτη λύση μόλις δούμε ένα πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση να τα τίναξε ο σκληρός.
4) Άνοιξε το κουτί και αποσύνδεσε τον σκληρό (ρεύμα, sata) και βάλε το sata σε άλλη θήρα. Βέβαια αφού πρώτα έχεις κλείσει το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

είχα το ίδιο πρόβλημα σε ένα netbook.έκανα όλα αυτά που λέτε και τίποτα.ο τεχνικός που το έφτιαξε μου είπε ότι έκανε reset στον δίσκο.και μετά έστρωσε

Δημοσ.

Tα netbook έχουν ένα σκληρό άρα δεν γίνετε να συμβεί αυτό που λέμε.

Γιαυτό λέω, πόσους σκληρούς έχει;

Υπάρχει μια επιλογή στο bios παλιών μητρικών (μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή... κάτι με usb keyboard) που αν είναι απενεργοποιημένη, USB πληκτρολόγια δεν δουλεύουν αν δεν φορτωθούν οι drivers τους, άρα τα windows.

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να συνδέσεις ένα πληκτρολόγιο σε μια PS/2 θύρα για να έχεις πρόσβαση στο bios.

Δημοσ.

Εγω νομιζω μονο ενα εχω στον υπολογιστη γτ ειναι κι αρκετα παλιος κι μονο ενα εχει,δεν μπορω να ανοιξω το bios κι θα σας πω λιγο οταν ανοιγω το pc κι παταω del δεν μου βγαινει τπτ κι κατι ακομη οταν ανοιγω τον υπολογιστη ακουγεται ενας ηχος ΠΙΚ σημαινει οτι ανοιξε αλλα το εκανε παντα μια φορα οταν ανοιγε κι τωρα γινετε κι μετα δηλαδη το ανοιγω ακουγεται αυτος ο ηχος κι μετα ξανα κι δεν ανοιγει το bios χδ ακουγεται λιγο γελειο αλλα πιστευω αυτο εχει προβλημα γτ παλια οταν μια φορα μονο ακουγοταν ανοιγα ευκολα το bios.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...