Greece12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Πεδες βοηθεια εχω ενα προβλημα στο παλιο υπολογιστη οταν τον ανοιγω μου βγαινει αυτη η φραση:reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key κι δεν ανοιγει ο υπολογιστης. Εχω win7 32bit Τι να κανω για να το φτιαξω?
parasaser Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 αν εχεις το cd των win 7 βάλτο και τρεξτο απο το cd έχεις δεδομένα που χρειάζεσαι στο pc? 1
evoracing Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μπες στα Bios πήγαινε στην καρτέλα boot και επίλεξε ως πρώτο τον σκληρό δίσκο σου. 2
dimuscrossfire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 πόσους δίσκους έχεις στο pc?βγάλε αυτούς που δεν χρειάζονται και κράτα συνδεδεμένο μόνο αυτόν που έχεις περασμένα τα windows
Greece12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μπες στα Bios πήγαινε στην καρτέλα boot και επίλεξε ως πρώτο τον σκληρό δίσκο σου. Παταω del κι δεν μου βγαινει το bios xd
dimuscrossfire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 αν δεν θες να τραβιέσαι με όλα αυτά τράβα τα αρχεία που θες σε ένα άλλο υπολογιστή και κάνε ένα φορμάτ.και είσαι πρώτος
Greece12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Πως να κανω φορματ αμα δεν μπορω να μπω ουτε bios ουτε στον υπολογιστη??
SPANK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως δεν βρίσκει το πληκτρολόγιο στην αρχή και για αυτο δεν σου πατιέται το del γιατι με αυτο μπαίνεις συνήθως στο bios , στο λεω γιατι μου εχει τύχει αυτο με το πληκτρολόγιο Σε ορισμένες μητρικές δεν μπαίνει με το del αλλα με f1 η f2 αν και στις περισότερες ειναι με del. Κατα τα αλλα οτι ειπαν τα παιδιά, μπαίνεις bios βάζεις πρώτο δίσκο να κάνει boot αυτος που θελεις να εχει το λειτουργικό και μετα κάνεις boot με cd 1
dimuscrossfire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 μερικές μητρικές spank αν βάλεις το cd χωρίς να έχεις επιλέξεις first boot from dvd/cd κάνουν quick boot από το cd κατευθείαν.
SPANK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ας το δοκιμάσει και ετσι, αλλα περίεργο να μην του μπαίνει στο bios
evoracing Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 1) έχεις ξανά μπει στα Bios?2) Όπως είπε και ο SPANK, απλά δες μόλις ανάψουν τα λαμπάκια (στο keyboard) πάτα το Dell ή F1 ή F2 ή F8 3) dimuscrossfire βλέπω επιμένεις στο format, το format δεν είναι η πρώτη λύση μόλις δούμε ένα πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση να τα τίναξε ο σκληρός.4) Άνοιξε το κουτί και αποσύνδεσε τον σκληρό (ρεύμα, sata) και βάλε το sata σε άλλη θήρα. Βέβαια αφού πρώτα έχεις κλείσει το τροφοδοτικό.
GMod Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Πόσους σκληρούς δίσκους έχεις;Μάλλον συμβαίνει αυτό που σου είπαν ο evoracing και ο SPANK.
dimuscrossfire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 είχα το ίδιο πρόβλημα σε ένα netbook.έκανα όλα αυτά που λέτε και τίποτα.ο τεχνικός που το έφτιαξε μου είπε ότι έκανε reset στον δίσκο.και μετά έστρωσε
GMod Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Tα netbook έχουν ένα σκληρό άρα δεν γίνετε να συμβεί αυτό που λέμε. Γιαυτό λέω, πόσους σκληρούς έχει; Υπάρχει μια επιλογή στο bios παλιών μητρικών (μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή... κάτι με usb keyboard) που αν είναι απενεργοποιημένη, USB πληκτρολόγια δεν δουλεύουν αν δεν φορτωθούν οι drivers τους, άρα τα windows. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να συνδέσεις ένα πληκτρολόγιο σε μια PS/2 θύρα για να έχεις πρόσβαση στο bios.
Greece12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Εγω νομιζω μονο ενα εχω στον υπολογιστη γτ ειναι κι αρκετα παλιος κι μονο ενα εχει,δεν μπορω να ανοιξω το bios κι θα σας πω λιγο οταν ανοιγω το pc κι παταω del δεν μου βγαινει τπτ κι κατι ακομη οταν ανοιγω τον υπολογιστη ακουγεται ενας ηχος ΠΙΚ σημαινει οτι ανοιξε αλλα το εκανε παντα μια φορα οταν ανοιγε κι τωρα γινετε κι μετα δηλαδη το ανοιγω ακουγεται αυτος ο ηχος κι μετα ξανα κι δεν ανοιγει το bios χδ ακουγεται λιγο γελειο αλλα πιστευω αυτο εχει προβλημα γτ παλια οταν μια φορα μονο ακουγοταν ανοιγα ευκολα το bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα