goldenlion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, απο τον τίτλο καταλαβαίνετε τι πρόβλημα έχω. Έχω εγκαταστήσει πλήρως σε λαπτοπ μου το λειτουργικό. Αλλά χρησιμοποιώ εξωτερική οθόνη και αν και μου δείχνει εικόνα δεν είναι σε όλη την οθόνη. Σχεδον η μισή οθόνη είναι μαύρη. Προσπάθησα να εγκαταστήσω nvidia-drivers και έγινε αλλά όταν έκανα restart δεν έδειχνε τπτ η εξωτερική οθόνη. Στο nvidia panel που εμφανίζεται με την εγκατάσταση του driver είχε μόνο την πρώτη επιλογή και έλεγε κάτι οτι δεν έχουν αποθηκευτεί οι ρυθμίσεις τρέξε nvidia-settings και μόλις το κάνω ΄όλα γίνονται και με το restart δεν βλέπω τίποτα στην εξωτερική οθόνη... Τι μπορώ να κάνω guys? σας ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Με ποιο τροπο εγκατεστησες τους drivers που λες? Και επειδη το google δεν βοηθαει και πολυ, ποια ακριβως nvidia εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 υποψιάζομαι οτι αλλάζει τις ρυθμίσεις αλλά δε μπορεί να αποθηκεύσει το xorg.conf που φτιάχνει και γι αυτό όταν κάνεις restart δεν παίζει η εξωτερική οθονη τρέξε το nvidia-settings σαν root που σου λέει ή αποθήκευσε το αρχείο που σου φτιάχνει κάπου και κάνε copy paste τα περιεχόμενά του στο xorg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goldenlion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Με ποιο τροπο εγκατεστησες τους drivers που λες? Και επειδη το google δεν βοηθαει και πολυ, ποια ακριβως nvidia εχει? Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Ομολογώ οτι στο Official forum δεν βρήκα λύση γιατί πολύ απλά κανείς δεν μου απάντησε... αν δεν κάνω λάθος γιατί έκανε πολλές απόπειρες έκανα Install το synaptic και απο εκεί εγκατέστησα τους drivers. Μόλις τελείωσε είπε η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε αλλα ο driver δεν χρησιμοποιείται. @warlock9_0 ναι αυτό είναι. Έτρεξα όπως μου είχε πει nvidia-settings και στο restart δεν έδειχνε τίποτα. Αυτό είπα παραπάνω... :| Το αρχείο που ακριβώς το φτιάχνει? Γνωρίζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 δεν το έχει το save to file? σώστο κάπου και μετά κάνε το copy στο xorg.conf σαν root Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα. Επειδη εκανα και εγω εγκατασταση το backtrac5 r3,θα ηθελα παρακαλω,αν μπορει να μου πει καποιος με τι κωδικο μπαινω. Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Για δοκίμασε αυτό: Site: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20120829125917AAD0e43">Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Για δοκίμασε αυτό: Site: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20120829125917AAD0e43">Link Χιλια ευχαριστω φιλε μου. Οντως ετσι ειναι. login: root password: toor και μετα startx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goldenlion Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 @warlock9_0 απο την εικόνα μόνο το X Server Information μου δείχνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα