zeppelinste3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Νοικιάσαμε έναν χώρο και ετοιμαζόμαστε να ανοίξουμε μία επιχείρηση. Πήγαμε, λοιπόν, στον ΟΤΕ καθότι χρειαζόμαστε σταθερό και όταν ήρθαν μας είπαν ότι πρέπει να τοποθετήσουμε ένα στήλο 6 μέτρα γιατί δεν έχει εγκατάσταση για σταθερό τηλέφωνο.Όπως καταλαβαίνετε, αυτό δεν είναι εφικτό, αφού είμαστε "ξετιναγμένοι". Ο ιδιοκτήτης δεν είναι πρόθυμος να εγκαταστήσει το σταθερό και ψάχνω λύσεις. Θέλω σίγουρα έναν τηλέφωνικό αριθμό για να επικοινωνούν οι πελάτες με εμάς και να μπορώ να μπαίνω στο ιντερνετ, όχι για βαριά χρήση (email κλπ.). Με μια τέτοια λύση πιστεύετε πως είμαι καλυμένη? Υπάρχουν μήπως και τίποτα ψιλά γράμματα που μου διαφεύγουν? Μου είναι αδιάφορο εάν θα είναι cosmote, vodafone ή wind. Έχετε κάτι να προτείνετε? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στέλλα
cosmos000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ναι αυτή η λύση που έχεις ήδη βρει είναι μια χαρά κατάλληλη και οικονομική.Το οικονομικό αν δεν ξεπεράσεις τα λεπτά που σου δίνουν δωρεαν είναι όπως το βλέπεις στην σελίδα (παρομοιο εχουν όλες οι εταιρίες).Έχει ενα μικρό μειονέκτημα όμως : Με την κάρτα θα έχεις σταθερό νούμερο τύπου 210 κτλ κτλ αν είσαι αθηνα για να επικοινωνησουν μαζί σου οι πελάτες σου όταν όμως θα καλείς εσύ απο αυτό το τηλέφωνο δεν θα φαίνεται το σταθερο...αλλά ενα νούμερο κινητού. πχ εχεις το 2109999999 σε καλώ σαν πελάτης και όλα ωραία και καλά.....αν με καλέσεις εσύ όμως δεν θα φαίνεται το 210999999 αλλά καποιο στυλ 698κτλ κτλ.Το αναφέρω σαν μειονέκτημα γιατι μπορούν να υπάρχουν μπερδέματα.Αλλά για 9 ευρώ μια χαρά είναι!! Για το θέμα ίντερνετ θα μπορούσατε να προμηθευτείτε κάποιο στικάκι (όλες οι εταιρίες έχουν)και ανάλογα τις αναγκες σας διαλέγετε με πόσα gb να μπορείτε να καταναλώνετε τον μήνα.
zeppelinste3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Έγινε κιόλας! Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα