Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Το σύστημα να σου(σας) πω ότι δεν έχει πρόβλημα πια, στις μνήμες είχε κάτι αυτοκόλλητα που έγραφαν την μάρκα (kingston) και το ένα ήταν λίγο τσαλακωμένο. Μόλις το έβγαλα το σύστημα σταθεροποιήθηκε εντελώς. Μπορεί βέβαια να ήταν και τυχαίο, ποιος ξέρει;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Το σύστημα να σου(σας) πω ότι δεν έχει πρόβλημα πια, στις μνήμες είχε κάτι αυτοκόλλητα που έγραφαν την μάρκα (kingston) και το ένα ήταν λίγο τσαλακωμένο. Μόλις το έβγαλα το σύστημα σταθεροποιήθηκε εντελώς. Μπορεί βέβαια να ήταν και τυχαίο, ποιος ξέρει;

Πολυ καλο κοπελια μπραβο, αλλα πιστεψε με, δε παιζει ρολο που ηταν τσαλακωμενο το χαρτακι και οταν τοβγαλες το συστημα σου σταθεροποιηθηκε. το sp1 εκανε τη δουλεια. Μπραβο σου και παλι βρε.

Δημοσ.

Παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα μονο με μια διαφορα!δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι εχω ασυρματα ποντικι και πληκτρολογιο!τι να κανω;

post-188558-0-04828200-1361465021_thumb.png

[ATTACH]241124[/ATTACH]

Δημοσ.

Εσενα φιλε αλλο ειναι το προβλημα σου

1) Κανε ολα τα updates

2) Ελεγχος για ιους

3) και πιθανοτερο.... δισκος.

Δημοσ.

Παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα μονο με μια διαφορα!δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι εχω ασυρματα ποντικι και πληκτρολογιο!τι να κανω;

attachicon.gif:

[ATTACH]241124[/ATTACH]

http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/

δες εδω με εχει σωσει αρκετες φορες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...